106

Анонимен

преди 8 години

Харемът за жените "училище за живота"Особенно образовани в турските хареми са слугините и робините. В Турция виждам, че това се брои за интелект и образование. Всякаквите там образования за сексуални услуги.

105

до 143

преди 8 години

"че сега можем да живеем като бели хора в голяма и силна държава като Турция"Аз съм сигурен, че не живееш в Турция. Ако е така какво правиш и какво търсиш тук в български сайт и ни пропагандираш турски идеологии. Ходи си живей в Турция. Никой не те е спрял. Чии го дириш тука и ни проповядваш турски идеологии? Ходи си живей в "голяма и силна" Турция. Не си притрябвал на България, "образователю".

104

до турчо

преди 8 години

То след сюнета това ти е целта в живота-да дразниш нормалните хора.

103

натрапване

преди 8 години

Престанете с тази турска пропаганда.Никога българите и при никакви обстоятелства няма да заобичат турците и "светската" им държава наследница на империя основана на ятаган и насилствен ислям на Балканите.Тяхната гледна точка е различна от нашата за империята на обезличаване и унищожаване на народи.Тази политика усилено продължава и сега.Абсолютно натрапване и нахалство дори и чрез бозите им сериали.Днес дори в един мол вървеше натрапване на нова такава боза,позор и бойкот на медийте слуги.

102

do 258

преди 8 години

До 258Моля те, ага, не пиши на български! Да не използвам в.ул.гар.ни думи!

101

Анонимен

преди 8 години

Я някой учен ,хуманист,изобретател да ми изброите който е носил *** ? Няма ! Няма и да има !!!!! Самата същина на тази религия повелява единствено -и само -задоволяване на животинските нагони ,и епикурейството -никакво духовно израстване ,никакво милосърдие. за това и онези млади мухльовци с коланите с пръчки динамит ги лъжат че оттатък ги чакат една камара загорели девици -ами на този свят като си едно нищожество което никоя жена доброволно не би погледнала -чакай на оня свят девиците !бунаци

100

до турчо и другите

преди 8 години

Не му обръщайте внимание. Сюнета от детството му е размътило мозъка. Простете му. Това е психична болест. Турчо, нали знаеш защо един от най-хубавите парфюми е кръстен Булгари. Вероятно и по-цивилизованите ханъми го ползват.

99

Кюрдите

преди 8 години

До 258Що се отнася до кюрдите, голяма дума не казвай.А да бъдат изпращани на вълни към България, това означава Турция да си забие нож в гърба, като им създаде база в още една съседна държава. Навремето при преименуването и Голямата екскурзия бай Тошо с този коз цака, каза на турското правителство: имайте предвид, че отказахме на Кюрдската работническа партия да създаде база в България, но може да преосмислим позицията си.

98

Анонимен

преди 8 години

до 258Нещо друго освен ибрика дали сте открили на този свят -носители били на култура ,каква култура бе ?Тази ли дърт 60 годишен пергиш да се гаври с десетгодишно дете щото алах и нагона така му повелили или фатвата на един имам в С.Арабия който разрешил на мъжа да яде от платта на от жена си ,ако изпаднел в нужда -да не говорим за онези от ИД -те същите които изповядват тази скотска религия -само колко са толерантни и какви хуманисти са и как само чупеха паметници на културата на 5000г.

97

Анонимен

преди 8 години

До 258Хайде моля ви се спрете с вашата цивилизация и хигиена! Били сме в Турция и сме ви виждали хигиената. Колкото до цивилизацията - ако не бяхме "цивилизовани" от османците 5 века, безспорно щяхме да сме много по-добре сега.

96

Анонимен

преди 8 години

До 258За коментара ти 129. Не съм атеист. Вярвам в Тангра.

95

до турчо

преди 8 години

Тъй де, призна си ,че имаш комплекс с нападателната си позиция. Психическа травма от сюнета. Простено ти е. Хахахаха

94

Martin

преди 8 години

Братята кюрди искат това, което е искал всеки един народ под вашето владичество. Нашето поколение е далеч от онези времена, но разказите за турските безчинствата се предават от поколение на поколение и скоро няма да напуснат родовата памет на българина. Колкото до това, че щели да ни залеят бежански вълни, с тази крилата фраза можеш да плашиш само гаргите. България е толкова зле, че никой бежанец не желае да живее там. Просто няма с какво да ни уплашите.

93

Анонимен

преди 8 години

Не можеш да обясниш на човек, възпитаван от дете да бъде роб и да се подчинява, че свободата е най- святото нещо. А най-страшното робство е невежеството и точно то възпитава агнетата да лягат под ножа, а касапите - да убиват без милост.

92

Дедо

преди 8 години

Алоу, тоя с байрака....Много ли си се надрусало, момче ? Много фантасмагории наприказва, много илюзии, много омраза и смрад има в тебе. Като толкова си тюрк-патриот, кво търсиш тука - айде из Анадала...

91

Анонимен

преди 8 години

До 258"Познавам доста хора, които изповядват религия, която е много по-ранна от моята и да претендират за интелект. Да се опитват да ме обиждат с думата "pязaн", когато техният бог е о6pязан"Пич ние тука във форума какво сме виновни, че тези твоите познати ( с друга религия) ти се подиграват, че си *** ????? :))))

90

до турчо

преди 8 години

Аз съм атеист,а вие сте болни ислямски мозъци. Като ви резват кожата каъо деца ви оставят трайни психически травми за цял живот. За това сте и толкова агресивни.

89

Анонимен

преди 8 години

Знам че не разбирате от хигиена. Затова имате невероятно развит стенописен занаят по тоалетните! Да очакваш от българин да разбира от хигиена е като да очакваш от пингвин да разбира от ракетен двигател!-------------Вероятно сред пингвините с бурки има интелигентни специалисти по ракетостроене. Мизогонистично изказване от ваша страна. Да не ви е малтрериал пингвин?

88

poop

преди 8 години

Тая кадъна ,защо ползва грим. Алахът и ще я накаже.

87

Вяра

преди 8 години

До 258На теб някой ти е заръчал да настройваш етноси и вери едни срещу други или си мислиш, че можеш да извлечеш лична полза от това. Ако беше само защитник на консервативни ценности, нямаше да стигаш до такова ожесточение. За измислиците да не говорим, явно са родени от развинтеното въображение на кръг от загубили връзка с действителността хора. Не че нещо, ама тая попара, дето я дробите, няма да я сърбате само вий, а и тия, които ще се поведат по акъла ви. А аз не им мисля злото.