18

Войника

преди 8 години

Ей 21години ме учеха че защитата на майка България е мое право ,мое задължение ,моя чест,моя работа и , че България е над всичко и всеки,учеха ме че тия 111 000 кв.км. са на народа ми и че трябва да съм готов да умра ако се наложи за този народ ...И да попитам КЪФ си ти бе министре И КВИ политици сте всинца бе ? редки Л...на

17

тия биоотпадъци ли?

преди 8 години

Аз за мутро- комунисто-жидо-хамериканска-турска-руска и Гейофашистка българия НЯМА ДА УМИРАМ!!! Да ходят хекемяна от хаджията и оня халгафари...

16

:)

преди 8 години

Мерси, ама ша пропусна.

15

АНТИ

преди 8 години

До гостИ панелките ще ви изнудят да продадете, както дядовите Ви нивички продадохте и тогавагостще спипод мост.

14

гост

преди 8 години

Ех тези повеи от прадядовците ......Хората са имали собственост - земи , гори ,огромни семейства , имали са кауза.Сега какво да браня - панелката ли?

13

АНТИ

преди 8 години

До ВасилевДа, икономическо мафиотско робство получиха, а скачаха по площадите за Свобода!

12

Анонимен

преди 8 години

Върнете само "Строителни войски"! Всичките млади безстопанствени ромове ги приберете там да се научат малко на дициплина и на някакъв занаят. Да си починат малко и селата от техните безчинства!

11

Джон

преди 8 години

Който от своя страна смята, че дължи на държавата нещо, че управляващите не спят и отделят от залъка на устата си за добруването на народа, че нашите "братя" работодатели са честни с нас и ни плащат справедливи заплати, че всичко цъфти и връзва в тази държава и т.н. той може да ходи да умира за прекрасната държава която имаме. Умните хора обаче веднага ще избягат.

10

Джон

преди 8 години

Нямам нито желание, нито намерение да участвам в театри на военни действия за чужди интереси. По-ясно трудно мога да го кажа.

9

Анонимен

преди 8 години

То какво остана на тая територия, което заслужава да го защитаваме?! Мутренските палати или трътляците в парламента? Или ромските гета и каруци? Или магнолиите Му в Банкя?!

8

Една жена

преди 8 години

През Балканската война през 1912 г. - т.е. само преди сто години, България е имала войска от 600 000 души, огромната част от тях-доброволци. за броени дни са се върнали студенти от Швейцария, Германия, Франция - все синове на заможни хора, записали са се ученици, журналисти, дори писатели... Прадядо ми е бил на 26 г., върнал се е тежко ранен, никога не казал, че съжалява, напротив, смятал, че това е бил негов неизменен дълг - да защитиш Отечеството! Ей този дух ни липсва сега! Бог да ни пази!

7

Nechovek

преди 8 години

До seТова е част от планът ранът!

6

Анонимен

преди 8 години

Когато държавата стане народна, всеки ще я защитава. А сега да вървят да си пазят богатствата мутрите във властта. За тях и *** си не хвърлям, а камо ли да проливам кръв! Кратко и ясно! Ясно ли е гошу?

5

Анонимен

преди 8 години

Станахме средата на 21-ви век и се бием като аборигени, та и по зле, крадем като ромове, вадим палки по околовръстното и къде ли не като циркови артисти!?! Е нЕма такъв упадък! Все пак съм готов да изляза на бойната сцена, рамо до рамо с Боко Харам и Цвинокио!

4

11111

преди 8 години

На война отивам само ако редом до мен са децата на БГ политици....

3

НРБ

преди 8 години

"Отечеството" по никакъв начин не подсигурява и осигурява живота на индивида (точно обратното), за да има "претенции" към индивида да "подсигурява" "отечеството" по време на война ! Миля, че е справедливо и реципрочно!

2

se

преди 8 години

Тия хора явно нямат работа и си създават чиновнически службички за близки и познати за да цоцат народна пара.То от такива министри няма какво хубаво да очакваш.Армията е професионална и който иска да печели и да се жертва за чужди интереси и интересите на богатата каста да ходи да служи .Но не закачайте младите защото колкото малко останаха не виждам кой ще живее в тази наша мила татковина.

1

Анонимен

преди 8 години

А защо не пишете, че законопроекта е спуснат от НАТО?