47

Анонимен

преди 8 години

До 86Мафията командва в България - всички изпълняват!Тава е положението!Властта е дадена на винаги послушни хора и те само се сменят за пред Европа!Ще ни вземат територията, защото ни продадоха още преди 26 години.Ти като си такъв антимафиот скочи срещу мафията и ще видиш какво ще ти се случи!!!

46

Анадола

преди 8 години

Каква пенсия, какви 5лв? Радвайте се, че не са ви спретнали една революция, че пролета идва.

45

Анонимен

преди 8 години

ни е местан чакаме дани вдикне на крак токава ште приказваме кой кой е г я у р и

44

st

преди 8 години

pros i robski narod tova e.

43

БГ

преди 8 години

И аз внука на баба ми,която е била детска учителка цял живот(40г стаж),получава 185 лв.,добре че емигрирах преди известо време,защото както казва тя-отдавна нямаше да съм жива с тая пенсия!!!! И какви теории повече да развиваме...

42

Анонимен

преди 8 години

Ала бала портокала, оставайте и се борете. Много поздрави от Маями Биич.

41

Трепи

преди 8 години

Това е положението, който не е разбрал, че трябва да съжалява защо се е родил балърин, да ходи да работи за 1 евро на час и да пълни джобовете на тиквуняка, а и да се моли да му увеличат пенсията с 5лв. Тукмаци и мумпени утрепани!

40

Анонимен

преди 8 години

До РеалистБай Тошо подпомагаше селското стопанство с държавни дотации и т.н.По Тошово време храната беше вкусна и истинска, а сега е вредна и гадна!Тогава и в ресторант ти предлагаха качествено ядене и пиене!Ето защо стари туристи се възмущават на днешните ментета-храна и питиета в магазина и в ресторанта и не повтарят в България!

39

Болногледачът...

преди 8 години

Все по често се уверявам, че да остарее човек струва много, от гледна точка на сигурността, която трябва да има човек на старини под формата на финанси. Идват болести, износени стави и проблемни колена. Зъбите и те...Помагам на 70годишна белгийка, която е била доста активна бизнес дама и сега може да си позволи да ми дава 2000евро, в противен случай не би могла да излиза от дома си.Колко от вас могат да си позволят такава сума, за да бъдат щастливи, придружени от хубав млад мъж?НИКОЙ...Уви..

38

МАТЕМАТИКА

преди 8 години

Пенсионната система в България е в услуга на тези които не са плащали осигуровки за пенсия .Аз имам 50 години осигурителен стаж и съм на 48 години , работя в частна фирма и осигуровките са ми на тавана .Та в задачата се пита - защо не съм пенсионер с пенсията която е изчислена от НОИ , имам колеги с изчислена от НОИ пенсия в размер 1200-1300 лева .КоЙ взима разликата ?

37

Анонимен

преди 8 години

Rомлянин, кво толко го цензурирате, богове на словото и народния инструмент?

36

1989

преди 8 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?

35

Жен

преди 8 години

Те са си виновни, че допуснаха тия мистии на власт. Но нали всяко малко магаре мечтае да стане кон...

34

ДДС

преди 8 години

Другарю Борисов, кога ще стигнем Швейцария със 7,6% ДДС?

33

кога?

преди 8 години

Другарю Борисов, кога ще стигнем Германия, със среден годишен доход на наемен работник от 27 648 евро или 55 300 лева?

32

АНТИ

преди 8 години

До Ястре6 Османлията Мисля, че колкото и да скача Ердоган, нещата зависят от евреите(в Израел, лобито в щатите) и те командват!

31

честито!

преди 8 години

Честито! България е отново на всички възможни последни места в Европа със заплащане от 1,24 евро на час! Люксембург - 11,12 евро на час!

30

BRAWO

преди 8 години

Който е работил по време на соца е с по-голяма пенсия , след 1989 година пенсията спадна драстично .В момента има Парадокс - родените преди 1960 година взимат с 30% по-висока пенсия от тези след 1960 г.

29

Шаран БГ

преди 8 години

При 23.5 % / т.е.. 1/4 - както е написал "24 часа"/ горе-долу сметката излиза. Не се коси "кики" - да се греши е човешко ! Че мизерстват хората - това е по-важно. Да блатодарят на Църния Ваньо - Геният на приватизацията ! Пенсионните фондове /при една честна игра, или система/ са хубаво нещо! Ама то нещо честно и почтено, че и дъгогодишно, в тоя хайдушки свят да има ?Така, че те са форма на "доброзорно" ограбване! След 30-40 години - я камилата, я камиларя. И колкото ти дадат - УМИРАЙ !

28

Анонимен

преди 8 години

Така си постлали, така спали. Хаппи соц.