82

Анонимен

преди 8 години

Чудя се на малоумието на някой писачи .. големи разбирачи .. цената на петрола и т.н. ... ръководи света този който е най-силен /има най-силна армия/, а не охранени палячовци !

81

До 141

преди 8 години

Е, много си умен!Признавам.Сигурно вече трепериш от щастие, че сега САЩ и НАТО ще победят Русия, като изтрепат населението на Европа след размяна на ядрени удари.След тази "победа", руснаците ще си стоят в тяхната 1/5 от земното кълбо, където си имат всичко, американците ще си стоят отвъд океана, където си имат всичко, а ти и аз ще имаме възможност да летим без крила, защото ще сме вече дим, носен от вятъра.И няма да има шанс за руско иго в Европа, щото няма да я има.Аман от извратеняци.

80

Идомени

преди 8 години

Идомени. Плачещи деца. Отчаяни родители. Сълзлив газ. Брутални полицаи. Цинична Европа!

79

9К51

преди 8 години

ха,ха,ха, ...Размахали пръст ...т.н. западноевропейски лидери са последната дупка на кавала в случая ... никой не ги бръсне за лула тютюн ... така, че по-добре да си мълчат и да не стават за смях! Положението в Сирия се определя от В.В. и Обама, каквото решат това ще е ... либерастка Европа по-добре да се замисли как да спре бежанците вместо да си бута носа там където не и е мястото!

78

спонсор на МВР

преди 8 години

Кой ще бъде президент на Сирия не зависи от арогантната говорителка на британския премиер Дейвид Камерън, а единствено ат сирийския народ!

77

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 132Ако ще и 40 $ за барел да е. Бюджета на Русия е планиран за 55$........:)) Ай ся яжте Миг-ове, ракети, бук, мук, върби и т.н. За десерт Армата;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

76

Анонимен

преди 8 години

Днес, във военната база на руснаците в Сирия, те са показали множество документални и материални доказателства, които показват, че Турция снабдява с оръжие и финансира ИГИЛ и Алкайда в Сирия.Руснаците са заловили критично важни документи и материални свидетелства.Всичко е снимано от множество кореспонденти.Хайде сега да видим, кой ще излъчи подробностите, които са показани...Който не ги излъчи, директно потвърждава ангажираност с действията на Турция.Да ги видим 4 ***, какво ще рамахат

75

Анонимен

преди 8 години

Руската мечка е женска!

74

Анонимен

преди 8 години

Турция доказано откровено подкрепя ИД. Путин е като трън...

73

До 156

преди 8 години

Ти от централата на НАТО ли предаваш тези велики излияния?Ами премести се няколко стотин километра до Берлин и питай при Хитлер как им потанцува руската мечка. Поле мини по на юг и питай във франция пмнят ли как тя танцува на Наполеон, след това *** в Италия и питай дали помнят танците на мечката по времето на Суворов.После се върни до Турция и там питай дали са им харесали мечешките танци през 1878 г.Само на САЩ и англичаните още не им е танцувала руската мечка и може би им е време...

72

Анонимен

преди 8 години

НАТО вече е решило да прави руската мечка панаирджийска. Ще пее, танцува и ще показва номера за единият хляб и ще гази

71

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 154Петрола е 38.59, а не под 30... Оф, голям късмет е извадил Бокича с такъв електорат, но не и България...

70

Анонимен

преди 8 години

Кукли на конци, пионки и клакьори на САЩ размахали пръст?!?Ми това е възможно само, ако кукловода им размърда конците...Поредната статия - бълвоч от западната пропаганда.САЩ яздят Европа както си поискат, а мижитурките, които я управляват уж проявяват воля и сила...Тия четиримата и менторът им -САЩ от няколко години имитират борба с ИГИЛ, като през това време обучават главорезите, финансират ги и ги направляват. И сега на кого се карат, за да има примирие - естествено на Путин, смешниците.

69

Анонимен

преди 8 години

Времето тече неумолимо. Петрола се е кротнал на под 30 $ за барел........Въпроса за фалита на Путин е не "дали" а "кога".....:))

68

Ноком

преди 8 години

Тъй де, то и аз искам Европа без Камерън, германският канцлер Ангела Меркел, италианският премиер Матео Ренци, френският президент Франсоа Оланд и руският президент Владимир Путин,ама кой ли ме пита?Та и тези първите изтърсаци бамаО също не ги бръсне, но ги манипулира в опитите си да въздейства на последния.Всуе...

67

тролгеносен

преди 8 години

Hhahaha!! Путин от размахан пръст не разбира бре!! Само от размахана тояга!

66

Анонимен

преди 8 години

Путин каза, че ще го премести в другия крачол.

65

Анонимен

преди 8 години

Едни лидери махаха с пръст и сега едната им ръка е с 4 пръста.

64

VP

преди 8 години

Хайде сега тук пишещите либерасти да посочат поне едно реално действие на т.н. западни лидери, с което те са спомогнали за мира в Сирия. Само ПР-мероприятия и приказки от рода "Дайте да дадем", това е западната политика. Като в онази прочута снимка, бай Иван работи сам в дупката и оправя аварията, а отгоре мениджърите с лъскавите чепици дават акъл. Само че на този бай Иван му е през ципа, какво му говорят парфюмираните лигльовци.

63

Анонимен

преди 8 години

у кремъл явно са щатни гриммьори, и тем подобни професионали, понеже ми се струва че едни и същи хора се грижат за ленин и за путин. м/у другото чух една жена на пазара, че путин си гласял място в мавзолея до вл илич. бе, знае ли човек?!