42

Въпрос

преди 8 години

Извинете, не мога да се самоопределя.Някой би ли ми казал как се нарича човек, който е признателен на загиналите за свободата ни руски войници, който обича някои руски книги (особено по-старите), много руски филми и песни, но който също така ненавижда комунизма и фашизма, изобщо не мрази Америка, дори напротив, който смята, че Европейският съюз е великолепна идея?

41

ля ля

преди 8 години

само искам да си представите как са реагирали нашите четници като са дошли руските воиски :)честит Ви празник Българи - бъдете единни и мислете за родината повече !!!!късмет и здраве

40

Анонимен

преди 8 години

Колкото по-малко Русия у нас, толкова по-добре

39

tomidi

преди 8 години

ако не биха рашаните о5те да сме вилает

38

tomidi

преди 8 години

пак наште се много знаят със 7000 опълчение

37

Стоил

преди 8 години

Преди турците трепереха от нас, а сега си веят байряка на бял кон. А сега треперят но от злоба, че Русия не ни остави.И нека си говорят платените мекерета, ние знаем и помним, защото не чакаме на турците да ни пазят от тях.

36

tomidi

преди 8 години

Действуващата Руска армия, наброяваща 314 000 души, започва настъпление .

35

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е краварите да си набият в тъпите глави, че от Русия никога няма да ни откажат.

34

тийн

преди 8 години

Хубаво де, иска ми се да стана русофил. Искам да обикна тия хора, които са воювали заради свободата ни; които са като нас славяни, православни и пишат на кирилица.Ама как да стане бе, дяволски трудно е, като гледам тукашните русофили! Гледам ги - някаква дива агитка, невъзпитани, агресивни към всичко и всички, без капчица мъдрост. Освен това до един са комунисти, как да застана до тях? Та те почти не говорят за културата на Русия, те славят комунизма и мразят другите държави!Хайде, помогнете!

33

АН

преди 8 години

ДО ПОЛОВИНИЯ РУСНАКникога не сме били съветска република и ако искаше някой да ни заробва нямаше да си тръгнатестествено ,че влияние е имало но то и сега има от америкадаже по лошо,въпреки ,че и путин призна ,че някои неща наложени на страните от ссср и около него не са били правилнино ние сме си близки народи и ястребите в политикакта няма да ни разделят естественои в русия има американски *** като нашия полуруснак

32

Анонимен

преди 8 години

Дълбок поклон,Русия!Българският народ Ви обича,другото е ала-бала!

31

Анонимен

преди 8 години

Когато бяхме с Русия бяхме бяла държава и Али Реза пълнеше шалварите като чуеше за българската армия. Днес продажници и предатели ни превърнаха в ***, *** и гето за терористи!

30

Анонимен

преди 8 години

Като спрете да си мислите че България е съветска република, а не суверенна държава - ще се разберем.И преди някой да ме обвини в русофобия - половин руснак съм, роден в Москва, български гражданин.

29

Анонимен

преди 8 години

Няма да стане, няма смисъл изкукуригали *** и продажници като Плевнелиев или Митов да се морят. Такива клоуни е имало преди, има и сега, те се появяват и изчезват бързо от политическата сцена защото са фалшиви. Националните предатели си личат от километри. Къде е например Петър Стоянов? Къде е Костов? Отдавна забравени и отритнати фалшиви политци.

28

Анонимен

преди 8 години

Българският народ е мъдър и веднага разбира кой си е чист, путинофил, кой русофил и кой откровен българофоб !

27

Дедовия

преди 8 години

Жалко, Анкара. Лош опит.

26

Анонимен

преди 8 години

Честит празник БЪЛГАРИ! Направи ли ви впечатление, че така нареченият ни политически елит се "покри" от Народа на тези чествания?!!! А ние /Народът/ само им показахме днес , какво може да им се случи, ако продължават да са против българските национални интереси. Да не са посмели да допускат на наша територия ислямистките нашественици и да ни Меркелизират/ ислямизират/, защото иначе...Да живее България!

25

Анонимен

преди 8 години

Да.Отговора е Растпелли.

24

О, ШИПКА!

преди 8 години

И днес йощ Балканът, щом буря зафаща, спомня тоз ден бурен шуми и препраща славата му дивна като някой ек, от *** на *** и от вак на век.НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО!

23

Богомил

преди 8 години

Да , имало е предатели, тези които работят за чужди интереси, най-много за руските. Тези предатели дължат всичко на руските щикове, с чиято помощ дойдоха на власт преди 71 години. Днес децата им са новите ни господари. Благодарим ти "освободителко"! А на загиналите войници от имперската армия, лека им пръст. Блажени са вярващите.