40

До 81

преди 8 години

Ами Европа няма такива разходи на глава от населението, каквито имаме ние, заради хора, които не работят, крадат и чупят всичко което им попадне, не се грижат за децата си, не учат, а само пречат и плачат от лошо отношение. ***, идете повече, и ще видиш че индийците ще тръгнат към България заради вас. Не сме разбирачи, а знаещи и потърпевши. Сещам се за оная снимка с двамата със среден пръст пред лицето на паметника на Левски. *** в Индия и първо това направи пред статуя на някое божество

39

Анонимен

преди 8 години

Моля Ви, вземете си ги до един. Ние няма да тъжиме. Вземете си ги, да им се порадвате.

38

До 79

преди 8 години

Индия ме приема а ти вече знаеш дали мога да се слея.Явно Индия трябва да се допита до теб. Откъде се извъдихте такива разбирачи пък и вид все на опашката на Европа стоите

37

напред към Индия !

преди 8 години

Браво! Велико! Това е решението - връщане в Родината -майка!

36

Анонимен

преди 8 години

Правилно! Индия има велика култура, но ти никога не би се слял с нея! Така, че и от там ще те изгонят, ако тук те гонят. Защото има роми тук, които нямат проблемите за които отворихме дума.

35

До 77

преди 8 години

Няма да отида, защото няма да отида и точка.Не си ти който знаеш.Колкото за Индия тя им а велика култура и *** като теб не могат да я обидят даже и да им се иска

34

Анонимен

преди 8 години

До АсанЩе дишаш, ама няма да имаш какво да ядеш. Защото ще останат онези 240, и ще трябва да има за тях. А пък никъде няма да отидеш, защото никой не ви иска. Вас вече ви разбраха. Отвсякъде ви гонят. Никой не иска държавата му да се превръща в Индия. Не обиждам Индия!

33

Асан

преди 8 години

Аз от тук не мърдам.Българите да вървят където искат.И без това два три милиона са вънка, още един да излезе, другите ще изпукат и ние ще дишаме на спокойствие .

32

Анонимен

преди 8 години

А дано ама едва ли.Римляните няма да напуснат тези "благинки" в Европа и т.н за да идат в страна където техните сцбратя живеят с по 1 долар на ден.Плюс това наще римляни Буда и други богове не тачат.Те се кланят само на бож "Жица" и други такива материални богове.

31

До 63

преди 8 години

Не се подигравай с Индия, много си малък! По добре си спомни какво е казак Левски-да не се делят хората по вяра и народност, така че не се прави на велик!

30

Анонимен

преди 8 години

66А бе за толкоз години в България чувство за малоценност сме ви внушили. Не можем въобще да се мерим с вас по престъпност. Учим се от вас, ама не е лесно. А колко милиарда крадете от нас ежегодно, чрез разни закони и наредби? А престоят в арестите и затворите да не е безплатен? После, защо полицаите били толкова много.

29

Справедлив

преди 8 години

Защо пък да ходят в Индия? Тяхната родина е България, така че те са българи. Проблема е ,че когато станат мнозинство изобщо няма да ни жалят, каквито са и първосигнални..

28

До

преди 8 години

Не ви гоним, бе! Разсъждаваме кое е по-добре за вас.Знаеш ли че там общо взето металите са рядкост. Само злато и камъни разни. Обаче камъните им са или скъпоценни или много ценни и струват много пари. Като прибави факта че на 18годни можеш да си баба/дядо на 5 деца, и никой няма да ти държи сметка за това ... Децата се продават свободно, така че не виждам какво още правите тук

27

Белия с дебелия

преди 8 години

Горките роми. След 1000 години осиротяване вече майка Индия ги припозна като свои чада :)

26

преди 8 години

А бе вие ни гоните,щото днес сме в калта, ама колелото се върти.Нация от подмазвачи!!!Когато едно време Русия беше силна бяхте с Русия, после Хитлер беше силен, бяхте с него, после пак Русия.Сега сте с Америка те са силните. Хубава работа ама българска

25

Анонимен

преди 8 години

Мдааа, очертава се още една война: Индия срещу Турция - бой за нашите "роми"Така че да спасяват човечеството, да избират и да тръгват. От българите ще чуят само: Прав ви, ~и лек, колкото се може по-дълъг~ път!

24

Анонимен

преди 8 години

На кораби от Варна и Бургас и айде у Индия!!!! В България има 1 млн и 200 000 души.... 900 000 да си махнат пай е нещо..:-D:-D:-D:-D

23

Анонимен

преди 8 години

Ей язък за турцизацията..пак пари на вятъра хвърлят комшиите.

22

До 44

преди 8 години

Какъв прогрес сънуваш бе не сте по след ни те в Европа? И румънците са много по напред ха ха ха

21

Задружните аххаха

преди 8 години

Кви задружни ве, живеете на катуни по 500 човека и пак не вадите прогрес в живота, колкото един петокласник. Ще се хвалиш с това че сами за нищо не ставате, та тряя да се събирате на стада, та да оцелеете, и пак едвам се крепите. Що не дойдете да живеете сред нас, сам по сам като сте толкова силни, или знаете, че няма да оцелеете и ден в цивилизованото общество. За вас имам чувството че само джунглата е дом. Затова и където отидете, правите джунгла!