198

Анонимен

преди 8 години

В крайна сметка излиза че руснаците не са руснаци, мръсни предатели...

197

Анонимен

преди 8 години

Кога ние българите ще почетем паметта на Луканов ???ООН го почетоха с 1 минута мълчание !!! Ние НЕ !!

196

Анонимен

преди 8 години

284, и германите ги е било срам в началото да говорят на немски. Е, и? А това, чу раснаците са възприеми толкова външни влияния под формата на технологии и културни постижения доказва, че руснаците умеят да адаптират външни модели. Ами това е най-важната предпоставка за прогрес.

195

Анонимен

преди 8 години

това че в руснаците се смесват с много чужди култури - монголска, варяжка, финска, тюркска и пр. е само от полза за тях и е причина да бъдат толкова жизнени. Това е положителен факт!

194

Анонимен

преди 8 години

281, одисей, ти имаш сеиозен проблем с разбирането на текст.в 273 съм казал, че никое общество не става цивилизовано от раз.Че трябва да се преминат дълги етапи по пътя към цивилизацията-и затова съм дал пример с германите, които в началото са били абсолютни варвари и е трябвало да минат векове преди да създадат истинска цивилизация.А не, че през 17 век Европа била по-изостанала от Русия.

193

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusДа-а! Микроцефалче, кой колко чист славянин е, няма значение. Ти какво, спец и по евгеника ли стана? Но за литовците запомни, че са балти, както латгалите (летите), курландците (куршите), земгалците и ... прусите. Сега га прочети още веднаж и се опитай да запомниш!

192

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 282Прав си, Немцов не е бил кошмар за Путин, единствения кошмар се нарича НАТО !

191

Анонимен

преди 8 години

278, ти си истински македонец, бе:))). Разсъждаваш като македоне, говориш като македонец:))

190

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 277А бе те македонците какво казват за българите и руснаците какво казват е отделен въпрос. Важното е че татарите сте вие руснаците...

189

Анонимен

преди 8 години

това пък татаро-монголските гени в руснаците какво ще рече? Ама на вас откъде са ви познанията, бе? От Майн кампф ли, че се опитвате да преподавате расистка "теория"? Освен това монголите са познати на целия свят! Чингиз хан и Тамерлан са едни най-легендарнители и пълководци в историята. Даже не са били и особено привързани към исляма - били са смесени:мюсюлмани, християни, езичници. Златната орда има и ханове християни.Айде не се подигравайте,защото и македонците викат на българите татари:)))

188

Анонимен

преди 8 години

Eврейски *** без морал !

187

Анонимен

преди 8 години

254, одисейчо, ти съвсем нямаш понятие от исторически етапи в развитието. Нормално е когато се създава руската държава (наричай я както искаш) тя да не е високоцивилизована държава.Че германските държави при своето създаване да не би да са били връх на културата? Що за логика имаш ти? Есествено, е че е нужно време, за да се изгражда цивилизацията. Въпросът е, че руснаците го правят на изключително трудно място!

186

Анонимен

преди 8 години

Духът на Немцов - кошмарът на Путин !

185

Анонимен

преди 8 години

А НАТО идва ли идва по-близо до границите на Русия...

184

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 258Нека ти бъде простено, че си така зле с географията и историята, просто и необразавано момче.Вземи да погледнеш атласа, а преди това прочети какво е "Пътят на коприната". Боже, и това има комптър! Ами ползвай го, ако навремето не си имал книги, чукча!

183

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са толкова уплашени в момента че повече няма накъде. Лавров каза че целия свят бил срещу Русия, Жужето гледа кат' наср***но. Знаят добре че тоя път ще е последната им заебавка със запада. Досега все им прощаваха...

182

Анонимен

преди 8 години

na snimkata nema i edno promile ot tea 50 000. deka e narodo be? kvo toia sas zalena kapucina - toia li predstvaliava amerikanskia narod ili ruskia narod?neka da ima saotvetsvie mejdu yext i snimka. tazi snimka e ot lani. Dnes nebese slun4evo v Moskva.ko praime?

181

Анонимен

преди 8 години

Кой си ти бе, пигмей, да оценяваш Русия? Петър Велики, когото "между другото уважаваш"? Русия е била изостанала, но е разгромила монголо-татарите. Изгонила е полско-литовските агресори, започнала е великия си поход на изток . Отстояла е православието. А след Петър Велики е станала европейска сила, бързо е възприела културата на Западна Европа и самата е станала част от тази култура! Понял, г.н.и.д.а?

180

Анонимен

преди 8 години

Partiata Morkovko se vkliu4i v tarzestvenoto po4itane na smrtta na German4ihOFF kato se samozadovoli po za pove4e ot minuta stoeiki zad vseki poklonnik

179

Анонимен

преди 8 години

До baihui 253А кога ни освободи предишните пъти ?