16

Александър 11

преди 8 години

До АнонименЧува се такова нещо,но ставало въпрос за нова марка водка.

15

Анонимен

преди 8 години

Защо ли ме вярвам вече ни най-малко на източниците, преводите и подбора на БТА?

14

николов

преди 8 години

КЕРИ КАКВО МИСЛИ Е ЕДНО А РУСИЯ ДРУГО В МОМЕНТА РУСИЯ КОМАНДВА ПАРАДА В СИРИЯ А С МЕЧОКА ВНИМАТЕЛНО И ДАЛЕЧ ОТ НЕГО

13

Анонимен

преди 8 години

Преди около месец са приключили успешноите изпитанията на сврхсекретно руско стратегическо оръжие непознато като технология на НАТО!Разработките са провеждани с такава степен на контрол и секретност,че и самите изобретатели от ВКС не знаят какво е.

12

Анонимен

преди 8 години

Сирия ще бъде цяла, свободна от всякаква терористична *** и за капак на всичко ще има Кюрдска държава която ще заема територии от Сирия, Ирак и естественно Турция.

11

Анонимен

преди 8 години

А ТОЯ ЮДЕЙСКИ КАТЪР КЕРИ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА РУСКИЯ ПЛАН С-КОЙТО ПЛАН ЩЕ ИЗВЪРШАТ УСПЕШНО НАЙ НОВИТЕ РУСКИ АТОМНИ ПОДВОДНИЦИ ВЛАДИМИР МОНОМАХ И АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ ,КАТО ПОСЛЕДНАТА БЕШЕ ПУСНАТА НА ВОДА ПРЕДИ ДНИ И ОТ КОЯТО БЯХА ИЗВЪРШЕНИ УСПЕШНО ПУСК НА РАКЕТИ БУЛАВА.КЕРИ ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА ВЛАДИМИР МОНОМАХ И АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ,ДЕТО ВАШИТЕ ОТ НАТО ИМ ВИКАТ КОНТИНЕНТАЛНИ РАЗРУШИТЕЛИ ,КЕРИ ТЯ ВАНГА БЕШЕ КАЗАЛА НЕЩО ЗА СЛАВАТА НА ВЛАДИМИР(МОНОМАХ) ПОСЛУШАЙ Я КЕРИ ВАНГА НЕ ГРЕШИ

10

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМи те в САЩ ако решат да се отделят латиностите и африканците какво правим щото там в 2016г. сегрегацията си продължава!

9

ттт

преди 8 години

Целта е точно за Европа да има зашеметяващи последствия. Разпад на ЕС и отпадането на еврото ще отвори ниша, която ще удължи живота на долара поне с четвърт век.

8

бежанец с нагон

преди 8 години

Единствената страна която има неотложна нужда от разчленяване това е Турция!Уахахааа комшу закъсали сте го благодарение на Ердоган!

7

Анонимен

преди 8 години

И ЦРУ готви план "Б"- мащабно разнообразяване на кадровата политика, насочено към меншинствата. Познайте от три пъти за какви слоеве на обществото става въпрос. Подсказвам: сега техни представители заемат 10% от длъжностите във ведомството, а се предлага този процент да бъде увеличен до 30.

6

Анонимен

преди 8 години

План "А" - пълно унищожаване на държавата както в Либия!Да, ама руснаците им объркаха плановете и сега минават спешно на план"Б" - разделяне на държавата, но има добри изгледи и този план дан е мине и ще минат на план "В" - признаване на поражението си - както в Иран.

5

анонимен

преди 8 години

кои интереси са застращени на краварите та се бъркат във всичко

4

Анонимен

преди 8 години

Плана за разчленяването на арабската държава е правена във далечна1990 /92година

3

Анонимен

преди 8 години

САЩ се готвят за план "Б"- разчленяване на Сирия-----------някой очаквал ли е нещо добро от САЩ---те винаги са за разчленяване,разруха,убииства и терор--примери много в историята...................

2

Анонимен

преди 8 години

AMERIKANSKITE INTERESI A IMENNO ZAPAZVANETO NA ISLIAMSKA DARGAVA.

1

Анонимен

преди 8 години

Русия няма да го позволи,така че ще си останете само с план Б