43

Анонимен

преди 8 години

Евала на Русия, че се намеси в конфликта. Иначе в момента Сирия щеше да е една развалина както повечето държави където са се намесили САЩ.Сега поне се вижда някаква идея за единно бъдеще на държавата... макар пътя, който трябва да се извърви да е много дълъг.

42

Анонимен

преди 8 години

сега на изборите през април най-вероятно асад ще бъде сменен с нов ръководител, който естествено ще бъде проруски. Така един куршум два заека - хем руснаците ще си омат свой човек в Дамаск, хем ще бъде опазен и авторитета на американците, тъй като последните ще твърдят че са успели да свалят асад:)). Ако някой не е разбрал,че русия и сащ си направиха нова ялта и си поделиха Бл. Изток е време вече да се събуди от зимен сън.Големият губещ е Турция,чиито амбиции са завинаги смазани.

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 36 тогава що горят 4 танка на пътя има и клип а на кметството в Ханасир е знамето на халифата пътя е отворен само от руски *** Дори АНА нюз казва водят се боеве

40

Анонимен

преди 8 години

Жално ви бъдеще, българи... С такива хора като 39 и 41.... Макар, че подозирам е един и същи човек, вероятно с признаци на шизофрения...

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 42Руската слава? Нима да бомбандираш ежедневно болници, училища, пазари и жилищни квартали носи слава? Само един изкривен в морала си русофил може да нарича това слава.

38

Анонимен

преди 8 години

глупости, Хизбула не са вършили никакъв атентат в Бургас. Групировките от Ориента, когато извършат атентат ВИНАГИ поемат публично отговорност,защото това е смисълът на религиозният или политически атента - да обявиш в името на каква кауза си го извършил. Фактът че Хизбула не пое отговорност означава само едно - някой друг го е извършил. Да потърсим сред съюзниците си?

37

Анонимен

преди 8 години

Американците направиха като през втората световна война. Побързаха да застанат редом до руснаците, за да получат своите 5 минути слава наравно с руснаците. Сега заедно с руснаците ще доразгромят ИД.

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32 точно твоите хора от хизбула направиха единствения атентат в БГ на тях ли да им се радваме бе хибрид Това че айвани като исил са ги набутали в котел е добра новина панял ли бе хибриден терорист

35

Анонимен

преди 8 години

Голям удар срещу турците е това примирие. Само да припомним, че примирието не обхваща Ар Нусра, които са основният бенефициент на турска подкрепа, както и ИД на които турците също разчитаха. Примирието обхваща основно групировките в южна сирия, което означава, че асад ще може да прехвърли цялата си мощ на север и на запад срещу протурските групировки.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32Всички които воюват срещу Русия, воюват срещу най-големия световен терорист и извършват богоугодно и човекоугодно действие. След като бъде унищожен терорист номер едно ще дойде време и на терорист номер 2 ИДИЛ. Така беше и през втората световна война най-напред беше унищожен терорист номер 1 хитлеристка Германия в продължението на войната наречено Студена война беше унищожен и терориста СССР. Сега е ред на фашистка Русия и едва след това на ИД.

33

Анонимен

преди 8 години

Ами клекнаха руснаците, чe ако се намесят Турция, СА, Катар, Пакистан и повечето арабски страни със собствена войска и авиация, руснаците и Асад с 30-те мижави самолета и 50-те прогнили танка ли ще ги спрат? И без това никой руснак не ще да служи в Сирия, че се чуват слухове за доста изтрепани напоследък!

32

Анонимен

преди 8 години

До 11: Реално пишеш глупости. Треторазредн пропагандист. Пътят го отвориха след по-малко от денонощие. Единствено, което постигнаха сърцеядите е да забавят доставките на армията и да оставят 40-50 убити.

31

Ген. Александров

преди 8 години

Аз питам КОЙ ще гласува на тези бъдещи избори?? 11 милиона сириици са напуснали родните си места, факт. Има ирански милиции, афгански башибозук, терористите от Хизбула, кюрдски формирования, тюркмени!!!!! За каква легитимност претендира Асад, убил 300 000 души сириици и владеещ 25% от територията си? Това е поредният фокус за пред света как Русия и Асад са готови да работят за мир!? Русия всячески се стреми да наложи като неотменим фактор не за мира а за да контролира енергиините потоци в Сирия.

30

Анонимен

преди 8 години

сирийска армия Руско командване РЕЗУЛТАТА набутаха се в НАЙ ГОЛЕМИЯ КОТЕЛ от 35 години на сам ТО НЕ ЧЕ Е изненада и едните и другите са доказани некадърници

29

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да разбера как има хора тук, които се радват на успехите на ИДИЛ и сложностите на операцията срещу тях... Никога няма да се оправи тази държава и може би нация вече с такива разсъждения...

28

:)

преди 8 години

Клаузевиц ли беше казал, че мирен договор с руснаците не струва и хартията, на която е написан? Ще наруши всички примирия руският сатрап, за да задържи на власт сирийския си двойник, който подлага на геноцид народа си и понеже е същият като Саддам и съдбата му трябва да е същата!!!

27

Анонимен

преди 8 години

"Исил гръмнаха 4 танка т 72 в Ханасир преди час прави впечетление че са нови и с динамична защита но явно не е проблем за тоу"Динамичната защита е новост от 40 години и има успех само срещу руските РПГ.

26

Анонимен

преди 8 години

потвърден е с клип сваления самолет край ханасир става дума за сирийски л 139 освен това показват останките от руски безпилотник дрон

25

Анонимен

преди 8 години

След бруталното нарушаване на договора гарантиращ териториалната цялост на Украйна и нейната независимост от страна на Русия , всякакви споразумения с тази страна под ръководството на Путин трябва да се приемат за предателство и престъпление от страна на Запада.

24

Анонимен

преди 8 години

Преди 3 дни турците изпуснаха по невнимание 2000 зелени човечета в Сирия и цялата руска кампания за превземане на Алепо стана фарс, на който се смее целия свят. Чак и свръхчовека Путин се показа по телевизора да обяви на руския ***, че ще се примирява в Сирия защото нещата отиват много на зян за велика Русия.