23

Анонимен

преди 8 години

К'ва казарма бе, 2006 г. нямаха пукната пара за гориво и муниции, да не говорим сега. Веднъж седмично ходехме на стрелби, ама предимно ходехме.

22

Анонимен

преди 8 години

Да бе, да. Казармата да е платена и който иска да ходи.

21

Анонимен

преди 8 години

Идеята ее мнго добра, но за съжаление е популистка и едва ли ще се случи във варианта, който служилите преди я знаят. Преди имаше огромна материална база, която разрушиха и разпродадоха. Откъде ще намерят пари за издръжка на тези момчета - храна, медицинско обслужване, дрехи, оръжие, гориво, амуниции и т.н. Не вярвам депутатите да се лишат от увеличение на заплати, безотчетни пари, сътрудници, секлецарки и нови лимузини през няколко години.

20

р

преди 8 години

Както беше казано преди месеци ,Каракачанов говори неща дето чува из форуми и маси .Тоест изразява мисленето на битовия българин ,но той не мисли така.Сидеров 2.Е,малко по - оригинален ,но все пак Сидеров не беше истински десар.

19

в

преди 8 години

Червените доносници и комунисти са хванали здраво две неща ,които не може да им се отнемат и след промените-БПЦ и спорта. Отнемете им ги и ще видите как на мястото на атакистки попове главорези ще дойдат христови хора,а на мястото на мутрите в спорта ще дойдат атлети спортисти .

18

Анонимен

преди 8 години

Не може да създадем нормални условия на 500 граничари ще правим задължителна казарма....

17

П

преди 8 години

Какъв воевода е тоя бе хора,доносник от ДС.Тоест поредния предател в четата ВМРО.

16

алабала

преди 8 години

Аз съм твърдо "ЗА" всеки младеж да мине през казармата за 4-5 месеца. В момента повечето 20-тина годишни младежи са ***, недисциплинирани, неориентирани и с лоша физическа подготовка. Смятам, че казармата може хем да ги дисциплинира малко, хем там има голям шанс да възмъжеят физически.

15

да

преди 8 години

Християнска цивилизация има само в учебниците по история .Реално има някакви православни ,католици ,протестанти ,но такава цивилизация няма още след ВСВ.Беше заменена с мултикултурна- лява Европа.Християнска цивилизация може да има в Америка,но в Европа я няма .Има разпръснати имагинери ...Реакцията на ЕС е смехотворна,понеже на мястото на християнството ни налазиха ислямистите ...

14

ти за

преди 8 години

коя църкава говориш ...за тая която казва ако ти ударят един шамар да дадеш и другата буза ли ? или за тая която призовава да приемаме камиларите , че и те били хора ? кога е съществувала истинска църва -НИКОГА. през средновековието са и плащали данък, горили са хора, всичко е било прах в очите....както и мюсулманската религия...просто европа се събуди и никой не се връзва на църквата. иначе папата щеше да напълни европа с арабели и африканци

13

Анонимен

преди 8 години

G-n Karakachan! Imeto vi ot Turski ezik na Balgarski se prevejda, cherno bqgane!

12

а

преди 8 години

Християнската цивилизация беше изличена от Европа през 20 век .Погрижиха се всички революционери ,комунисти ,болшевики и съветски попове. В Църквата съответно бяха докарани двойкаджии простаци за попове дето замениха истинските христови свещеници .Те измряха по лагери и затвори или брутално избити ....

11

ти

преди 8 години

До Анонимен17Българин ли си или китаец....питам защото дори китай има един самолетоносач и строи още един. тая мегаломания която си изброил не е за един 7 млн.народ !! това дори и швейцарците не могат да си позволят а и няма смисъл.имаме нужда от една европейска армия защитаваща интересите на европа. но е добре да има 3-4 месечна казарма

10

с

преди 8 години

Ама то няма офицерство бе Каракачанов.За да изградиш армия са нужни офицери .А след 1944 комунизма постепенно замени истинските офицери с ком.партизани и старшини .Получава се следния абсурд.Имаш армия без офицери ? Та ние два самолета не можем оборудваме ,а армията? Да,водим война.но едва ли човек дето не вярва в Бог като тебе Краси може да каже ,че ние сме християнска цивилизация! БПЦ ще ти скочи и ще каже,ние не сме християни а православни ,защото и там е минала червената чума.

9

Анонимен

преди 8 години

От коя армия са тия недoрасляци на снимката?

8

Анонимен

преди 8 години

Съвременната война не се води със пехота. Нужни са тактически оръжия и войници само от най висок калибър. Другото е просто пълнеж от който няма никаква полза. Ако днес България бъде въвлечена във война ние изобщо не можем да се защитим ако ще и 10 мил. войници да имаме. Понеже нямаме никакви съвременни тактически оръжия.Къде са ни изтребителите и самолетоносачите?Къде са ни подводниците и танковете?Къде са ни ракетите?Къде ние е атомното оръжие?Имаме ли собствени военни сателити?

7

и да добавя ..

преди 8 години

за да има армия !!!! и здравеопазване и други подобни .... ТРЯБВА ДА ИМА ИКОНОМИКА !!!! тоя чук да започне да работи за икономиката ... и после ще има пари и за оружие и за обучение и т.н. ... но отново трябва да има гънки по мозъка ... ама няма !!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Дреме ми, аз си изкарах казармата когато трябваше.

5

идеята

преди 8 години

не е лоша . ако казармата е 3-4 месеца не смятам , че ще е проблем и за младежите ,все пак 4 месеца са едно лято...т.е колкото един сезон . НО ако е нещо подобно на това кето минах няма смисъл !! трябва да се наблегне на практическото обучение а не на набиването на крак. а и нашите овучаващи военни първо те трябва да минат казарма

4

ПЪЛЕН КРЕТЕН !!

преди 8 години

за да се върне казармата трабва да има държавност и държава - не като иде някой на границата някой крадец да влезе и да му обере къщата и да тормози близките му а полицията да стои и да су бърка в носа безпомощно .... *** трябва да оправят реда на действията си !!! Нозатова трябва и мозък - и затова всичко е безнадеждно !!