74

Анонимен

преди 8 години

Дано да успее да изчисти лошото от БГ.... Грешката на много богатите в БГ е, че са алчни, лакоми и егоисти. Това са много лоши качества, които трябва да се поправят. А именно - с многото пари да мислят как да могат да помогнат на хората и държавата, например. Иначе няма как БГ да дръпне напред и нагоре.

73

Анонимен

преди 8 години

Пълен цирк !

72

Анонимен

преди 8 години

Този не допусна медиите на вота на недоверие, а сега се е ухилил с метлата. Явно диригентите му са тотално объркани.

71

Анонимен

преди 8 години

Гн Борисов започни чистката от гн Пеевски и гн Доган,а ти бъди преди тях.Вие нямате грам Български интерес към народа.По всичко си личите че сте със навици от 90 те мафиотски години,когато сте били крадец на автомобили.Кажи колко набута на гн Орбан да ти изчисти досието в неговата страна.Там си бил 2 пъти арестуван и съден за кражба на автомобили.Кога щеси признаеш всичко това,и другитети престъпления които те мъчат.Вие сте най отмъстителният Премиер,от всички останали.40 мил си дал за преслушвания.А за БГ разузнаването 20 милиона.

70

тато

преди 8 години

То бива простащина, но това надминава всички норми.Тежко и на България с такива политици.Този *** е за затвора, но то кое е нормално в тази васална държава?

69

se

преди 8 години

Тоя човек най после си намери професията.Чистач на летището ще му приляга .Айде да слиза от стола и бегом на Терминал 2 .Там има много работа за него с тая метла.14023

68

АНТИ

преди 8 години

до 91Няма и да има Демокрация, но поне да има истински капитализъм.

67

айде нЕма нужда

преди 8 години

Единственото което и сега се почиства на световно ниво са изпраните пари на Мафията!

66

Анонимен

преди 8 години

в бг няма демокрация , а обикновен посткомунизъм

65

Мечтател

преди 8 години

На снимката, един прекрасен свят с един обикновен чистач и неговия работен ден.

64

Kos

преди 8 години

Е, като много знаете,намерете друг премиер, който да слезе от високото си положение, да говори с чистачките и заради тях да отмени поръчка за милиони.

63

Анонимен

преди 8 години

Тоя гради образ на колос....ама с глинени крака

62

Гербер да ми обясни

преди 8 години

как ще станем европейци, като сме си балканци?!

61

яко го е закъсал

преди 8 години

Пожарникаря така яко го е закъсал с рейтинга, че е готов собствено ръчно да лъска тоалетните на летището в София. Само и само да го дават по кабеларките.

60

Анонимен

преди 8 години

Не може да си давал десетки поръчки на своите хора (Пеевски, Златев и т.н.), да спреш една и да си си помислил, че си заблудил някого. ЕС заплаши, че най-накрая ще ни раздели с Румъния, което би било огромен позор за държавата, затова корумпираните политици и техните партньори от така наречения ни бизнес са се разбрали да изиграят този цирк, типично по мафиотски да приклекнат сега, за да се възродят после. Надявам се, че не са успели да заблудят нито един, не може да има толкова глупав народ.

59

Хахахахааааааа

преди 8 години

Ами тогава да се измита ..... Първо със себе си да започне!!!

58

Анонимен

преди 8 години

Боко, не ти вярваме вече, разбери го, тези приказки минаваха преди 2-3 години, вече и най-залухавите разбраха с кого си правиш игрите. И аз съм гласувалз а теб преди години, последните пъти обаче не съм и гледам, че сума мои познати, които са те подкрепяли преди, вече съжаляват горчиво.

57

Анонимен

преди 8 години

Първият изметен трябва да е оня слухтящ тъпчо, завряният зет със шестте апартамента, цецо,шофьорският син.Както и да възстанови щетите които нанесе на кетчъра заедно с оня титан на мисълта, рачко с отвертката.

56

Анонимен

преди 8 години

Велик е!

55

Сaн Фрaнциско

преди 8 години

Търся рaботa зa сезонa,обръщaне нa кaмъни из сечищa без нормa,Брюкселa нaли нaсърчaвa !