38

Анонимен

преди 8 години

Абе ти промития мозък има Документи които доказват че Левски е извършил Престъпления и то не 1 или 2 , а не че е бил Национален герой

37

Теди

преди 8 години

Левски не е престъпник, а национален герой какъвто ти никога няма да станеш АНОНИМНИКО.

36

Илмейн

преди 8 години

До 48Мъченик се нарича човек който е бил убит заради християнската си вяра. Изповедник е човек който е бил изтезаван и подлаган на мъчения за християнската си вяра, но е оцелял след тях.

35

Анонимен

преди 8 години

Левски е Престъпник има достачно Престъпление като Доказалство черно на бяло Документи , няма какво да коментираме Хипнотизирани Българеещи се роми(Дасикане Рома)

34

Теди

преди 8 години

Чак и минуси ми сложили. Човек като Левски ,който се е борил за свободата на ХРИСТИЯНСКА България не е ли според вас светец?За мен обаче е!

33

Илмейн

преди 8 години

До тоя с членоветеЦялата османска империя е една престъпна организация чиито закони са едно правно нищо, османската империя е била организирана престъпна група извършваща насилствено завладяване, заграбване, налагане на данъци и геноцид. османската империя трябва посмъртно да бъде съдена за престъпления срещу човечеството и режимът и да бъде признат за престъпен както други диктаторски и терористични режими.

32

до: 41

преди 8 години

Санстефанския мирен Договор е Продажба на Българския народ на Русия , не случайнo няма и един преставител от Българска страна при подписване на договора

31

Анонимен

преди 8 години

ZASHTO MI NATRAPVATE CE LEVSKI E NIAKAKAV SI GEROI S KRIMINALNO MINALO.KAKTO I OTBORA LEVSKI VSICKI SA ZELKI PROSTI.

30

Анонимен

преди 8 години

Всичко в История на България е Манипулация и Дезинформация 100% Лъжи

29

Илмейн

преди 8 години

До 31Сравнението ти е нелепо. Господа Иисуса Христа е въплатеното в човешко тяло Слово Божие Което е създало света и Което изпратено от Бога става спасение за всички повярвали в Него човеци.

28

чл. 174, ал. 2

преди 8 години

чл. 174, ал. 2 Който извърши убийство без предумисъл, се наказва с принудителна работа за 15 години. Престъплението се наказва със смърт, когато е било предшествувано, придружено или последвано от друго престъпление, или когато е било средство, за да се извърши друго престъпление. от имперския Наказателен закон.

27

Анонимен

преди 8 години

Ама нали и аз това ти казвам, търсени са членове по които да бъде обесен. По-късно Хаджи Пенчович назначен за съдия на Левски от квотата на българите лично от граф Игнатиев ще каже "На нас граф Игнатиев ни каза че Левски е разбойник и убиец пък то какво се оказа накрая че не било така"

26

чл. 66

преди 8 години

чл. 66 Който по площади, тържища и други публични места чрез речи, разпространение на ръкописни и печатни листа или по друг начин подбужда гражданите и жителите на империята да извършват престъпленията по настоящата глава, ще се наказва както извършителите на тези деяния.

25

чл. 56

преди 8 години

чл. 56 Който подбужда поданиците на Османската империя да се въоръжават един срещу друг или да вършат опустошения, кланета или грабежи в една или повече местности, се наказва със смърт, ако такива, са последвали или е имало начало на изпълнение.

24

Илмейн

преди 8 години

До :)))))Мисията на Църквата е да учи на Слово Божие и да спасява души, това че има някои в Църквата които чиито морал е съмнителен не означава нищо. Бог ще изиска сметка от тях. А ти за какво се хилиш и с такава наслада нападаш Църквата? Освен това аз изповядвам християнството в неговия чист вид както е предадено на апостолите - ранното автентично апостолическо християнство и не непременно в православен стил защото в православието е смесено с езичество.

23

Анонимен

преди 8 години

Б***х ти държавата слави бинев архонт левски никакъв?

22

чл. 55 ал. 1

преди 8 години

Обвиненията към Левски са по чл. 55 ал. 1 Който подбужда посредствено или непосредствено поданиците на Османската империя да се въоръжават срещу имперското правителство, се наказва със смърт, ако е последвало въстание или е имало начало на изпълнение

21

Анонимен

преди 8 години

Кой направи от Пръстъпника Наиционален Герой , кой Манипулира Българския народ

20

Анонимен

преди 8 години

Левски е обвинен за Извършени престъпления по чл. 55 ал. 1 , чл. 66 , чл. 174, ал. 2 , прочетете сами какво казват тези 3 члена

19

Анонимен

преди 8 години

До ТедиТеди, намо да го канонизират, защото Свети Сталин и Свети Путин няма да позволят.