57

Тони

преди 8 години

Родителите на момичето да го намерят и гръмнат, в България като живеят диваци са нужни и закони на джунглата...полиция и закони тук Няма!!

56

Анонимен

преди 8 години

Докато в Българи няма народен съд и линча да е законен няма да се оправим. Даже вече взеха да се смеят като трепят хора по пътя, до толкова нямат респект от нищо в БГ.

55

king_for_a_day

преди 8 години

20 години каторга.

54

до 57

преди 8 години

И българин да е, какво ще се промени в ситуацията. Гов-ното си е гов-но. Такива хора не трябва да се толерират без значение етноса.

53

Анонимен

преди 8 години

Ако зависеше от мен, направо такива индивиди ги слагам на бесилото, дори и в затвора няма да ги вкарвам, че да не ги хрантутя. Точно за една година качеството на населението ще се покачи неимоверно, макар и за сметка на количеството.Е-бати наглеца. Не стига, че кара пиян за кой път, не стига, че потрощава хората, ами дори не е сметнал за нужно да се обади на 112, че да окажат помощ на хората.

52

Анонимен

преди 8 години

Абе ква книжка ве! При рецидив от всякакъв характер - ЗАТВОР! За ходят да строят пътища като в щатите! Ще направят магистралите за нула време! *** мръсни!

51

Анонимен

преди 8 години

Това ако е държава, аз съм трамвай. Кой му се иска, убива, кой му се иска, кара пиян, потрошава хора и дори не смята, че прави нещо лошо, та чак се смее.

50

Анонимен

преди 8 години

Точка на 13-та страница в паспорта и сериен номер на ръката. Кастрация и депортация в майка Индия, щата Пенджаб.

49

BG

преди 8 години

Madre in BG.

48

Анонимен

преди 8 години

"Книжката му е отнета за ПОРЕДЕН ПЪТ" , сега този , който му е върнал книжката , този , който е взел рушвет и този , който не е издал присъда , която да промени навиците на този монтански (звездички) е редно да понесат последиците , заедно с него , но разбира се тук никой , за нищо , никога не е виновен , освен ако не е обикновен гражданин. Правосъдие по модела на джунглата , бащата на момичето да се самосезира !

47

онз

преди 8 години

До този див Северозападиди до лом или видин да видиш там кво е....

46

.

преди 8 години

Шофьора май е от специалния етнос, щом не са му написали даже инциалите.Дано се оправят децата и тоя да иде в затвора за поне 10 години.

45

този див Северозапад

преди 8 години

Там живеят тъмночервени диваци!

44

Право Писов

преди 8 години

До тяа тия дето не са потенциални кво да ги праиме? а сред обикновените хора има или няма потенциални убийци?

43

тя

преди 8 години

Докога ще се пускат престъпниците , които са потенциални убийци?

42

onz

преди 8 години

мончетата у северозапада ги оправят тия отворените с аудитата, не се безпокойте. лошото е че тоя най вероятно е вече по немско , а да му запалиш нещо некак си не е толко удовлетворително като да му извадиш зъбите с клещевете.

41

ист

преди 8 години

Сега на ред са адвокатите. Не колата е блъснала и потрошила мъжа и момичето, а точно обратното. Не е трябвало да се движат по тротоара. Алкохол е имало в кръвта на момичето, а шофьора никога не е пил алкохол. Освен това шофьора има диабет, слабо сърце,дископатия и два болни зъба.

40

Анонимен

преди 8 години

Този трябва да го съдят за опит за убийство освен всичко останло. (Умишленото бездействие при явна опасност за живота на човек, злепоставен от извършителя в опасната ситуация) 15 му стигат според мен. Барем изтрезнее малко.

39

Анонимен

преди 8 години

референдум за "крумови закони"

38

Анонимен

преди 8 години

Шофьорът име и възраст има ли си?