46

до Пре-тъпчо

преди 8 години

Кока Кола, Епъл са американски марки - американски!А къде се сглобяват или наливат няма никакво значени, Пре-тъпчо.Касио- японска марка, сглобява си часовниците в Китай, но никой не я нарича китайска ;)Сега схвана ли или още да обяснявам ?Шапшал рускоблизен ;)

45

Анонимен

преди 8 години

Такава четяща нация като руснаците не съм виждал. Четат буквално навсякъде-в метрото, в автобуса, дори и на опашка пред някой театър за билети.Кога тук сте виждали опашка за билети. Само на стадиона.

44

Анонимен

преди 8 години

Стига бе!Толкова ли са зле руснаците та само 190 агенти ще подготвят?!

43

Анонимен

преди 8 години

Руснаците и свястна водка не могат да правят дори, а пият одеколон марка "Тройной" - руски, за след бръснене.Тия са в 13 век, крепостните селяни на жужето.

42

Striker

преди 8 години

Това някаква платена публикация ли е? Кой нормален ще ходи да учи в Мужикистан, пък и безплатно?! Все едно, елате да учите в Ирак "безплатно" - WTF?!! Там пари трябва да ДАВАТ, за да отиде бял човек, не да взимат...

41

Анонимен

преди 8 години

За учене може, но после за работа едва ли ще успеят, защото почти всичко се закрива в България БАН, АЕЦ, армия и т.н върви към закриване.

40

ПреЦедента

преди 8 години

До 45 до сега само ти не си разбрал , че Епъл е произведен в комунистически Китай !

39

Анонимен

преди 8 години

Нали топ 100 на добрите университети се състаевят от самите американци. Както и финансовите рейтинги на страните. Какво мислите, че ще напишат че Харвард и Пристън са неграмотници ли? Или че рейтинга на фалиралата САЩ е твърдо - 3В. Все едно социологическа агенция да напише, че всички мразят герб.

38

Пре

преди 8 години

До 45 Непросветен соросояд ! Apple е сделано в комунистически Китай !

37

ДО АНАЛИЗ

преди 8 години

Завършил съ МЕИ, това, което ни преподаваха/проф, маслинков, Бояджиев/ беше "техниката от нивото на 2 СВ! Те и двамата бяха завършили в Москва!

36

до Анонимен

преди 8 години

Хахахаха, смарт "Яблоко" ;)Кремълските *** няма да разберат, че ги пързаляш яко :)))За рублофилите пояснявам - Яблоко означава "ябълка", сиреч човека ползва американски "Apple", което също означава ябълка, но на английски език, схващате ли тролингени на Кремъл ;)Ползвана е игра на думи, която не е за интелекта на *** ;)

35

Пре

преди 8 години

Само за миг проруските коментари се нащракаха с минуси !!!

34

Анонимен

преди 8 години

МНОГО ВИСОКА КВОТА!ВЕРОЯТНО МУСКАЛИТЕ СА ОТКРИЛИ НОВ УНИВЕРСИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ /КАТО НАШИТЕ РУСОФИЛИ/!

33

До 29

преди 8 години

Василев, всичко което си изброил може ако си се образовал на запад. Дъщерите на Лавров,Путин и сие го доказват.

32

анализ

преди 8 години

До АнонименРуското образование, дори сравнено с нашето е със светлинни години назад!---В много голяма грешка си, живеейки със стереотипи от преди 30 г. Руското образование винаги е било на ниво, а през последните 15-ина години - руснаците дръпнаха много, много сериозно във всички сфери.

31

Анонимен

преди 8 години

В Русия гледат да ти дадат знания по време на следването а на Запад главно да ти приберат таксите за семестрите.Това е основната разлика.

30

Анонимен

преди 8 години

Това от българина по-*** няма.Ето от Русия им осигуряват БЕЗплатно образование, а той пари дава само и само децата му да се образоват на запад....

29

Анонимен

преди 8 години

Смартфона и таблета ми са руски и си работят чудесно вече 2 години, марка " Яблоко"!

28

до 36

преди 8 години

...ами разбира се , че са такива!А тези, които не са,ако искат диплома, ЩЕ СТАНАТ!

27

анон

преди 8 години

А БЛАГОДАРЯ! ОТ РУСИЯ НЕ ИСКОМ НИЩО , САМО ДА СТОЯТ ДАЛЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!