6

Анонимен

преди 8 години

*** И ПРОСТА държава....

5

Анонимен

преди 8 години

Нещастници! За дървената мафия си затварят очите, че цели гори изчезнаха, а този човек е отсякъл едно дърво, а те го глобяват!

4

Анонимен

преди 8 години

То да кажеш че само наглите бракониери режат ами другите симпатични хрантутници на държавата които бяха изсекли цял парк в Старазагора? Там защо няма един дето да е глобен?

3

Анонимен

преди 8 години

Извода е че в тази държава ако се опиташ да направиш нещо като хората държавата ще направи всичко възможно да ти пречи , ако си бракониер и всичко правиш незаконно тогава на държавата не и пука,ти си неизвестен нарушител за тях, и въобще няма да си направят труда да те търсят.Как така ще си облагородява собствената нива без разрешително, ходи сечи от държавната гора и никой няма да те закача.

2

сс

преди 8 години

Б...си простата държава... нямам думи, с тировете режат незаконно дърва и никой не ги бара за нищо. човека за едно дърво и в затвора ще го вкарат .......

1

Анонимен

преди 8 години

Абе мама им на тез оправници бе. Те изсякоха горите не оставиха едно дърво и нямаше никой виновен и сега някой старец го глобявате 200лв за дето е отсякъл дърво в неговата нива което той е засъдил ли бе. Вие изобщо имате ли грам съвест. Територията България трябва да се избягва възможно най - много. Даже и беженците не искат да са тук може да си направите сметката колко сме зле. Крадливи хрантутници само. Всички млади и кадърни емигрирайте!