50

Pablo Escobar

преди 8 години

Със сигурност по опасна е Мутрата от село Банкя....В Италия мафията държи ***,в Колумбия наркотиците, а в България е на власт!

49

GONZO

преди 8 години

Боко. така държава не се гради!И хазната няма да напълниш така. За крадец не ставаш сине.. :) Сега и на референдума си стойте дома пак ***.Не е луд тоа които папка от баницата, а тоа който му я дава.

48

Анонимен

преди 8 години

Eто защо на президентските избори, аз ще гласувам за Волен Сидеров.

47

Анонимен

преди 8 години

Малко извън темата с винетките... ама наистина ли я приеха тая простотия, че като си платиш данъка за колата трябва да ходиш до Общината за печат? Защото ако наистина са го приели това говори много са интелекта им!

46

спонсор на МВР

преди 8 години

Защо винетките се продават нелегално, без да се издават за тях фактури? Само с някакви анонимни фърчащи касови бележки! Защото парите за винетките отиват в партийните каси на "ЕТ Герб" ли?

45

Анонимен

преди 8 години

Е хубаво за касовия бон и винетката, но аз с този касов бон играв и гра на Лукойл и спечелих (по някво чудо) и за да с ивзема печалбата те ми прибраха касовия бон! Някой може ли да ми обясни как да си търся правата? Да не говоря че касовия бон посмъртно не може да издържи (без да избелее) повече от 6 месеца!

44

Цветан Цветанов

преди 8 години

Спокойно....вече не само ви слушам,ами ви и гледам...включително и винетката ви!

43

Анонимен

преди 8 години

Тая глупост с лепенето на стикери трябва да отпадне. Като коледна елха накичена. Една система да се изгради, всичмко да мине електронно. Да им се сложи компютър или таблет на полицаите. Какво всеки път се навежда и зяпа стикера, та после документа. Една рутинна проверка сумати време. Да не говорим, че се махат трудно, за да залепиш после новия.

42

Анонимен

преди 8 години

"Това са задължителните документи, които един водач трябва да носи в себе си", поясни той.Скоро шр си носим "Война и мир" задължително, в комплект с документите...

41

112

преди 8 години

До КлмСложи си един знам винетка и всички колеги със и без винетки ще минаваме по няколко стотин пъти през коментара ти

40

Анонимен

преди 8 години

Дай на КАТ-аджията власт и стой да му гледаш сеира!

39

фен

преди 8 години

Старите винетки не пречат на видимостта а на новите камери на биг брадър дето са наредени през 5 километра. Не псувате катаджиите и те трябва да имат винетка, май като се замислите трябва да псувате онзи който ги измисля и трепери да не изпусне стотичката.

38

До Банкя

преди 8 години

Мутро ти убиваш собствения си народ! Не те ли е срам бе?

37

...

преди 8 години

Как в тази Държава един път поне някой не поощри хората, ами по всевъзможен начин ни изпиват кръвчицата....още малко остана от търпението на Българите...както беше написал някой ...Българите са най опасни след дълбок сън!!!

36

Анонимен

преди 8 години

А в Румъния винетката е електронна, нищо не се лепи по стъклата. Може да се закупи по интернет или бензиностанция. Принтира се документа за покупката и се предоставя при проверка.Седмичната винетка за лек автомобил струва между 5.50 и 6лв в зависимост от курса на леята.roviniete.ro/en

35

бгмалоумие

преди 8 години

А като ми разбият стъклото заради винетката свинята-министър ще ми плати ли обезщетение?! След като се крадат винетки не трябва да се лепят по стъклата, а да се показват при проверка на КАТ.

34

112

преди 8 години

Хора не сте ли забелязали, че като влезнете в колата и ако имате стара винетка почвате да кашляте от нея, те са опасни - махайте ги.А от нова винетка освен че кашляте, нямате ли и хрема - това не е от скапания мръсен въздух или някой вирус, това е главоблието от дупките и висянето по сервизите.Вместо с разликата от 30 лв да купиш нещо на детето си ти купуваш вила в луксозен квартал на някой депутат-дупелизиц и всички насядали на клонката мизерници и кръвопийци!

33

ЗДвП

преди 8 години

Само едно леко уточнение на думите на инспектора - никъде в закона не пише, че трябва да представяш фискален бон и втората част на винетката. Вторият отрязък служи само да докажеш, че си заплатил винетния стикер при необходимост от издаване на нов такъв в случай на кражба, счупване на стъкло и т.н. Аман от пишман разбирачи, които трябва да знаят 1 закон като хората, а и това не правят и не могат!

32

Анонимен

преди 8 години

Спокойно, сега лятото ще ви проверяват дали имате вериги за сняг....сигурно и те са задължителни. Оставка на мутрата Буда!

31

Анонимен

преди 8 години

ЗАКОН ЗА ПЪТИЩАТАЧл. 10а.(5) (Изм. - ДВ, бр. 64 от 2006 г., изм. - ДВ, бр. 39 от 2011 г.) При заплащане на винетната такса се издава ценна книга, наречена "винетка", която удостоверява правото на ползване на републиканските пътища, като