10

До 28

преди 8 години

Абе тутманик ,войнат в Сирия е вече четири години.Руснаците се намесиха преди четири месеца.Преди това кой бомбардираше и убиваше там бе.Пак ли руснаците бяха виновни.Ако не се бяха намесили ,сега Сирия вече нямаше да я има ,а щеше да има само Ислямса държава.Това ли искате еврогеййчета ***.Светска и модерна Сирия или главорези от ИД

9

равносметка

преди 8 години

Да сте чули руснаците да си признава за престъпленията?Няма и да чуете.Но вече информацията е достъпна и всеки може да прочете за руските зверове .А исторически ако погледнем на зад тия не се променят през вековете. Същите варвари от восточната орда са?!?!

8

Анонимен

преди 8 години

Да сте чули някога руснак да си признава вината? Те и до ден днешен наричат окупацията на 9.9.44 г освобождение) били ни освободили от монархо-фашизма))) ама ка звучи само "монархо-фашизъм")

7

Осман

преди 8 години

Всяка война си е поначало престъпление. Сирия поначало е изкуствено създадена от Запада държава. Както и Ирак. Затова границите са такива праволинейни на тези държави. И Турция, Русия, Запада имат интереси там. В политиката справедливост няма. Във войната също. Жалко за обикновенните невинни хора които са жертва на нечийи пол. интереси. Американците също бомбят болници.

6

джона

преди 8 години

брей, краварските *** са се активирали безпрецедентно, по 4-5 постинга в секунда

5

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са в състояние да отрекат и че на Кремъл няма звезда !!

4

джона

преди 8 години

До Анонимен 7, трай си бе шушумиго

3

До 2

преди 8 години

Абе ***,над Сирия в момента е бъкано със спътници ,дронове ,че даже и "Ауакс" закараха там господарите ти от САЩ.Значи няма никакъв проблем да публикуват и покажат данните от наземния и радарния контрол.Лесноще се види от къде са излетели самолетите и после къде са кацнали.Според данните самолетите са излетели от Инджирлик ,метнали са ракетите и са се върнали обратно.Ти кажи сега чия е базата в Инджирлик и престъпниците стават ясни веднага

2

Анонимен

преди 8 години

Е то оставаше да си признаят, стандартно поведение на престъпници

1

маке капитан

преди 8 години

превземането на стамбул града военно престъпление ли е