40

РАН-ЪТ

преди 8 години

Може още!И ощеИ още

39

Анонимен

преди 8 години

Проучване на жената между мен и комшиите Плати ли сметките - викам ДааааКупи ли храна - викам ДаааДонесе ли ми нещо -викам Дааа ето ти чисто ново палто , а вътре в джоба съм сложил винетка защото обичам практичните подаръци Браво скъпи печелиш проучването Мила аз обаче дръпнах 16 бона заем ....Нищо скъпи аз пак те обичам , те децата като почнат работа ще го върнатВажното е че пак победи комшиите и си ми най-мил

38

ХА Х

преди 8 години

ЩОМ ГАЛЪП ПАК ПОЧНАХА ,ЗНАЧИ БОКО СЕ Е НАСРАЛ И ПЛАШАТ ХОРАТА ,ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ.ИМА ИМА МАФИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИНЕ ОТ ВЛАСТТА И ДА СЕ НАТИКА ПО ЗАТВОРИТЕ. ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В РУМЪНИЯ ,ЦЯЛО ПРАВИТЕЛСТВО ВЕЧЕ Е В ЗАТВОРА ПЛЮС 120 КМЕТА ,А НАШИТЕ САМО КРАДАТ И НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА.КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ

37

Манипулация

преди 8 години

Какъв е смисъла от това заглавие? Да манипулира обществото че ГЕРБ е харесвана партия.Хората напускат страната, корупцията се разраства, всички държавни структури /МВР, образование, здравоопазване/ са под всякаква критика, държава като Румъния която ни дишаше прахта само преди 10г сега са пред нас.Не се доверявайте на платени статии. След 4 години като спрат еврофондовете държавата ще спре като магистрала Хемус, защото европа няма да ни финансира вече.

36

АНТИ

преди 8 години

Още през 1994г. Ренета Инжова каза:България загива!Никой не направи нещо по въпроса!

35

Анонимен

преди 8 години

Странна работа социолозите би трябвало да работят със цифри и да отразяват обективно действителността! Данните покривали предишни проучвания - не е споменато кои и кога? Ако респондентите са едни и същи, естествено и резултатите ще са сходни от предишните. Някой неща ми се виждат странни:1. Значи цената на винетките не се е отразила върху нагласите на хората.2. вдигането на данъците препоръчано от ББ също.3.Доклада на ЕС също.4. Мисия Лондон 2.Но КОЙ да ги отрази коректно!

34

Анонимен

преди 8 години

Хора, опомнете се! Никога повече ГЕРБ, проклети да са!

33

Анонимен

преди 8 години

Винаги гласувам против окупатора САЩ.. за Атака ..

32

Даола

преди 8 години

Цял народ " диша праха" след забогателите мутри на ГЕРБ и останалите " политици". Когото и да изберем ,онези така са се окопали, че с топ трябва да се разбиват.А нашият народ е станал равнодушен и ленив.

31

Анонимен

преди 8 години

Ако имахме съдебна система като в Румъния, все си мисля, че политиците много бързо щяха да влязат в крачка. Румънците до преди няколко години бяха по-зле от нас, а сега се канят да им спират мониторинга, а вече половината крадиливи бизнесмени и политици са в затвора. Дано да сме живи да се случи и тук.

30

АНТИ

преди 8 години

Какво значение има дали ни управляват крадливи комунисти или крадливи като комунисти?!Вече 26 години все такива!

29

Анонимен

преди 8 години

Бойко и ГЕРБ тичат срещу себе си.И ако има избори ще бъдат жестоко изненадани.

28

АНТИ

преди 8 години

ГЕРБ са поредните крадливи комунисти, които ни пробутват за спасение на България!Вие чЕкайте да се оправим!

27

макето

преди 8 години

не виждам винената партия само тя има близо 95.6% подкрепа

26

Анонимен

преди 8 години

**, 24,1% пълни ***

25

Ванга

преди 8 години

Всички са в далаверата и ГЕРБ и БСП и всички останали..Хайде да не ги пускаме вече да обикалят.Ако Бойко,Станишев,Костов,Пьрванов,Местан,Доган,Филип Димитров,Плевнелиев,Надето и т,н,знаеха какво ги чака ,щеше да им се иска да са на мястото на последния бьлгарски клошар.

24

Анонимен

преди 8 години

Аз моят избор за мен и семейството ми съм го направил, остават ми още 3 месеца в тази СКАПАНА АГОНИЗИРАЩА ДЪРЖАВАИЦА, управлявана от крадци и мошеници. Да му мислят тези дето гласуваха и смятат да гласуват отново за ГЕРБ.

23

СерГей

преди 8 години

Култовата фраза "здравейте циркаджии" май се обърна!

22

Анонимен

преди 8 години

Абсолютна лъжа! Никога до сега тези самозвани социологически агенции не са познали изборните резултати. Само манипулации и лапане на сладки кинти.

21

nikoi

преди 8 години

До Герб винаги са сиGluposti