80

Боби

преди 8 години

До ТУРСКИ 146Няма такова нещо ВЕЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ!Ако като военен ти дадат заповед стреляй по цивилни ти си длъжен да НЕ СЕ ПОДЧИНИШ. Ако се подчиниш СИ ТОЛКОВА ВИНОВЕН КОЛКОТО И ТОЗИ ИЗДАЛ ЗАПОВЕДТА.Ако си ДЖИХАДИСТ ИЛИ РАДИКАЛЕН ИСЛЯМИСТ подобни морални норми не те вълнуват. Колиш и бесиш и/или убиваш с камъни както повелява закона на шериата и толкоз

79

Анонимен

преди 8 години

А СЕГА ДЕ НА КОГО ДА ВЕРВАШ- ТИЯ ДНИ ПИСАХТЕ, ЧЕ РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ СА НАНЕСЛИ УДАР НАД КЕРВАН С 300 ТУРСКИ ДЖИХАДИСТИ , А ТО СЕ ОКАЗАЛО, ЧЕ СА БОЛНИЦИ И УЧИЛИЩА- ДЪЛИ СЕ ОБЪРКВАТ ЗАЩОТО ПЕТРОЛА Е ОКОЛО 28 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ, АКО СТАНЕ ПАК 70 ДОЛАРА СИГУРНО ЩЕ СЕ ВГЛЕЖДАТ ПО ДОБРЕ- ДАЛИ.

78

Боби

преди 8 години

До 131Не бъркай системата от ЕЗЕРА на КАНАДА и ПОЛУПЛАНИНСКИЯ ТЕРЕН на ЗАПАД с абсолютно равното руско поле с 11 основни реки отичащи се в северния ледовит океан и пълно с торфови блата.Вземи си някоя Мапиа от наличните вече 5-6 доставчици в интернет и си направи Тур по блатата

77

ист

преди 8 години

Не знам кой е извършил това жестоко престъпление. Това е най варварското убийство на деца и болни. Ще се разбере кой е варварина, а също и кой свали малайзийският самолет. За това сега по кротко.

76

до 132 Боби

преди 8 години

Канадците явно имат "ЦАР НА ПЪТИЩАТА". Там условията са същите.

75

Анонимен

преди 8 години

Абе,джорналисти!Като пишете,поне си четете написаното.Болниците били ударени с РАКЕТИ,в БЛИЗОСТ до турската граница.А след това,"КЛАНЕТО стана в момент..."Последно,удар с ракета ли е,или клане.Ами,ако е изстреляна ракета от турска територия,или е удар на турската артилерия?Кой провери това?!Аха,казал го е Ердоган,големият "миролюбец",който през това време е избил многократно повече кюрди и на турска и на иракска територия.Но,щом прочетете,че лелка Зелка го е написала,ставя ясно.

74

БСПар Путинист

преди 8 години

Подожди не множка , тавариш Путин, мьи будем сграчиваят для тебя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

73

(-_-)

преди 8 години

Пищят, защото им секна търговийката с терористите.. Вчера руснаците им избомбиха поредната доставка за ИД и сие..

72

Боби

преди 8 години

До Анонимен 130Пак се подхвана пътната мрежа между градовете.Ано Умни няма да споря по тоя въпрос само едно ще ти кажа: Ако имаш технологията да строиш пътища през торфови блата с които е пълна Русия само за половин година ще стане мултимилиардер и ще ти окичат титлата "ЦАР НА ПЪТИЩАТА"НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ТИ СЕ ПОДИГРАВАМ ГОВОРЯ НАПЪЛНО СЕРИОЗНО - Строежа на пътища в Русия - мисията почти НЕВЪЗМОЖНА.

71

Анонимен

преди 8 години

Боби може да ми сравняваш каквото си искаш.Ходил съм и на трите места.От Одеса до Петербург ,от Истамбул до Диарбекиг и от София ,не до Лисабон,но до Мадрид.Не е като да не съм видял разликите с очите си.Достатъчно е само да видиш състоянието на пътната мрежа между градовете.Не ми говори за сравнение.

70

Боздоган

преди 8 години

Досвидания Руссия!

69

Боби

преди 8 години

До Анонимен 116Хе хе хе дай източник на новината бре? Беларус устоя на Путин и не му позволи да си направи база в Беларус ти ми говориш за НАТО. Които поне 3 пъти се опитаха да свалят президента им и даже имаше кръвопролития.

68

едва ли

преди 8 години

някой приема на сериозно Ердоган, то се вижда, че е с диагноза човека. Което не му пречи да е опасен, даже напротив, за съжаление :-/

67

До 118

преди 8 години

Ти си всичко това което обиждаш. Който кълне Русия не е българин и го чака смърт и вечни мъки. А на земята даже гроб няма да има и паметта за него ще бъде изтрита от България.

66

9К51

преди 8 години

Това е най-големия виц, който може да се измисли, Ердоган който избива стотици кюрди в Диарбекир /и в момента/ да обвинява Русия в престъпление ...то бива наглост, ама неговото минава всякакви граници ...

65

Българин

преди 8 години

Бог забавя. но не забравя. Идват краят на Турция.

64

Боби

преди 8 години

До Анонимен 117Новият завод в Вжешна е в близост до завода в Познан и е вторият производствен център на марката Volkswagen Лекотоварни автомобили в Полша. Заводът в Познан съществува от 20 години. От десет години там се произвежда Caddy и Transporter за пазарите по цял свят.

63

До 114

преди 8 години

Гаден лицемер си ти защото ззавиждаш и нямаш доблест да признаеш,че турците имат смелост да се опълчат на терористите от русия и то не на думи,а на дела.Тайничко им завиждаш нали,докато ти като чуеш само думата руснак и ти се появява жълто петно отзад.

62

УУУУУпппппсссссссссс

преди 8 години

Много защитници има тук на Ердоганя и главорезите от ИД--много сте се загрижили за тях...Ами отивайте там да ги спасявате бе--нали сте много хуманни...И после си ги вземете в къщи--та да се радват на жените ви и на вас..

61

Боби

преди 8 години

До Анонимен 109Ако сравняваш Сибир с Анкара, Измир или Инстанбул да може и да са изостаналиАз ще сравня Диарбекир с Москва и Сант Петербург и ще получа същото сравнение с обратен знак