70

Анонимен

преди 8 години

Европа се напълни с всякаква гмеж, а те седнали гайлето на Русия да берат.77има да чакате Русия да фалира...

69

Анонимен

преди 8 години

Краварят пътува по света ефтинджос, но си остава най-*** животно. Каква ли файда? Номадите едно време и те много са пътували, ама кел файда, като навсъде са пръскали чергарското си семе...

68

dan

преди 8 години

САЩ и Англия си мислят, че все още командват парада, но в скоро време ще им се наложи да изтрезнеят. Да не се окаже, че вместо фалит за СА и Русия, да има фалит за САЩ, Англия Германия и Франция?

67

x-faktor

преди 8 години

От кога го чакаме! А дано!!! Най-сетне светът да миряса малко от комплексарските малоумия на извергите от Азиатско-викингския хаганат.

66

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSХубаво,много хубаво,поне вие там да се...наживеете.Тук при нас предстоят...революции,защото за народа остават трохите.Монополите лапат всичко и политиците им...слугуват.

65

Анонимен

преди 8 години

КАПИТАЛИЗМА НИКОГА НЕ Е БИЛ НАЙ ДОБРОТО ЗА СВЕТА. В ЕДНА ШЕПА КАПИТАЛИСТИ СА ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА СВЕТА. А ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА НА КОМАНДНО ДИШАНЕ. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ НО КОЙ? КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ В СВЕТА ИМА БЛИЗО 7 МИЛИАРДА ОВЦЕ! А ТЕЗИ ОВЦЕ И ЗА К.Р НЕ СТАВАТ. НАБИВАТ ИМ В *** МОЗЪЧЕТА ЧЕ ТАКА ТРЯБВА ДА ЖИВУРКАТ И ТЕ НИТО МИСЛЯТ НИТО РАЗСЪЖДАВАТ. ЗАЛИВАТ ГИ С ПОМИЯ ОТ ТЕХНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ЗАЛЪГВАТ ГИ С РАЗНИ ДРЪНКУЛКИ И ОВЦЕТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА ДОБРЕ. ДА ОБАЧЕ НЕ!

64

тролгеносен

преди 8 години

До справедливТози 'кравар' е поданик на първата икономика в света15 пъти/ петнадесет пъти/ по-голяма от тази на Русия. "Краваря" взима заплата 1500 $ и кара бензин от 26 сента. 'Краваря пътува свободно по целия свят, за руснаците безвизова е само КНДР. "Краваря" нищо не зависи от Путиландия -и да я няма утре -все му е тази."Краваря" има най-модерната авиация и въоръжени-30 г, технологична преднина пред Русия. Това е то "краваря", тролТ...

63

тт

преди 8 години

Гледайте турция русия ще се оправи

62

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSПравилно, спри да се излагаш. Добре е, че си самокритичен, но ставаш нервак. Въпрос на IQ, а?

61

Анонимен

преди 8 години

До ShoppЕ за теб да съм спокоен, вече си талпа, нали това беше един дървен продукт, като шоп, малко по-различно, в случая - подмокрен.

60

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSЕ, понятно е в твоето състояние, мозъкът ти вече да не функционира.А "Пирогов"е баничарница. Нали баничките с боза ти бяха най-скъпата храна. Забравяш всичко - лош симптом.

59

Анонимен

преди 8 години

Излишно се фундаментализира борсово-финансовият капитализъм. При икономики, независими от спекулантите на Уолстрийт и Лондон, тази медийно преекспонирана фундаменталност не е чак толкова решаваща. Плюс това: борсите не осчетоводяват специалните производства на руската икономика, като например ВПК, ядрена енергетика и производство и транспорт на космически технологии. Последните не са корпорации. А това е гръбнакът на руските активи и неотчетените най-значими производствени и търговски приходи.

58

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 108Я, какъв велик социо-икономист! С твоя жужежки мозък това ли можа да измислиш? Е, то и малко смях трябва, не че само като те видят хората не започват да се смеят на изкелифенчения ти образ и кривата джука. Как те роди *** едновременно гpoзен и глynaв. Откъде ли те е краднала, докато "баща" ти е спал!

57

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSЕххх,защо не съм в Хамерика за да карам огромен джип,без да ме е грижа колко бензин...харчи.Блазе на хамериканците,сега бензина им е колкото минералната вода и никой не ги брои,че скоро ще...фалират.

56

Анонимен

преди 8 години

Мокри сънища. Гръмко заглавие и после в текста опровержение, само с пожелание си остават :)

55

Анонимен

преди 8 години

2017 ще стане подобна на 1917 за русия. голодомора идва

54

за 160-ти път

преди 8 години

За 160-ти път врачувате, че Русия ще фалира. А Русия става по-стабилна и по-стабилна. За ваше сведение, само миналата седмица Русия увеличи валутните си резерви с още 5 милиарда долара.

53

Анонимен

преди 8 години

джуджи е изкарал навънка по свои сметки 200 милиарда долара.същото са направили и всички кремълци. да му мислят ваня и льоня

52

Анонимен

преди 8 години

Това е единственият начин Русия да си диверсифицира икономиката! Минаха времената на силно-секторното обезпечаване (чрез горивата) на по-изоставащите отрасли. Петролът е измамен като алкохола: отначало ти става гот, ала после схващаш колко е вредно. Но тук никой не говори какво ще стане с най-големите съюзници на САЩ от Залива - например абсолютисткото крал-ство Саудитска Арабия. Или с мита за шистовите горива, който наду чудовищни спекулантски балони? Наистина сайтът преиграва с помиите!

51

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSЕ ти, ногава, що още не си в Пирогов, в мазето му, де? С глynaвaтa си злoбица няма да изкараш дълго.