39

Анонимен

преди 8 години

Поредната излагация на НАТО след Крим,Абхазия Грузия и тн резил голям е този алианс

38

Анонимен

преди 8 години

Американците вчера бомбардирали Алепо безразборно и обвинили руснаците за това!Днеска руснаците са бесни и май конфликта съвсем ще завърши както Путин каже!

37

юбералес

преди 8 години

При тази цена на петрола, тази война е вече безмислена. САЩ вече не внасят петрол от СА. Хич не им пука какво става в Сирия.

36

Анонимен

преди 8 години

С 40 самолета за 4 месеца руснаците вършат това дето за 4 години със "мощта" на НАТО коалицията не може! И тия щели да ни пазят!

35

чукча

преди 8 години

За САЩ Сирия никога не е била важна, ако искаха щяха да изметат Асад за 24 часа, както навремето направиха с Нуриега, ама нямат полза=============А,много им се иска на САЩ да направят това, ама с руската база в Тартус(между другото единствения град без нито едно разрушение от войната) какво ще правят? Нападение над Тартус значи обявяване на война на Русия-ще посмeят ли според теб?

34

Анонимен

преди 8 години

САЩ може би, евентуално, най-накрая, едва ли не ще схванат, че мноооооого сбъркаха, намесвайки се в Сирия. Естествено, това няма да оправи нещата, но е добре, че осъзнават, че са ***.

33

мазепа

преди 8 години

До АнонименКакво лошо има да отмъкнеш 5-6 мрд. $ от американците? За съжаление, това това са само кремълски измишльотини, на които много малко хора вярват.

32

Патриот

преди 8 години

Путин мачкай!!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Оливър Стоун ще прави филм за майдана в украйна , от вашингтон били бясни...имаше цяла статия по-повода , по-голямо доказателство за измекярските действия на Американците едва ли има

30

Анонимен

преди 8 години

За САЩ. Сирия никога не е била важна, ако искаха щяха да изметат Асад за 24 часа, както навремето направиха с Нуриега, ама нямат полза

29

Анонимен

преди 8 години

Може би американците не бяха разръчкали Украйна, сега щяха да имат контрол.

28

Анонимен

преди 8 години

Само да попитам. Колко милиарда, казаха САЩ, струвал Майдана на американските данъкоплатци? Някъде 5-6 май беше. А след това го избраха демократичния Порошенко.

27

чукча

преди 8 години

до 31 Ако кървавите убийства на Майдана и в Одеса са "демократични избори" си напълно прав.

26

Анонимен

преди 8 години

Когато,,умерената опозиция",разчленяваше шиити и християни,не ревахте нали,когато идва възмездието пищите,САЩ са доказали,че могат да подкрепят всякакви сатрапи,стига да е в техен интерес!

25

Анонимен

преди 8 години

До чукчаАбсолютно съм съгласен с теб! Идентично е положението и в Украйна. Там Порошенко дойде на власт с демократични избори, и има пълното право да усмири бунтуващият се Донбас, със всички средства както казваш. Русия не е официално поканена в източна Украйна, следователно е агресор. А с агресорите се постъпва само по един начин.

24

Анонимен

преди 8 години

До загрижен...свършва--днес е падежа на нац.им дълг........

23

Анонимен

преди 8 години

Голям рев за тоя Алепо. Сега се сетиха, че измират невинни. Когато ИД избиваше деца, когато свали руски самолет с обикновени хора, САЩ не се разтревожиха. Но се оказа, че създадената от тях ИД май ще падне. Сега вече се разтревожиха. Къде бяха две години, през които се хвалеха как се борят с ИД?

22

сирия

преди 8 години

мечока е строг,но справедлив--нема живи,нема терористи

21

загрижен

преди 8 години

Шошита,кравичките ви нещо мучат,да не ви свърши млякото$ ??

20

Колин

преди 8 години

Хората които стоят зад управляващата клика в щатите са много лоши хора, това са слуги на дявола които подклаждат войни и използват различни средства на геноцид срещу човечеството - гмо, ваксинации, кемтреилс/гео-инжинерство и др. Те експлоатират и бавно унищожават и тровят и американския народ наред с целия свят докъдето имат достъп. Щатите наистина са империя на злото, ако се разровите по-надълбоко от новините по контролираните медии ще откриете, че стават ужасни неща.