58

Анонимен

преди 8 години

успеваемост на 100% срещу междуконтинентални балистични ракети!Да бе, изпосвалиха всички северо-сорейски ракети - поне в пресата.

57

СМЕХ...Ха,ха,ха,хаа

преди 8 години

Американския кравар:--ЧАКАМЕ РУСИЯ ДА НАПАДНЕ ПЪРВА ......КОФТИ--"пак да освобождава некого"..ха,ха,хааааааааа....

56

до 100

преди 8 години

А дано прескочат и към нас........

55

до Василев

преди 8 години

Хахаааа точно тоя Крайцлер ще потъне първо Гледах му изпитаниятаПълна загуба на средствахааааааа

54

до 96

преди 8 години

Изобщо не ме е страх, аз съм много далече от софия. А, ти не се напрягай, когато стане взривът няма и да усетиш защото ще бъдеш под въздействие на поредната доза дрога.

53

Анонимен

преди 8 години

До смЕхв Донбабве руснаците в момента избиват мирните "комбайнери" и "отпускари". Мина им мерака за новорусия

52

смЕх

преди 8 години

до 81Не знам колко им е старо ,но нещо едни ефове си седят по стоянките и не знам защо не фъркат вече над Сирия ти що ще речеш по въпроса

51

Анонимен

преди 8 години

Нещо поизчезнаха картите за Сирия последната седмица. Май там става голямо мазало. "Ако мечката играе в двора на съседа, чакай я и в твоя двор!" стара народна поговорка. ***, негрофили, бързо марш във Фашингтаун! Дим да ви няма, докато не е късно...

50

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusПрез 2015 г. БВП на Русия е вече 1.2 трилиона $ и тя е задмината от Канада, Австралия, Корея, Испания, Мексико и щата Тексас, който също печели основно от петрол. 2016 г. ще е още по-зле. Светът ще расте средно с 3.2%, България с 3% а спад ще имат само малко на брой държави и една от тях ще е Русия с 1% или ВБП - 1.1 трилиона $ А ще е още по-зле, защото приятелски Иран след падане на санкциите обяви, че ще продава петрол на цени около 17$, а Русия под 50$ губи. Тя и сега продава под себестойност. Затова ще правят 10% съкращения, но това няма да реши проблема.

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 82при военен конфликт ние сме 100% ва мишена и най вече софия.не се плаши бе ушaнко - тия глупости с мишените ги има само по руските тв.

48

до 87

преди 8 години

Туркиа произвежда най много манафе.

47

смЕх

преди 8 години

до 80-ти анонимникПак ме размиваш не виждаш ли какво става там военните се бият с десен сектор за баницата ,а ти си мечтаеш да направят нещо си ,казах ти мечтите са безплатни ха-ха.

46

до 79

преди 8 години

блажени са вярващите чадоСАНКЦИЙТЕ НА ЗАПАДА ЦЕЛЯТ ДА СПИРАТ ПРОЦЕСА НА РАЗВИТИЕ И ТЕХНИЧЕСКИЯТ НАПРЕДЪК НА ДАДЕНИ СТРАНИ КАКТО СТАНА И В БЪЛГАРИЯНАТИСКАТ НА НАЦИОНАЛНАТА ВАЛУТА И ЦИОНИСКИТЕ БОРСИ ДОВЕДОХА ДЪРЖАВАТА ДО ПОЛОЖЕНИЕ НА ПРОСЯКСАМО ЧЕ С РУСИЯ ЩЕ УДАРЯТ НА КАМЪК

45

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХа ха ха БРИКС стана БИКС с руснаците никой не иска да си има взимане даване освен някой диктатор който има нужда да го спасят от собствения му народ като Янукович или Башар Ал Асад

44

Анонимен

преди 8 години

Горките морячета - тая ръжда от снимката дали ще успее да ги докара до брега?

43

Анонимен

преди 8 години

Nemskata presa pisha che TURCIA tayno proizvejda yadreno orujie ,i moje bi ima kum 170 yadreni glavi

42

до 80

преди 8 години

Не прекалявайте с дрогата вечерно време, доста е опасно за сърцето. може и да не се събудите утре......

41

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на продажното дупедавско евроатлантическо праветелство на българия при военен конфликт ние сме 100% ва мишена и най вече софия.

40

Анонимен

преди 8 години

До смЕхедно е да изненадаш стар модел самолет и друго е да решиш да си туриш сам края като нападнеш мечкатаче то всичко им е старо бе каскетче! Кви мечки, кви глупости гледаш по тв алфа?

39

Анонимен

преди 8 години

Sega e vremeto ,momenta UKRAYNA da izbie teroristite v DONBAS