30

Анонимен

преди 8 години

Значи деца до 16 годишна възраст са оставени за лечение в болницата за лечение, но една жена до 16 годишна възраст е умряла?

29

мм

преди 8 години

"Нелегалното мигриране, нелегалното преминаване крие рискове", посочи Румяна Бъчварова. По думите й, на останалите бежанци от групата ще бъде оказана помощ, ще бъдат регистрирани и ще им се предостави статут, ако отговарят на изискванията.Значи 19 нелегални *** минават нашата граница и ние им даваме статут? Тази съвсем се е побъркала, нали така утре като се стопли ще започнат да минават не 19, а 190000, така само ги окуражаваме да идват насам, вместо да се давят с лодките!

28

патриот

преди 8 години

И кой ще плаща за престоя и лечението им в болницата? Хайде сега като ги изпишат директно в покоите на Бъчвата , Кунева и Плевела- те настояват да им дадем дом и образование, къде по-добър случай от този да докажат на практика това което говорят, а не да спотайват в луксозните си жилища, пазени строго от охранителите!Аз не искам араби и *** в моята държава и тове е толкова просто, не искам да подлагам на опасност живота на децата и внуците си, искам да се разхождам сред бели и културни хора.

27

Анонимен

преди 8 години

до 52Дааа,,,селтако Василев, след 40 години като свърши нефта в Изтока, такива като теб ще се молят на Русия за нефт!

26

АнаЛиз

преди 8 години

поправка не ирак а Сирия имах предвид .и да довърша предния си пост ..През Сърбия и Македония преминават стотици хиляди и никой не остава на хранилка , а в България влезли 30 хиляди , останали 15 хиляди на издръжка и задръстили центъра на София .На Турция им дават милиарди , а ние като най богати даваме милиони за издръжка и огради

25

Анонимен

преди 8 години

Как да му вярваме на гн Премиера Борисов,нали заведе гн Деивид Камерън на границата и му показза че цялата граница е заградена има страхотна ограда.Сега гн Камерън като прочете тази история,нали ще разбере че постояно лъже гн Борисов.Бай *** сие ***.

24

АнаЛиз

преди 8 години

Жалко за жените , но нали щяха да приемат само бежанци от Ирак .За какво се дават милиони за нови огради и командировани гранични служители , ако те ги посрещат и ги карат или до българска болница или до център за настаняване с безплатна храна , интернет , отополение . По добре тогава въобще да не ги задържат , ами да си преминават , както правят сърбите и македонците .Сутринта влизат в страната им , но до вечерта вече са я напуснали . През Сърбия са преминали 300 хиляди и са останали 0

23

Анонимен

преди 8 години

В случая и природата помага -като не си помагаме ние ......

22

Анонимен

преди 8 години

Еййййй това стана новина номер едно бе -сега тамън продажните медии ще имат възможност да въздействат до втръсване на хората и да им втълпяват - жал и толерантност към всякакви навлеци ,че покрай издънките на "бежанците" в Кьолн -нещо ореола на бедните ,жалки ,онеправдани и търсещи закрила хорица -силно помръкна!

21

Анонимен

преди 8 години

Сега тенекиения ветропоказател който за наше нещастие ни е президент -ще има възможност да им осигури дом(сигурно не от собствения си джоб) и с безплатно образование ще ги интегрира

20

<><>

преди 8 години

Люлюююююю ,а колко българи мръзнат на студ защото нямат пари за дърва или ток да се отопляват ? България се пръска от толерантност и управляващите обичат всичко друго и всички други но не и БЪЛГАРИТЕ !

19

някой

преди 8 години

До: номер 34Ами мисля, че си малко старичък за войник, иначе би могъл да си осъществиш мечтата.Там приемат млади момчета, но само с един наряд няма да минеш, ще трябва да подпишеш договор за доста повече наряди.Аз съм на 51 години, бил съм войник в армията на Народна Република България, през цялото време ни плашеха как турците се готвят да ни нападат и нямам ни най-малко намерение някога да хващам автомат.

18

ТРИИТЕ

преди 8 години

НАШИ БАБИ И ДЯДОВЦИ, БАЩИ И МАЙКИ КОИТО ЗА РАБОТИЛИ КАТО ВОЛОВЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СЕГА УМИРАТ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ ДОКАРАНИ СА ДО СКОТСКОКАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ НЯКАКВИ СИ САМОУБИИЦИ??????????????????

17

някой

преди 8 години

До: номер 29За твое сведение, Хитлер се с отнасял благосклонно към арабите, по простата причина че те също като него са мразили евреите, както ги мразят и досега.Друг един факт е, че от Франция, която е от най-населените с евреи европейска държава, евреите вече масово емигрират в Израел. Причината пак е ясна - страх ги е от арабското нашествие и последните атентати на Даеш ги хвърлиха в ужас.В момента еврейската общност в Европа е повече ксенофобски настроена от неонацистите.

16

Анонимен

преди 8 години

"България успява не просто да пази границите си, което е невъзможно физически по цялото протеже на границата, но имаме регистрация, която ни дава възможност да ги регистрираме..."От това половин изречение стигам до 3 извода:1. Това е инвазия и трябва армията да поеме случая2. Оставка на министърката3. Турция да връща трите милиарда, защото не се справя със задълженията си

15

пенсионер

преди 8 години

попаднах с бъбречна криза в Торакс и си платих 400 лв. за ден. тези кои ги храни освен и аз да стана мигрант е да поставя фес. на главата си.

14

Анонимен

преди 8 години

до 23Гледай българският филм "Съдилището" и ще ти стане ясно как минават границата тия.Кинти брат, кинтииии...

13

Анонимен

преди 8 години

Би било по добре 50 мъже вместо тия две женици, че то тяхното и то не е живот ни в Авганистан ни в Европа докато ония *** мъжете им са до тях.

12

Анонимен

преди 8 години

Добре де , как става така че преминават границата ? Направих 3 метрово заграждение с бодлива тел , уреди за топлинно хващане , полиция , граничари ? , , , , Боко тиквата защо води англичанина , разкарва го , обяснява му , , , явно че както лъже нас Българите така се е изгаврил и с английския си колега !

11

Анонимен

преди 8 години

Къде е следствието и прокуратурата да разследва тази група нарушители на държавната граница и паспортно-визовия режим? До кога паспортите, визите и личните карти ще са задължение само на балъците плащащи данъци? Каква мотивация дава непреследването на криминални престъпления да се спазват изобщо някакви закони?