138

до 165

преди 8 години

То заболяването си е било там от преди и се е знаело какво може да стане. Просто заради поведението си, са се е обострили симптомите и се е стигнало до края.Представи си, че имаш прекаран инфаркт преди година. Ще скачаш ли да се палиш за всяка дреболия? Не, ще си пазиш здравето. Същата работа е.

137

Анонимен

преди 8 години

Е, истината най-накрая изскочи на бял свят, само дето тук триеха мненията, които казаха тази истина още в началото.

136

Анонимен

преди 8 години

161, според мен те са съпричинители на скандала, защото май са му ударили колата и са си разменили псувни. Освен това са излезли от състоянието на неизбежна отбрана, тъй като боксът на момчето е бил избит, а после е имало и момент в който единият е държал момчето, другият го е ударил няколко пъти. Но така или иначе повече от обвинение в хулиганство няма как да им бъде предявено , тъй като няма пряка връзка между смъртта на момчето и нанесените от тях удари. А и е липсвало и намерение за убийств

135

До 163

преди 8 години

Това е друг случай - има блъскане в бюрдюра, а тук Тодор е починал от това, че е налагал братята с бокса, което е провокирало заболяването му.

134

Анонимен

преди 8 години

Казват,че не сме нормална държава.Ами не сме.Ако бяхме,сега русата кифла щеше да бъде съдена за лъжесвидетелство,а много медии- за клевета и уронване на личното достойнство.За последното в САЩ,може да ги осъдиш за милиарди.Тук нищо няма да последва.

133

кокала

преди 8 години

идентичен случай имаше и преди години ..в трявна или плачковци беше. двама мой колеги след употреба на алкохол се сдърпали,единият ударил другият...вторият блъска първия и той пада. за нещастие си удря главата в бордюра и умира. случаят е абсолютно идентичен с този. и там имаше натиск от приятелите и на двамата починалият също имаше някакво заболяване

132

до 149

преди 8 години

ЩЕ ОБЯСНЯ: 1. Защото живеем в мутринска държава,където показване на мускули, незачитане правата на другите/ в частност бокс и свиркане на пешеходна пътека/ е гордост . 2. В държава където майката не възпитава добре детето си / често, защото толкова изтощена от всекиднев ната борба за хляб, че просто няма сили/ 3.Държава където явни бандити като понички, галеви, ипонци,сикаджии, висаджии и т.н. *** вместо да са в затвора, НЯКОЙ ОТ ТЯХ ТОКУ И СТАНЕ ПРЕМИЕР. ЕТО ЗАТОВА МОЙТО МОМЧЕ..

131

До 156

преди 8 години

Съмнявам се, че могат да ги обвинят за хулиганство, защото Тодор им е налетял с бокса, а те са били в неизбежна отбрана, но може би ще го направят само за да прикрият колко много се издъни прокуратурата с обвиненията срещу братята.

130

Хетфиелд

преди 8 години

Още по-жалко за момчето. Защото е било напълно наясно със заболяването си. И е крайно време и семейството му да спре да се прави, че не е знаело за проблемите на Тодор. И сега ми е интересно, колко медии довечера ще се извинят на двамата бабаити, защото те са си такива, за това, че бяха наричани убийци и ***! Аз бих съдил всяка една медия поотделно за обида и клевета. Тодор има основната вина, защото не може да не е знаел за състоянието си. Родителите му увъртаха доста за това!

129

Анонимен

преди 8 години

Кифлата има ли 18 години? Ако да,нека някой добър човек да и обясни какво следва след лъжесвидетелство.

128

Анонимен

преди 8 години

От медицинската експертиза еднозначно следва, че Тодор не е починал в резултат на действията на братята, както ни лъжеха досега.

127

Анонимен

преди 8 години

и за причиняване на смърт по непредпазливост не могат да бъдат обвинени двамата братя. Единственото, за което може да ги обвинят е хулиганство. Това е!

126

Анонимен

преди 8 години

151, а бе, какво означава "мутра"? Всеки дебел селян.ин ли е мутра? Имали морга за авточасти...И мислиш, че с доходите от нея ще платят на окръжни поркурори и съдии плюс един куп съдебни медицински експерти. Че то заплатата на един окръжен съдия е сигурно повече от дохода от тази морга. И тук говорим за обществено значим случай, който се наблюдава от началници прокурори и съдии и следователно евентуалната миза за рушвети се вдига многократно.

125

Анонимен

преди 8 години

Май самият факт, че е тръгнал да се бие е довел до фаталния резултат, а не това, което са направили братята. На някои много им се иска братята да са виновни, а те не са, както беше ясно от самото начало. Иска им се, защото не искат да признаят как лесно бяха изманипулирани от медиите и се нахвърлиха на двамата братя.

124

do 146

преди 8 години

Какво има неясно. Пише, че тея удари не могат да причинят смърт, а само страдания. Най-много, както вече споменаха, може да ги подведат за убийство по непредпазливост, ама и това ме съмнява. Както става ясно - момчето е имало сърдечни проблеми, правили са му постоянно кардиограми и родителите му са били наясно с това. Т.е. като е наясно със състоянието си, защо е предизвиквал съдбата.

123

Анонимен

преди 8 години

146, сигурно конфликтната ситуация е провокирало заболяването, но за да обвиниш някого в убийство трябва да докажеш мотив. Дори и за доказване на непредпазливо причиняване на смърт, трябва да се установи че двамата братя са знаели или поне са можели да знаят, че момчето има някакво заболяване, но въпреки това са го били без да ги интересува, че заболяването му може да се прояви и да доведе до неговата смърт.

122

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТака ли бе, ми мутри са, какви да са други, какъв трудов стаж имат досега, от де пари за тая автокъща, нали уж били обикновени селски момчета...Ясно е, че няма да влязат в затвора, по всичко си личеше! Ама обичате си вие мутрите в Чалгария, на почит и уважение са там!

121

До 146 и 147

преди 8 години

Четете медицинското заключение. Единственият извод, подобен на вашият, е че Тодор е можел да живее още време, ако не е бил двамата братя с бокса,

120

www

преди 8 години

ПОРЕДНА ПРОСТОТИЯ . А ЗАЩО НЕ Е УМРЯЛ ЕДИН ДЕН ПО РАНО ?????

119

Анонимен

преди 8 години

До NNАми като си знаеш че си слаботелесен какво се правиш на мъж и вадиш бокс?