9

Без думи

преди 8 години

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО КМЕТОВЕТЕ ДА ТРЪГНАТ ДА ПИТАТ ДАЛИ ЩЕ ДИШАМЕ ВЪЗДУХ АКО ДА ДА СИ ПЛАЩАМЕ!!! ПРАВ БЕШЕ ББ " КОФТИ МАТЕРИАЛ" АКО БЯХМЕ ХОРА А НЕ ПЛЕМЕ ДО СЕГА ЗА 25 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е РАЙ НО СЕГА Е ЕДИН *** И ТО ВЪНШЕН.

8

Теофана Власакева

преди 8 години

ОТГОВОР ПО ТЕМАТА : ДА ! ЗЕЛЕНАТА ЗОНА 11 НЕ Е в състояние да поема преминаващите-паркиращи коли, а трагедия е в почивните дни, защото"НЕ плащащите зоната си паркират пред къщи", а цяла София идва на Уикенд туризъм. НЯМА МЕСТА ДА СЕ ПАРКИРА в ОБЩИНА СРЕДЕЦ т.е. ЗЕЛЕНА ЗОНА 11 !

7

питам

преди 8 години

До Василева бе *** аз съм кореняк софиянец , схващаш ли ???

6

Анонимен

преди 8 години

Майка ви да...гадни кръвопйци!Не ви стигат парите, крадете по какъв ли не начин, данъци, такси,винетки сини-зелени зонини....А наглата си алчност я представят като "желание на гражданите"

5

Анонимен

преди 8 години

Тия тотално са из-тре-щяли!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Нагли, нагли, нагли и алчни герберасти! Скоро ще повръщате преяденото.

3

Факт

преди 8 години

Никой не иска зелена или синя зона. Всички искат ред в паркирането, както е по закон и общината е длъжна по закон да осигури този ред в паркирането навсякъде в София, а не само в синята и зелената зона. Точно в това е манипулацията, на която ни подлагат вече много години - карат ни да свързваме две неща между които няма връзка - синята/селената/ зона и реда в паркирането.

2

bzzzzz

преди 8 години

Проблема с паркирането не се оправя със зелени, сини и не знам какви зони. Оправя се със ПАРКИНГИ, били те и платени.

1

искам

преди 8 години

искам зелена оранжева жълта и ква ли не зона също така искам данък въздух тоалетна и най много данък "ТИКВА"