128

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

...не знам дали е Маги Тачър , тая Куневицата -----НО , ЧЕ Е ЕДНА ХИТРА ЧЕРВЕНА ЛИСИЦА /като от приказките/.....СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРЕН!!ПАК--ЛОВКО И ХИТРО , ИЗПЪРЗАЛЯ *** от Позитано-20.....ха,ха,хаааааааааааа...ЛИЧИ СИ ПАК... "ШКОЛАТА" ОТ ---------ЦК/БКП....ха,ха,хаааааааааааа.....

127

Анонимен

преди 8 години

Май ми понамирисва на предсрочни парламентарни избори.Ама кой да ги предизвика,като народа е толкова заспал.

126

Анонимен

преди 8 години

Не знам за Тачър! На мен повече ми прилича на българската Моника Лизински! Едрото Лили пък е двойник на Лизински!

125

Драгомира

преди 8 години

Тази жена освен че има огрооомно самочувствие, е пълен въздух под налягане.....за нищо не става, лошото е, че непрекъснато се нарежда на важни постове, и не на последно място, високо платени такива! Нямам думи! Бог да пази образованието и нашите деца!

124

Анонимен

преди 8 години

Тва същество според Господари на ефира смята, че Съединението е осъществено когато министър председател е бил Ал. Малинов.Пак добре, че не е посочила ББ!

123

Анонимен

преди 8 години

Ламтежа е за парите, лелчето, затова се моли на депутатите да го изберат!Човешката алчност е безкрайна като Вселената, а в случая въпросът опира и до болни амбиции!!

122

Анонимен

преди 8 години

Каква Маргарет Тачър,бееее.Тази смешница не може и на малкия пръст да стъпи на желязната лейди,но това не и пречи да се сравнява с нея.

121

Анонимен

преди 8 години

Ама тя сама се сравни вчера с Маргарет Тачър, не са виновни жунралистите! Но можеха да напишат "Родната Маргарет Тачър" ето така с кавички, примерно, но не се сещат.

120

Анонимен

преди 8 години

БОГ да пази БГ, аз от такова съчетание м/у вещица и трупоед НЕ мога ! Амин

119

Анонимен

преди 8 години

Искаш реална работа - търсиш и поставяш експерт! Искаш да окрадеш едни пари - поставяш на съответния пост политик! В случая доказан политик в тая област.

118

Анонимен

преди 8 години

Кунева =Маргарет Тачър?Е,такова безочие само от нея може да се очаква.Куневаааа,Тачър защитаваше националните интереси на страната си,а ти ги предаде.Тачър направи англичаните по-богати,а ти ще затриеш и образованието.Да не дава господ държавата да е в твоите ръце.

117

Анонимен

преди 8 години

Сега, Пръма от РБ ли е или от Герб!? Щото гласуването е категорично!

116

Анонимен

преди 8 години

Стана традиция ПФ да громят и критикуват по телевизиите и от трибуната на НС какво ли не, но когато се стигне до гласуване постъпват ,,правилно''. Ако интереса на Герб и правителството минава и без тях, може да си позволят да са против и въздържал се.Ако потрябва - ще дадат няколко гласа. Сега стигнаха до там, след като се видя, че се престараха, да излязат двама техни щнаци и да се отрекат от гласа си ,,за''. Та да види публиката колко са сербез.

115

Анонимен

преди 8 години

Комунистическата снаха пак се уреди.При нея няма морал,само мъни,мъни.

114

Анонимен

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа...Прав си, друго си е да миеме клозетите и зад.ниците на спинаджии в Европа, да лижеме ... на мръ.сници, които не даваха преди век да съществува на Балканите държава България, друго си е. Е сега, с назначаването на Пръмова - отцеотстъпницата, желанието и на Чърчил и на френския външен министър от 1915 година ще се изпълни. Дотук беше България! Тенк ю Боби, нищо че се покри в GB, може да се изненадаш, когато се върнеш. Може, дай Боже!

113

155

преди 8 години

НА БУНТ, НАРОДЕ!!!

112

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ДОБРА СИ Е ПРЪМОВИЦАТА ......ХА,ХА,ХАААААААААААА....ИЗИГРАЛА Е *** ПРЕДИ ..89-Г........ИЗИГРА ГИ И ДНЕС!!!!!ЩО , ДА НЕ ГИ ИЗИГРАЕ..??!!!ТЕ , ТИЯ ЧЕРВЕНИ ПРА.СЕ.ТА.......КОЛКО ПЪТИ СИ МЕНИХА,... КОЗИНАТА...А??!ТАКА Е ТЯ---"НА ЗЛА КРУША ..ЗЪЛ ПРЪТ"...!!

111

анон

преди 8 години

Долни атакисти, комунисти и русофили - предатели и изменници на България ! Браво за Кунева !!!!!

110

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се излъчва пряко и гледа внимателно поведението на всички в Парламента! Ето, сутринта бе гласувано предложение на БСП за добавка в НК санкционираща фалшифицирането, дописването, подправянето, фалшиви подписи и т.н. на изборни протоколи. Гласуваха 106, ,,За'' бяха 52 и не стигнаха няколко гласа за да се приеме.Когато показаха гласуването по групи, Атака - 0 гласували, за - 0, против - 0, възд. - 0! Иначе много врещят! И не за първи път.В същото време по Алфа Сидеров за Южен поток.....

109

Д. Димитров

преди 8 години

Абе тия *** депутати къде ходят та не са в залата когато се гласува нещо толкова важно???? Тия са пълни родоотстъпници и само си говорят.... уж няма да подкрепят а не влизат да гласуват само и само да могат да я изберат... аман от задкулисие и игри. Тая ще всее още по-голяма разруха в и без това разрушеното ни образование. Това е България е идиотия и ни правят на ***! ама явно това заслужаваме като си траем... ДО КОГААААА????