9

Възмутен

преди 8 години

Да не съм аз наврял децата им в морето посред зима? Да не съм им аз подпалил цветните и не знам още какви революции? С глупавото си и лицемерно съчувствие създадохте схема. Всеки който се появи в териториалните води на Европа да бъде спасяван и обгрижван. Пет милиона вече ползват схемата, нормално е някой да даде фира. Онзи ден вие, медиите оповестихте че се губят 10 000 деца. Да не съм ги взел аз?

8

Анонимен

преди 8 години

НЯМА И ДА ИМА,ДА СА СИ СТОЯЛИ В ШАТРИТЕ И ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАТ В КОПАЕНЕТО НА ДУПКИ В ПЯСЪКА ЗА ХОДЕНЕ ПО ГОЛЯМА НУЖДА.

7

Анонимен

преди 8 години

Казарма и мобилизация на всички бежанци между 16 60 години за сухопътна операция срещу Ислямска държава, Турция, Саудитска Арабия и талибаните. Сваляне на Ердоган и окупация от ЕС граничари на турската граница и море, за да спре транспорта на емигранти. Който откаже казарма, изгонване от ЕС в САЩ или на кораб и в пустинята Сахара за полезен труд да копае пясък.

6

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да се изпратят круизни кораби за да прекарат повече маймуни за по-кратко време, така по-бързо ще ни изтрият от Европа

5

Анонимен

преди 8 години

Мелиса Флеминг ще се реди до 77-те девственици които очкват примитивите в рая, това е нейната крайна цел

4

Анонимен

преди 8 години

Не е хубаво да умират деца при никакви обстоятелства, но най-необичам някой да ми вменява вина на друг за неща за които не е виновен. Тази напаст идва тук за да ни заличи като раса, загубите по пътя са си отговорност на безотговорните родители които са ги повели

3

Бежанец

преди 8 години

Ще продължаваме да ги давим, докато получим съчувствие. И без това използваме децата само за да минем границата и ще си нацвъкаме още 30 като пристигнем.

2

ай стига бе

преди 8 години

Ало джурналята народа ни мре без война и съчувствие няма ни от вън ,ни от политици ,ни от вас за какво съчувствие говорите тогава.

1

Анонимен

преди 8 години

дрън-дрън