104

Анонимен

преди 8 години

До Геро...........ххааххаххаа...точно в САЩ изборите са пълна пародия-САМО 2 партии--с предварително избрани претенденти....

103

Геро

преди 8 години

Нека младите погледнат към новините и видят как се избира президент в САЩ с участието на цялата нация. Докато в Русия се самоназначяват и правят каквото си искат.

102

До 222

преди 8 години

Русия изпълнява хуманитарна военна интервенция в Сирия заедно със законно избраното правителство. Западният алианс въоръжава терористи срежу законното правителства на Сирия. Факт.Резултатът от въоръжаването на терористи е над 2 млн бежанци в Европа и още няколко в съседни на Сирия държави. Факт.А всичко тръгна от едни ОМП в Сирия по Иракски сценарий. Накрая се оказа, че не точно Асад е обгазил съгражданите си, а ''умерените'' ислямисти въоръжавани от Америка. Факт.

101

Анонимен

преди 8 години

''Умерен ислямист'' е типичен пример за оксиморон. Две несъвместими понятия в едно словосъчетание. ''Умереният'' ислямист реже глави с ''Аллах акбар'' на уста също като останалите. Ислямистът си е ислямист. Най-добрият ислямист е мъртвият ислямист. Хамънд да си гледа работата! Да въоръжаваш ислямисти е престъпление срещу човечеството. На Хамънд и компания трябва да им се дири сметка за такива престъпления!

100

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен...216....Много си хуманен бе--а защо не попиташ за децата на Виетнам,Корея,Либия,Панама ,Ирак,Афганистан,Чили,Етирея,Сомали,Судан,Египет и още 56 държави,където САЩ са действали по аналогичен начин--или викаш те са демократично избити

99

Калина

преди 8 години

Аз не съм Господ, за да съдя и оправдавам. Но бих те помолила да напрегнеш промития си мозък (извинявай, не те обиждам! Само се опитвам да ти кажа, че се поддаваш на манипулативна информация) и да помислиш, че ако това са действителни жертви, колко са жертвите на ИД? А на САЩ?

98

Соничка

преди 8 години

Не мога да разбера к'во ни занимавате с мъдуpи.

97

Калина

преди 8 години

Първо, Русия не извърши интервенция - тя беше помолена! от законното правителство на Сирия за помощ.По въпроса с интервенциите, британецът да се вгледа в политиката на собствената си държава, а така също и в особено яркия пример за "демократични" интервенции - САЩ.И второ - неразгадаемостта и непредвимостта на един играч - какъвто и да е, в никакъв случай не е недостатък, а е едно от най-ценните му качества.

96

Анонимен

преди 8 години

Засилва И.Д , защото такива въртележки като англичаните ги въоръжават ! Спрете да въоръжавахте главорезите в Сирия и Ирак ! И да сменяте президентите на Ирак , какво може да направи един днешен иракски президент ? След като държавата не функционира повече . И до къде се стигна с превземането на Масул ? До никъде - в ръцете на И.Д ?? Започват някаква акция и спрат , за да се съвземат от И.Д и да преминават в други държави !

95

смешници

преди 8 години

Няма по-голямо нахалство да се твърди това че Русия засилва ИД . Това е типично за краварите и техните пудели да прехвърлят вината от болната на здравата глава,а че Путин е неразгадаем за тях е очевадно като приемат желаното за действително и всеки път са по бели *** пред свършен факт.

94

Пре

преди 8 години

А вие що подкрепяте и създавате терористи?

93

Атлас

преди 8 години

За мен източник на постоянна мъка е това, че всичко, което ние правим, се подкопава от руснаците, допълни министърът...........Когато английски министър се чувства зле,човечеството ликува.....:))))

92

Аспарух

преди 8 години

Поредната наглост на западните двуличници.Тези пък специялно(Анличаните) са царе на двойните стандарти.Съвсем до скоро бяха колонизтори на почти целият свят.Само в Индия от глад заради тях са умирали няколко пъти по милиони.Единият от тях 8 млн.

91

РЕАЛНО

преди 8 години

"""""От Лондон: Руската интервенция засилва ИД на терен""""....само да напомня на тоя от снимката--САЩ и коалиция бомбандираха ИД,почти 2,5 години--Резултата беше--Нарастване на завзетите територии от главорезите на 70% ...А от началото на руските бомбандировки,ИД са загубили 37% от територията си,като са освободени над 200 градове и села в Сирия....ТА ЗА ТОЛКОВА *** ли ни взимате???--такова инфо е само за малоу-мни-те шороши тук--да си точат лигочите...............

90

Анонимен

преди 8 години

Аре всички путинофили в Сибир!

89

Анонимен

преди 8 години

Феодала Путин е далеч от цивилизацията. Как изобщо да говориш с него?

88

Анонимен

преди 8 години

Абе не мога ги разбра тези. Когато те са твърдолинейни за нещо, това било худаво. Когато Русия или Иран, или някой друг е твърдолинеен, е лошо. Какво иска този да разгадава Путин? Той си каза в прав текст, че подкрепя Асад и ще громи всякакви ислямисти, независимо дали са от ИД, или Ал-Кайда, или който и да е друг. Т.нар. умерени джихадисти, подкрупяни от Лондон, са същите главорези като ИД. По-скоро Западът подкопава всякакъв мир в региона, когато подкрепя всякакви брадати мъже с калашници, викащи Аллах Акбар. Това, че стрелят засега в обратна посока, не е гаранция, че няма утре да се объ

87

Василев

преди 8 години

Британците и американците си ядят лaйнaтa ха ха хаСпециален агент ФeдepocЦРУСАЩ

86

Транзистор

преди 8 години

Аман от диоди, като тази на снимката.

85

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 189 Ти да не седя на границата да ги броиш? Повече имигранти идват сега от преди, всеки ден има новини за удавени по моретата. Това е след намесата на русия.