32

(-_-)

преди 8 години

По скоро Русия подкопава интересите на САЩ, които целят задълбочаването на конфликти по цял свят. Експанзията е от запад на изток, а не обратното.

31

Гошу

преди 8 години

E как да не е неразгадаем, като е болен от аутизъм!?! Това все едно с луд човек да тръгнеш работа да вършеш, всеки един момент аутиста и лудия може да си измени позицията. Добре поне, че стана ясно на всички, че всъщност болното джудже изобщо не е в Близкият Изток да се бори с ИД, а е там само да закрепи позициите на диктатора Асад

30

Анонимен

преди 8 години

A ZASHTO PUTIN NE TRIABVA DA BOMBARDIRA PROTIVNIZITE NA ASAD?ASAD E ZAKONNO IZBRANIAT PREZIDENT NA SIRIA.I ROSEN PLEVNALIEV E KOMUNIST,NO E ZAKONNO IZBRAN.

29

Tina

преди 8 години

Неадекватни глупости отново.Също като филма за "корумпирания Путин".Бих посъветвала ПР-екипа на Путин да направи филм-отговор за западната експлоатация в чужди държави, как например се добиват скъпоценните камъни и лукса за Запада и за сравнение как Русия добива своите богатства при Путин.Между другото, тази идея ми дадоха самите американци с "Кървав диамант"...

28

Анонимен

преди 8 години

"Той е напълно неразгадаем" каза Хамънд за Путин. Е това много ме кефи !

27

я кажи всичко бе

преди 8 години

До Анонимен.......43...май нещо премълчаваш,че и сега продаваме оръжия--само че на брадати главорези-----под покровителството на САЩ

26

РЕАЛНО

преди 8 години

В Сирия има САМО един човек в опозицията-и той живее в Лондон--всичко друго е главорези.....

25

Да го кажем направо

преди 8 години

Вчера във Европа ревяха,че джихадистите се преобличали и бягали в европейско--а днес пищят против Путин...Явно много ги боли запада за изгубените пари -вложени в ИД.....

24

rumen72

преди 8 години

До Анонименщо,бе ФАЩ и ингилизите да не би да са стояли със скръстени ръце, и те продаваха даже пове4е от страните от изто4ния блок.

23

Анонимен

преди 8 години

До защо неАз съм БЪЛГАРИН и пиша на български, а ти си долен комунист русофил, затово пиши на комунистически!!!Руския език е за ползване от дворяните, които твоите комунисти избиха, както и царското семейство!!!!Затова мълчете и си измислете комуниситчески език и писменост и си пишете на тях!!!!

22

Анонимен

преди 8 години

че какво е толкова неразгадаемо в поведението императора.Сирия е руска военна база, която не искат да загубят, защото чрез нея подпират отдолу Турция, а с Крим - отгоре . Загубата на Украйна доведе Кремъл до умопомрачение, не им стигаше загубата на соц-блока. Сума неразгадаеми неща р'ииш.

21

rumen72

преди 8 години

До OdysseusАлооо, Минджев, ОРЪЖИЕ, ПАРИ, КОНТРИ, това нещо да ти познато. аре отвай на Козяк да питаш за какво става на въпрос.

20

SS

преди 8 години

До Анонимен 11О боже от къде тоя кураж.Нали трябва да има разрешение от НАТО, а то и Иранците само това чакат да сдъвчат някой турчин.

19

Odysseus

преди 8 години

Не ми обръщайте внимани какво пиша. Не съм си изпил още хапчетата. Путин е пич, само ме карат така да го черня. Нямам други приходи - нали разбирате!

18

SS

преди 8 години

Удри Путин.Никви преговори, хвъргат пушките, свалят си гащите и се нагъзват.Никаква умерена опозиция това са терористи в Украйна хора като тях ги наричат терористи сепаратисти и се води АТО.

17

Анонимен

преди 8 години

"За мен източник на постоянна мъка е това, че всичко, което ние правим, се подкопава от руснаците, допълни министърът." И каво правят? Прекратяват многогодишна война и вие не сте поканени като победители, мъка, мъка...

16

zeus

преди 8 години

Преди много години Сталин е казал, че щом западните пpaсета ***, значи Русия е на прав път, в момента същото важи с пълна сила.

15

Пешо

преди 8 години

"За мен източник на постоянна мъка е това, че всичко, което ние правим, се подкопава от руснаците, допълни министърът."Ъъъъ, и какво точно правите, ако смея да попитам ?!?

14

Анонимен

преди 8 години

"Владимир Путин е "неразгадаем". - то запада не разбира истината, нали са свикнали все да лъжат,затова им е трудно!

13

Анонимен

преди 8 години

Русия като до месеци изтрепе повечето терористи - и край на усилията на запада да прави война!Наистина е трвожно :)