112

Румбо

преди 8 години

По логиката на Плевела-и той трябва да се махне незабавно,нали е бил комсомолски секретар!То освен бивши заклети комунисти има ли други във властта????БСП-ясно,елитът на БКП и ДС,СДС-сбиротък от агенти и третоешалонни другари(+някой и друг репресиран за цвят),ДПС-турци агенти на ДС,ГЕРБ-втория ешалон ненаяли се *** и останалия дребосък,включващ изпаднали от големите люспи.Е как да стане тая работа????

111

БКП

преди 8 години

Едно време управляваха комунистите сега управляват децата им!!!

110

АTAKICT

преди 8 години

До Анонимен НАПЬЛНО СИ ПРАВ ИМА АРХИВНИ ФИЛМИ НЕКА ДА ГИ ПУСНАТ ПО БНТ И МЛАДИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ РАЗЛИКАТА НО ПЛАН РАН--ЬТ ПОДПИСАН 1991 НЕ ЩЕ РАЗРЕШИ ИСТИНАТА ЗА ПРЕВРАТА 1989 ДА ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ

109

циника

преди 8 години

да пратим прецедента и герберската шайка в музея на мумите!

108

Анонимен

преди 8 години

След като е в пъти по добре от сега , НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ ЧЕРВЕНИ КАСКЕТИ .Сбирка в кафенето на царя или по добре на Позитано 20 . Това повече не се търпи . Не че нещо ще направим наследниците на мандраджиите , но поне ще се пенявим по форумите .

107

Анонимен

преди 8 години

гусин прецедента за себе си ли говори, когато твърди, че същите стари лица, свързани с комунистическата партия продължавали да управляват страната? Този чиляк ***.френик ли е?

106

За друго е време

преди 8 години

Да вкараме олигарсите в кауша. Все нвкога ще се поучим от румънците.

105

Анонимен

преди 8 години

Средна заплата България - 850 лвСредна заплата русия - 715 лв........Може да сме сиромаси ама за утеха поне *** са по-бедни.

104

naco

преди 8 години

Г-н ПРЕЗИДЕНТ не можете да пратите нещо което не е НАПРАВЕНО,ПОСТРОЕНО в музей!!! Може би искате да кажете "строителите" на комунизма в ЗАТВОРА?! Защото ТЕ се ОТКЛОНИХА ДАЛЕЧ от "строежа",и "строяха" някаква СВОЯ ,ИЗМИСЛЕНА "демокрация"!? За това ли ,става дума г-н ПРЕЗИДЕНТ?

103

Анонимен

преди 8 години

Другари пак ви казвам:- Взимайте оръжието и тръгвайте да громите капитализма. Така пред компа на 3 ракии е лесно , но вие като истински патриоти трябва да дадете пример за класова борба . Иначе все едно сме в ганкиното кафене на Вазов .

102

Анонимен

преди 8 години

Щом е толкова добър капитализмът защо е пълно с клошари, пенсионерите ровят с кофите за боклукка, убийства всеки ден, проституция, наркомани, 2 милиона избяха, има райони с безработица 100% а според Евростат 76% от българите живеят с по малко от 400 лева?

101

dp

преди 8 години

Че му е време за музея време му е - но първо да изчистим съветската агентура дето контролира властта в БГ от 1944-а насам, после чак ще стане възможно всичко останало.Една амнистия за чужди агенти срещу пропяване би направила чудеса - ако имаше кой да я предложи и прокара.

100

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Не ме интересува как ще се казва строя в който живеем, ако живеем добре. Сега не живеем добре и това е факт ."Е как бе! Имаме 4.2 % ръст на икономиката а банкерът Хампаруцян (чиято месечна заплата е над 40 хил лева сигурно) който разбира от финанси и държавни дела каза, че българите живеят днес най-добрия живот в своята 1300 годишна история! На кой-да се вярва, не теб или на банкера Хамцарупян?

99

Анонимен

преди 8 години

Мале..е..е , ако такива са били и нашите деди каквито са сега мандраджиите нямаше да смеем да си кажем историята . Абе другари спрете се , че ставате за посмешисте на децата . Такива мало..умни хора няма никъде по света .

98

Анонимен

преди 8 години

Другари червени каскети или мандраджии , като беше толкова хубав комунизЪма-социализЪма , защо го предадохте. Трябваше да се вдигнете на класова борба с оръжие в ръка и да го защитите .Сега какво пищите като ощипани моми , че било лошо , ами излезте с оръжие и се бийте с гадните капиталисти .

97

Анонимен

преди 8 години

Никoй да несе опитва за президент,ний си имаме Президент.И товае Росен Плевнелиев.Той е най демократичен и честен за разлика от гн Първанов,които има много *** история след него.Той беше най големият поръчител.Няма кой дъго разследва.

96

Гост

преди 8 години

Четейки бръщолевенията на този ,човек не може да не си помисли - "този в ред ли е с акъла"Сетил се след 25 години псевдодемокрация да търси виновни за дереджето ни.Виновно е не миналото ни ,а настоящето с такива крадливи псевдополитици,които окрадоха и съсипаха държавата , а народа докараха до просяшка тояга.Защо не се захване с корупцията и престъпността,през комунизма ги нямаше.Кой ги съсздаде - такива като него.

95

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката ще е най отпред в раздела комсомолски секретари.

94

Анонимен

преди 8 години

Разбирам , че другарите се чувстват добре в този сайт , което не е лошо . Това обаче , че не допускат никаква критика на БКП-БСП-ДС какво им помага. Все едно няколко жаби да смятат , че са единствени в тяхното блато и какво следва. Нищо просто си крякат и това е .

93

бай Петко

преди 8 години

На следващата снимка целия ще бъдеш замъглен !