23

Яп де Хоп Схефер

преди 8 години

"Ние пък не щем българи в Шенгения." Ние пък ви не щем черната Шенгения, дръжте си я, халал да вий!

22

bobo

преди 8 години

Abe zabi ni vsichki tia!

21

фойер

преди 8 години

Гросмутта Меркел съвсем скоро ще им изпита истинския гняв на тия. Каза им добре дошли, накара ги да учат немски и сега чао. Много късно Ома Меркел видя че тия са нож с две остриета...

20

Пегида

преди 8 години

Извинявай, но как ще накараш 1,5 милиона емигранти да се върнат в техните помийни ями, след като в Германия необезпокоявани насилват бели жени. Това изказване на Фрау Меркел като заповед ли е или по-скоро като жална молба ?

19

Ханко от с Осеня

преди 8 години

"Мюмюни" хахахахахаха.......... Направо се сцепИх от смех бе Ачка, как го измисли? Браво!

18

Прави се на наивна

преди 8 години

И как ще разбере, че в нечия родина военните действия са приключили? Нали тези нямат документи? Всеки от тях ще казва, че е от държава в която се воюва, постоянно някъде по света има военни действия.

17

Анонимен

преди 8 години

Интересно като как ще стане тая работа с връщането след като всеки е броил едни пари за да дойде в Европа. Госпожа Меркел им предлага за тези пари да пият по една студена вода и да си ходят по родните места. Като как ще стане и тя вярва ли си изобщо. Докато не разстрелят няколко от тях няма да ги убедят

16

Анонимен

преди 8 години

До АнгелЗнаеш ли, че и аз си мисля същото?Ако не достига работна ръка в Европа, хора от жълтата раса биха дошли тук с радост. Те са работливи, дисциплинирани, разбрани и с желание да получат добро образование, а ако не са успели - стараят се да дадат колкото е възможно по-добро образование на децата си.

15

Анонимен

преди 8 години

Шанса да върне същите тези 1.1 милиона мигранти е точно 0.

14

Анонимен

преди 8 години

А кога ще е краят на войната? Кой ще гарантира, че няма да е вечна. Меркел ще бъде мразена от цяла Европа, не само от германците. Покани вампирите в дома на хората и ще си плати скъпо затова. Тя ходи с охрана и не и пука от тези ***, но обикновените хората са застрашени както се видя в Кьолн.

13

Ангел

преди 8 години

В Мианма има безконечна война....От 1948 насам не са спирали.Специално срещу християните от племето Карен е истински геноцид.Във Франция има голяма индокитайска общност.Работят,спазват законите.Не съм чул французин да каже нещо срещу тях.От араби и други "Мюмюни" им се повръща.

12

Каква я мислихме

преди 8 години

И каква стана тя сега? Ние "простите" българи, излязохме прави пред "умните" германци и тяхната канцеларка Меркелица..."Ох главо, главо от теб си патя!" казал глупакът, но било късно...

11

Прави се на наивна

преди 8 години

Ти им давай даром подслон, храна, медицинско обслужване и джобни пари, пък после чакай да си тръгнат!Ще видим как ще ги накараш да заминат обратно за Арабистан.

10

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, но кога ще свърши войната?

9

Анонимен

преди 8 години

Днес имаше съобщение за бежанци от Мианмар. Каква война има в Мианмар

8

Поправям се

преди 8 години

"Wir schaffen das nicht"

7

ha ha

преди 8 години

Фрау, много добре знае, че тези които трябва да останат по обясними причини, тоест да организират джихада, тези който ги спонсорираха да дойдат, те ще ги спонсорират и да се установят като се оженят за вече придобили германско гражданство мюсулмани. Или фиктивни бракове срещу заплащане. Всеки го знае само фрау се ослушва. Не трябваше въобще да допускате тази вълна от бежанци в Европа.

6

КеУеме

преди 8 години

Къде остана припевът "Wir schaffen das"? Май сега стана "Wir schaffen das nich"

5

Анонимен

преди 8 години

Тия приказки ги разправяй на някой друг, нагла бабичка! Обаче ти си живееш в скъпа охранявана къща и се движиш навсякъде с ескорт, а ние трябва да живеем с тия и да треперим дали няма да ни взривят, наръгат, изнасилят, застрелят и тн. Пробвай няколко месеца като обикновените хора и да те видим!

4

Анонимен

преди 8 години

БРАВО!!!!