131

патриот

преди 8 години

трият робство от учебниците било съжителство, потготвят ни ново съжителство с 500 000 хил бежанци и южно турска България това се прокарва от българомразеца БОЙКО утре БОЙКО трябва да бъде свален

130

Идеалист

преди 8 години

Браво, насочихте куфарчетата от Свиленград в правилната посока. Ало, Ваньо....!

129

Анонимен

преди 8 години

Боко какво още ти трябва за да пребориш мафията ? Имаш полиция ,армия и ДАНС ,ако трябва повикай и сини каски заедно с Европол и ФБР !!! СТИГА ПРИКАЗКИ ДЕЙСТВАЙ !!!! ДО КОГА ДА ТЕ ЧАКАМЕ !?!?

128

Бойко не Борисов

преди 8 години

Извинявай како Гицке, ла*****то не било в асансьора, а в парламента. От там се носи тази зловонна миризма, а аз си мислих, че ти си виновна. Още веднъж извинявай!

127

Асен Генов

преди 8 години

Утре ще се видим мутро!!! Почваме те...#Оставка!

126

VP

преди 8 години

Кого заблуждава Боката с тези лакърдии. Контрабандата си е жива и здрава, но някои от едрите риби се ориентираха към по-сладки далавери с малки рискове и големи печалби. Сега усвояват европейски средства и бойковия заем от 16 милиарда.

125

тежък

преди 8 години

самовлюбен клоун

124

Ноби

преди 8 години

***. Няма ли най-накрая да го сгази валяк или кран поне

123

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера, ако всичко в нашата държавица е толкова "окей", защо се създават опълченски дружинки и двежения?????? Днес по БНТ го обявиха. Кво става???????????????

122

Анонимен

преди 8 години

Борисов доволен: Преборихме контрабандата, ПЪК ПРЕСТЪПНОСТА СЕ УМНОЖИ ОТДЕЛНО ОТ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА С ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ДЖИГИТИТЕ ПО ПЪТИЩАТА ЗАПОЧНАХА И С ПОРЪЧКОВИТЕ УБИЙСТВА НА ВЛИЯТЕЛНИ И НЕ ТОЛКОВА ВЛИЯТЕЛНИ БИЗНЕСМЕНИБОЙКО БОРИСОВ ДА ПОНАМАЛИ МАКО С ТРЕВАТА ЧЕ ШЕ МУ СЕ ИЗПРАВЯТ И ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГЪНКИ С КОЙТО СЕ Е СДОБИЛ ПРИ РОЖДЕНИЕТО СИ

121

Мишо бирата

преди 8 години

Абе как може мафиота Буда да е министър председател? То е все едно в Колумбия премиер да бъде Пабло Ескобар и да се палят от любов по него! Няма такава държава!

120

Анонимен

преди 8 години

Коя е мафията, Борисов?!Дай имена.Нали сте им отнели милиарди.И като ги отнехте само на Пеевски ли ги дадохте или си оставихте за закуски?

119

Бойко не Борисов

преди 8 години

Лоялния гражданин Методиев победил мафията, но тя горката не знае. И поради своето невежество всеки ден убива човек и осакатява други десет. Чудеса како Гицке, чудеса, в асансьора пак ла*****о.

118

Анонимен

преди 8 години

хвалипръцко......

117

Иван

преди 8 години

Браво Бойко ! Давай все така ,народа е с теб. Нека се пукат душманите .

116

Анонимен

преди 8 години

Другарю Борисов,стига сте повтаряли едно и също.Отдавна втръснахте на нормалните хора.Те освен уши, имат и очи.

115

Анонимен

преди 8 години

Какъвто е Народът- такива са и управляващите. Не може да има разлика, защото едното произлиза от другото: както ГЕРБ и БСП произлизат от БКП, ДСБ и СДС от реститутките, Патриотичния фронт и АТАКА от ВМРО и т.н.Философският въпрос обаче, за това кое е първичното- яйцето или кокошката, остава нерешен.Няма да стане нито по- добре, нито по- зле. Така ще си кретаме до края на дните си.

114

Анонимен

преди 8 години

Тиква - крадец.Тиква - лъжец.Народът - ***.

113

пушач

преди 8 години

Откак бат Бойко пребори контрабандата голяма мъка ме налегна.Преди дилълчетата ми носиха цигарите вкъщи, а сега трябва да слизам чак до павилиона отсреща да си ги взема.

112

Анонимен

преди 8 години

АБВ НЕ ОДОБРЯВА ЗДРАВНАТА РЕФОРМАПФ-ВМРО ТУРСКАТА ЗАВИСИМОСТ И ПРОМЕНИТЕ В ИСТОРИЯТАРЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК Е НА ПЪТ ДА СЕ РАЗЦЕПИАЗ ПЪК СЕ ЧУДЯ КАК ОЩЕ СА В ВЛАСТА ТЕЗИ ОТ ГЕРБ!!!!БИЛИ БОРЕЛИ БОРЯТ ДЕБЕЛИТЕ ПЪРЖОЛИ В КОПАНКИТЕ СИ