27

Анонимен

преди 8 години

Искам да си направя две метални бухалки, на едната ще бъде изписано с големи букви толерантност, на другата стабилност. Със стабилната ще го почна тиквун с толерантната прецедента. Мат им шеейба

26

Рицар

преди 8 години

Не съм нарушил правилата, но ми изтрихте коментара. Интересно.

25

Анонимен

преди 8 години

От толкоз толерантност ще останем без държава накрая!

24

Членска карта №7

преди 8 години

Някой черти черти от портрета на Спящия в лади, са очевидно доказателство за успешното съжителство .....

23

хммм

преди 8 години

Писна ми във всяка новина да ви чета глупустите за "Боко тиквата".Има ви във коментарите тук, при новината за наследниците милионери от Америка и в графа технологии при Ейпъл.Банални сте вече. Като сте толкова обидени що не организирате един национален митинг от 500 000 души в София и да го свалите?Защото сте стра.хливци и дървени философи. Смелоста ви стига да седнете пред компа и целия свят да ви е крив. А проблема е във вас, какво направихте за някаква промяна? "Няя за кой да се гласуа" нали?

22

ined

преди 8 години

Трябва да се срамуваме от толерастията, а не да се гордеем с нея!!!

21

ХХХ

преди 8 години

Ако видя на пресконференция този президент да е на друга държава нали ще си кажа "Къф ли мекичак народ са тия дето са го избрали?" ........Това не бива да е така ...това е излагация !

20

Анонимен

преди 8 години

То по зле от тва- закъде? Или офте мофте?

19

user

преди 8 години

Много активен стана последните месеци. Явно иска втори мандат, ама няма да го огрее. Макар, че ББ точно такива женски органи най-много ги харесва.

18

Калин

преди 8 години

Плевнелиев, хайде стига с това вече....ставаш банален!!Толерантност, та толерантност....то бива нагаждачество, ама поне малко достойнство има ли останало?Поучете се от Виктор Орбан - всички!!

17

Трей

преди 8 години

Тъкмо обратното Плевнелиев - когато сме били сами и когато управниците са мислели само за народа и когато държавата е била изградена както Първото Българско Царство - система строга, но справедлива, хората военнизирани от 5-годишни и честни, прями за които дадената дума е била закон тогава сме били силни. Щом започва проникването на моралното разложение от Византия западаме. Както и днес западаме заради моралното разложение от запад, заради не0либерализма, т0лерастията и извращенията.

16

Анонимен

преди 8 години

...........

15

Роско Императора

преди 8 години

На този му викам Росен Императора! Най-великия президент! Имаме мощна армия и мощна индустрия! Армията ни е толкова мощна, че ако тръгнем на поход ще превземем Алепо, Ракка и Идлиб за 3 дни! Напред с тръстиковите подводници и 8лв. нарядите! България на 3 морета, форца, юруууш! Роско императора, най-великия! Фридрих Паулус, Ервин Ромел и маршал Жуков са едни смешници пред великия гений на нашият велик евроатлантически президент!

14

Анонимен

преди 8 години

Нет просто това не е държава ,тези политици ни отнеха достойнството

13

Анонимен

преди 8 години

лъжи ама големи лъжи бълва тоя

12

Прецедент

преди 8 години

Едно си баба знае, едно си бае. Време е да смени плочата, че много зацикли.

11

Анонимен

преди 8 години

За едната толерантност, сме готови да си променим историята. За 1300г само едно трябва да научим - първо нас, после другите, а не обратното. Страха да ни посочат с пръст е огромен.

10

Анонимен

преди 8 години

Плевньо, Плевньо ... да знаехме какъв си преди да гласуваме за теб, никога нямаше да те изберем.

9

zeus

преди 8 години

Кой казва, че модела е успешен, който му дава листчетата с речите ли? Някой питал ли е народа какво мисли по въпроса?

8

Таймер

преди 8 години

Ако моделът е както в този сайт-да не наричаш нещата със собствените им именада загърбваш проблемите и да трият всичко което е вярно и хората така го казват,но не се вписва в поръчковата журналистика-благодаря на модела,но той е мъртвородено дете.Засичам колко време ще е нужно за да ми изтрият мнението за пореден път...