165

Анонимен

преди 8 години

ISKAME *** ZA KASCHER NARECHENA OSCHE MERKEL TUI DRATO HAZARTCHE KAKVO STAWA S NEGO

164

Анонимен

преди 8 години

О, даааа!!! Американските сенатори живеят сигурно в дървени колиби и работят на ползу роду!!!

163

Кукувица

преди 8 години

Те по-добре да си гледат Обаместия- той да не е корумпиран.

162

До Barni

преди 8 години

Интересно, след като Путин е корумпиран, защо американците не го подкупят? Немат истински кинти, звонково злато. Докарали му тирове със зелена хартия. То не се руча, как ще изпържиш стар чекист? Дали му и тир с чекове, кредити, банкомати и пр. Не, та не! Шашмата върви при грантоедите, оти са будали.

161

До 241

преди 8 години

Този път Путин не знае какво да прави и няма никакъв полезен ход...Как така? Вече и рушвети не приема, тогава за чий х.й бе цялата статия?? Божкеее...

160

Василев

преди 8 години

Студената война никога не е спирала!Това е война за контрол,власт,пазари,суровини!Просто не мога да си обесня, след като ВОСР руснаците бяха смазани, икономиката разрушена, ВСВ бяха изтощени тотално, от къде намериха тези сили да реформират системата и , да се се противопоставят на Великти Господари!Агент Лийв Гордън!ЦРУ!!!

159

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До BarniИнтересно, след като Путин е корумпиран, защо американците не го подкупят? Това ще е толкова лесно / и евтино/ решение на проблемите им с Русия!...--------------------------Хахах, Това е най-умния коментар, поздравления :)Наистина, да му напечатат там половин милиард и да се приключва с най-големия проблем на света - поглъщането на РФ в западната хегемония.По-евтино е от въоръжения, плащане на НПО-та, издръжка на Украйна

158

Анонимен

преди 8 години

Е АЙДЕ ПЪК СЕГА И КОРУМПИРАН...КАКВО ИСКАТ? ДА ЖИВЕЕ КАТО КЛОШАР ЗА ДА СА ДОВОЛНИ? И ПАК ЩЕ ЗЛОРАДСТВАТ... ДА СИ ГЛЕДАТ В СВОЙТА ТЕНДЖЕРА . ТОЛКОВА СА ЧИТАВИ ЧЕ НА ЦЯЛ СВЯТ СА ДОТЕГНАЛИ СЪС ЗАДКУЛИСНИТЕ СИ ИГРИ...ТОЛКОВА ЧОВЕШКИ СЪДБИ СА ОБЪРКАЛИ. ТОЛКОВА НАРОДИ СА ПОСТРАДАЛИ...НАМЕРИЛИ С КАКВО ДА НИ ЗАНИМАВАТ НА ФОНА НА БЕЖАНЦИТЕ И ПРОБЛЕМИТЕ С ТЯХ...ОТВЛИЧАТ НИ ВНИМАНИЕТО СИРЕЧ

157

Анонимен

преди 8 години

Верно е, каза ми го баба Кера Глухата, на опашката за олию от ЧК - Червения кръст, не добрите комисари. Не ни дадоха олию, нито шекер - не било законово. А тоз вагабондин корумпе бил, вервайте ми!

156

Анонимен

преди 8 години

Чисто и просто BBC се опитват да оправдаят допълнителните средства за пропаганда, който вече поискаха. Жалка история и за това отново няма да се предоставят никакви доказателства.

155

Ангел

преди 8 години

Путин ако беше Корумпиран,сега щеше да лиже гъзо на Американците.Само те имат достатачно средства да корумпират Руския Президент !

154

Анонимен

преди 8 години

От няколко дни руснаците са зашеметени, като ударени с мокър *** през устата. Не идва ни вопъл ни стон от руската кoчина. Този път Путин не знае какво да прави и няма никакъв полезен ход. Ще помълчат още няколки дни и след това Информбюро ще бъде упълномощена да съобщи, че Путин е арестуван за измяна на родината и сменен от другаря......Копейкаджии Путин падна, да живее .......Многоточието ще си го попълните вие на ръка.

153

Василев

преди 8 години

Путин и кремълската дипломация просто махнаха брокерите олигарси, които търгуваха на безценица руските суровини, почувства се осезаемо нарастване всеобщото благосъстояние на руската държава и на масовият руски човек!Русия беше стъпила на една добра база развивайки силни икономически връзки с ЕС и азиатските пазари!Руските енергийни корпорации имаха главна заслуга за това!Те влязоха в смъртоносна битка със англосаксонските всемогъщи корпорации!Няма да ви казвам кой и защо запали ВОСР!Джорджо!ЦРУ

152

Анонимен

преди 8 години

Ей Оникални са... на източно европейските политици УСА вика корумпирани, а на западно европейските - лобисти...Като нямат изгода от някой - той е корумпиран, а като *** техния рушвет и им върти далаверите с петрол и ел.централки - лобист.

151

Ангел

преди 8 години

Не знам колко богат трябва да си че да успееш да корумпираш Путин

150

Анонимен

преди 8 години

Trader Gunvor група съобщи, че руският президент Владимир Путин не трябва и никога не е имал дял в компанията, наричайки подобни твърдения "нелогично и абсурдно теория на конспирацията".

149

Уточнение

преди 8 години

Камелия е дъщеря на беден бедуин, камилар. Кръстена е на майка си, любимата му камила.

148

Анонимен

преди 8 години

До Shoppти си украинец ами *** там

147

Анонимен

преди 8 години

Gunvor нарече "абсурдни" изявлението на финансите на САЩ относно дела на сянката на Путин в капитала на дружеството

146

Рунцайс

преди 8 години

До Анонимен 215имах предвид водката те сами си я произвеждат не я внасят срещу долари....