51

хм

преди 8 години

жалко за животите им, но колко трябва да си "умен", че да караш като ненормален на непочистено и заледено! .....а то футболно ултрасче..

50

Анонимен

преди 8 години

Да ,Ралица е убита,а Боян -убиец,и самоубиец! Няма да му е лесно да даде отговор за делата си😧

49

se

преди 8 години

Кмета е виновен защото билборда няма място там!Гледах снимките и питам специалистите по градоустройство как може на завой да се постави спирка и билборд.Шофьора може да е карал бързо но спирката и стоманената греда са причина за зверския удар.В големите градове са поставени билбордове навсякъде без мисъл за печалбарство.Виновни са общините ,че са позволили тази грозна картина да се впише в градската среда.А на младежите мир на праха им и жалко за близките им.

48

Джо

преди 8 години

Слава на Господ, че не са убили невинни пловдивчани на спирката. Ако можеше всички джигити да си отидат така без да загиват невинни хора ще е супер.

47

Анонимен

преди 8 години

Два гласа по малко за Тиквите! Те имат пари и ще ги компенсират!

46

КаТ

преди 8 години

Младежът е нарушил Закона за движение по пътищата и освен това е имал непълнолетна приятелка.Къде са били родителите и на двамата.

45

Анонимен

преди 8 години

Бог да ги прости!Ще им бъде от полза,ако се помолим за тях!

44

Д-р Дре Менинакура

преди 8 години

Шоферчето е приключило с комплексарщината си за неопределен период от време. Примерно завинаги.

43

Бургазлия

преди 8 години

Тази новина ми развали деня и по-всяка вероятност седмицата. Една грешка е способна да изтрие толкова много бъдеще от толкова много животи.Никога няма да си обясня има хора, които сляпо вярват, че една скъпа машина ще спаси живота им и оставят скоростта да изпревари разума.

42

Анонимен

преди 8 години

Ланци,татуировки,питбули, мерцедеси,мускули! ЗАЩО??? Това мислене уби не само тях,но и хиляди други.

41

ох.боли

преди 8 години

Стига сте ме занимавали с курвета и батки. Гъзарчета. Размазаха ли се от кеф с яката каруца на батката Йеее печената в класа. Напишете веднъж статия за тия дето работим, не крадев, плащаме си данъци и спираме на пешеходти пътеки. Нас някай съжали ни ли, че да съжалявам аз за тези?

40

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДИ ДА ДАДАТ КНИЖКА НА НЯКОЙ 20 ГОДИШЕН СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА ИЗКАРАТ ЕДНО ДЕЖУРСТВО В РЕАНИМАЦИЯ НА НЯКОЯ БОЛНИЦА И Д АГИ РАЗВЕДАТ ИЗ ГРОБИЩАТА! ТЕ СА ПЪЛНИ С МЛАДЕЖИ, В РАЗВЕТА НА СИЛИТЕ СИ, НЕПОЗНАЛИ ИСТИНСКИТЕ РАДОСТИ НА ЖИВОТА! И ЗАЩО? ВИСОК АДРЕНАЛИН, СЪЧЕТАН С ЛИПСА НА ОПИТ! НЕ ЗНАМ ИЗОБЩО ДАЛИ ИМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМЕ НЕЩО ПРИ ВСЯКА ПОДОБНА ТРАГЕДИЯ И УЖАС!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 8 години

Хубаво момиче, да. Ако беше и умно, щеше да му каже да намали скоростта. А той, ако я обичаше наистина, щеше да я послуша. Ама не е станало така. Добре, че не е имало хора на спирката да ги отнесе.

38

15319

преди 8 години

Бог да се смили над душите им и да даде сили на близките им!!! ИСТИНАТА Е ЖЕСТОКА: ЛИПСАТА НА ЦЕННОСТИ, СЛАБИЯТ РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ ВОДЯТ ДО ТАКИВА ТРАГЕДИИ! ПЪТИЩАТА НИ ЗАПРИЛИЧАХА НА ГРОБИЩНИ АЛЕИ! НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИНЕШ И КИЛОМЕТЪР БЕЗ ДА ВИДИШ ПАМЕТНА ПЛОЧА ИЛИ ПРОСТО НЯКОЕ ЦВЕТЕ НА МАНТИНЕЛАТА!!!! МЕЧАТАТА НА ПОВЕЧЕТО МЛАДЕЖИ Е ДА СЕ КАЧАТ НА НЯКОЕ ГРОХЛА 10 ГОДИШНО БМВ И С НЯКОЕ МАЦЕ ДО НЕГО ДА ДАДАТ ГАЗ! И ПОСЛЕ? ЖИВОТА НА ВСИЧКИТЕ ИМ НАЙ-БЛИЗКИ ЗАВИНАГИ СЕ ПРОМЕНЯ!!!!

37

М.Г.

преди 8 години

Г-н Илиян Велков,моля пишете статиите си грамотно.

36

Ивана

преди 8 години

Карай бързооо на чирвенуу напраи за мени нещо откаченуу

35

Анонимен

преди 8 години

Жал ми е за момичето...горкото.

34

Анонимен

преди 8 години

Жалко за тези високообразовани, морални, ерудирани, работещи престижна и обществено значима работа млади българи.

33

KKK

преди 8 години

Типични представители на съвременната младеж в България. Безразсъдни, безотговорни, арогантни и мислещи се за "безсмъртни". И това е резултата. След 25 години преход това са плодовете на чалга културата, изградената актуална ценностна система и въобще мисленето на младите у нас. От една страна, наистина жалко че си отиват млади хора, още повече в тази демографска криза, но пък от друга - сами са си виновни, те и родителите им, каквото посееш, това ще пожънеш.

32

Западноевропеец

преди 8 години

До 42Ами подкрепящите Бойко наистина са повече (за щастие), но 4 % за някакъв психопат пак са си доста!