16

мила

преди 8 години

До Анонимен 14Не е само до въпрос на вкус, това е тормоз над децата, а те ще задължат децата с храната в училищният стол, не забулените... а в момента куп хора не мислят, че това са ограничения касаещи и техните деца... като едно дете откаже да яде нещо защото му е гадно, не трябва да бъде тормозено да го яде, заради политики... За да им взимат данъци, да ги вкарат в някакви програми за обществен труд, срещу помощите които взимат.... но да тероризират децата с месо, е гадно

15

Анонимен

преди 8 години

SELQNI evreite pravqt mandja sas grozde djihadistite koito slujat za tqh ne znaqt kade e se namira nai bliskata djamiq!!!selqni pitaite nai bliskiq lekar kolko e razlikata ot vredata na cigarite sas svinskoto meso selqni svinskoto zapushva kravonosnite sadove,istanqva kokalite (dvigatelna oporna sistema)

14

баптизатора

преди 8 години

Който иска да остане в Европа задължително трябва да бъде покръстен.

13

Анонимен

преди 8 години

Не свинско, а само свинско трябва да ядат натрапилите се мюсюлмани. Пътят назад към мюсюлманските територии и светилища е свободен. Добре е когато получават социални помощи да се прекръстят по три пъти и да издекламират молитвата Отче наш. Това ще им подейства съвсем отрезвяващо на религиозните им лигавщини.

12

Tiko40

преди 8 години

Normalno, Dania e naj- golemiya proizvoditel na svinsko na glava ot naselenieto v sveta . Korporativnite interesi sa nad vsi4ko.

11

ha ha

преди 8 години

Аз да попитам тези с претенцийте в Дания, кое е правилно "Не ям свинско" или "Свинско не ям" Предполагам повечето знаят какъв е отговора в подобни ситуации. :)

10

Анонимен

преди 8 години

Мила твоето е въпрос на вкус, а тяхното е натрапване на примитивни религиозни правила. Утре не искат свинско в други ден ще искат задалжително да ходиш с забулена, ако не искаш да те изнасилят после ще ти забранят и да работиш и тн..

9

Анонимен

преди 8 години

Дали Европа ще се справи с бежанците? Добра идея е и да забранят бурките мен лично ужасно ме дразнят пингвините.

8

бахура

преди 8 години

като нещат да ядат бахура марш обратно по палмите

7

мила

преди 8 години

е сега това със задължително ядене на свинско е чиста глупост... има и вегетарианци ... откъде накъде някой ще ме задължава да ям разни ***.... като дете съм се хранила в училищни столове, от дете не понасям месо, просто ми е гадно на вкус, и от дете имам *** спорове с лелките които ти висят на главата и те тормозят да изядеш цялото гадно пиле-фрикасе... бляк...Да задължаваш някой, особено деца да ядат нещо което не искат ги травмира, без значение от коя раса са тия деца

6

Анонимен

преди 8 години

Много правилно!

5

правилно е

преди 8 години

....съобразяваш сe с културата на страната, в която си...абсолютно подкрепям.Който не му харесва да не идва и да си стои у дома.

4

Гневен българин

преди 8 години

Ние кога така?

3

Анонимен

преди 8 години

НАЙ ГОЛЯМОТО ОРЪЖИЕ ПРОТИВ ИСЛЯМА Е КРАЛЯТ НА ЖИВОТНИТЕ ПРАСЕНЦЕТО МОЖЕ БИ ТО ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ТЕЗИ КОЗОЕДЦИ И ЧОБАНИ.

2

Наблюдател

преди 8 години

Приветствам! Който не му харесва, да си ходи!

1

Анонимен

преди 8 години

Като не искат да ядат свинско защо не избраха някоя мюсюлманска държава да мигрират?