114

Анонимен

преди 8 години

Как кой ще работи? Нашите смугли братя! Нали затова си ги отглеждате така грижливо!Но споко -дотогава и държавата няма да я има.

113

Джак

преди 8 години

До 140Когато имаш нация като нашата поставена в изцяло гибелна обстановка тя е много лесно да се стопи и изчезне за кратко време, в случая за 50 години, 25 вече минаха. Отвън са хора които разрушиха производствата на страната, заграбиха богатствата и изнасят паричните потоци във от страната обричайки ни на бедност. Отвътре са политици национални предатели, п0слушковци и слуги на външни сили а не на народа които действат като пета колона и ни обричат на изчезване!

112

Анонимен

преди 8 години

До Джак 144А управляващите ги избира плебса...........воала.А плебса е мноооого ***.Знаеш какво следва.VOID!

111

:-)

преди 8 години

Хахахаха баязидееее баязиде, турците уважават Българите, за разлика от помаците и от тия дето срещу пари се правят на мюсюлмани а се молят в кръчмата ама ти няма как да го знаеш. А аз го знам защото съм ходил в Турция, ходя и пак ще ходя. И имам вероятно повече турци приятели от теб. И съм оправил бая моми от тия, дето в благоевград по дискотеките циците им са на раменете, а като се приберат по доспат са забулени и загащени до неузнаваемост. Хахахахаха баязид си ти ама си малко кръжав.. хахахаха

110

Джак

преди 8 години

До 140Нация не можела да загине толкова лесно? Бълнуваш! Една нация като нищо може да изчезне, има безброй примери на изчезнали народи които не съществуват вече! Една нация е безкрайно лесно да изчезне само трябва да е в неблагоприятни условия достатъчно време. Да се съхрани една нация е страшно трудно - управляващите трябва постоянно като лъвове да се борят със зъби и нокти за националния интерес и да не спят от тревога за хората а хората трябва да са готови кръвта си да проливат за народа!

109

Анонимен

преди 8 години

142,ти знаеш ли какво значи утопия?Това с ЕС е утопия и лично на мен ми писна от експерименти специално от страна на великата германска нация и още по-великата американска.

108

Анонимен

преди 8 години

"Требе да им се српът децките и децки да се дават на майки бели българки!"Този пост е написан от българин или по-скоро бълга*рак както обичам да наричам тези ***.Ако това е бъдещето на България то по-добре да я няма тази държава.

107

Анонимен

преди 8 години

Това със заплатата можеше да се случи,ако Западна Европа беше изнесла производството си у нас,но те решиха да ни окрадат специалистите и да си внесат черноработници от Африка и Азия.Защо?Защото са алчни копе-ета и не ми обяснявайте,колко са солидарни,защото не са.

106

Анонимен

преди 8 години

Стига сте се шашкали какво щяло да стане след 50 г. Като черни станции сте, виещи на умряло :) - като се почне от разни "експерти", мине се през средствата за масова (дез)информация и се стигне до вайкането на обикновения човек. Всъщност никой не може да предвиди развитието в такъв дълъг срок. Има фактори, които не могат да се предвидят. Една нация не изчезва така лесно. По-трудно е да опазим целостта на държавата и границите - ей тук вече има основания за притеснения. А това зависи от нас.

105

Анонимен

преди 8 години

Живеем в някаква утопия,по-скоро кошмар,дето някакви измислени икономисти ,с измислени и математически неверни закони се опитват да прилагат книжно социално инженерство в свят,който все повече затъва в средновековно невежество.Най-гадното е,че мъдреци преди хилядолетия много правилно са преценили,че човешката природа ще доведе до логичен край -за справка Евангилието.

104

РОССИЯ

преди 8 години

ромите имат от 5 деца до 8 деца 2050 г българи няма да има според викторияне да увеличим строителството а да увеличим доходите.българите да останат в бг и да се плодят че българина исчезва.като брои на населението.а зада задържиш умните в бг плати да не бягат пчелата от меда не бяга бяга от дима.в москва бяхме около 200 000х след санкциите останахме 600 и сега лека по лека се връщат януари се върнаха около 2 х.човека имено образовани хора пробваха на запад не се получава и се връщат защото са св

103

kompsognatus

преди 8 години

v bg triabva da vnasiat kitaizi da rabotiat ,te pone imat kultura ,taka da zapulniat praznite rabotni mestaNe sa vinovni samo upravliavashtite ,i naroda ima vina za tova polozenie ako tova vuobshte moze da se nareze narod ,bai ganio go opravia samo hubav boi i vkarvane v konzlager za prevuzpitanie,tuka i hiliada godini da minat nishto niama da se promeni, no tia naziata sama po sebe si niama da iszezne kakto pishat po tia tupi statii ,moze da se oprostazi i da izdivee oshte ,no niama da iszezne

102

Bayazitz

преди 8 години

Kolkoto po barzo iz4eznete ot liceto na zemyata ,tolkova po dobre ,dreme mi za bulgarina

101

Джак

преди 8 години

Какво ни пука за държавата след като изчезваме като нация? Нека тези които останат да му мислят, особено крадците и безсъвестните бизнесмени които плащат мизерни заплати. Те и семействата им ще живеят в страна гето заобиколени от престъпни етн0си и няма да могат носа си да покажат навън. И когато се хванат за главата и се питат как се стигна до тук-отговора е за да го знаят - когато българите които изчезнаха работеха им плащаха мизерни пари с които не бяха в състояние да се издържат и изчезнаха!

100

:-)

преди 8 години

Българите не изчезнаха, а се преместиха и ще живеят под друго гражданство. Това не е проблем за никого, освен за тези, които забогатяха ограбвайки българите, защото тези които идват не подлежат на ограбване. Та колкото и да вдигате нормата, няма кой да създава блага. Днешният свят е така устроен, че добрият отива където си поиска и никой не го пита дали е българин или турчин, а дали е способен и дали е свестен. И всеки си получава заслуженото. Наздраве приятели Българи, Турци и Роми.

99

Анонимен

преди 8 години

аз ИТ не ям!!!!кога всички селяни станат специалисти по нещо си и няма кой да работи земята ще видим къде *** гладният

98

ПреЦедента

преди 8 години

Стига с това 2050-та, още след 10 год и сме под масата ......

97

Анонимен

преди 8 години

Комунизмът си е супер.Проблемът беше в комунистите дето по искане на Запада станаха капиталисти.

96

мазепа

преди 8 години

Споко, до тогава всички ще сме европейци, а ще викнем турци да бачкат.

95

Мен

преди 8 години

Значи трябва са се повиши "производителността", а не доходите, за да се спаси нацията??? Вече съм убеден, че наистина има заговор срещу България.