7

Анонимен

преди 8 години

Волги, москвичи, мир и спокойствие - светска държава, макар и руски протекторат в известна степен. Сега - насилие, зверства, тероризъм мракобесие, наркотици и натурален декор за апокалиптични филми. Това са евроатлантическите ценности на чичо Сам. Перифразирайки Гьоринг: "Чуя ли американска демокрация свалям предпазителя на своя калашник"

6

Анонимен

преди 8 години

Тези които посяха война трябва да им се върне в троен размер. За съжаление при нас без война се върнахме 100 г. назад и не се знае дали ще оцелеем, но явно това е целта на тези над нас.

5

Анонимен

преди 8 години

САЩ заложиха на ислямизма в борбата си срещу СССР. САЩ и ЦРУ създадоха Осама бен ладен и сега берем отровните плодове на ислямизма. Тогава Америка се съюзи с дявола само и само да унищожи СССР. СССР го няма но исляма е на път да унищожи християнска Европа.

4

ЧушкоСпек

преди 8 години

до 1Защо все САЩ са ви виновни, бе? Знаеш ли 10 години след тия снимки (12 ако трябва да сме точни) кой нахлува в Афганистан? Ще ти подскажа, не е сорос :)

3

Анонимен

преди 8 години

след намесата на Америка във война та срещу СССР им забулиха жените .....тaка че където се намеси USA нищо хубаво не става от 20 век ги върнаха в средновековието америка отгледа и терористи и джихадисти...докато СССР правеше светски държави и забраняваше забулването на жените.

2

Ванката

преди 8 години

А след 50г. и за Европа ще показват такива кадри...

1

Анонимен

преди 8 години

Така ще показват снимки и за Сирия и Иран. Проклети да са САЩ-те отгледаха световния тероризъм