22

Анонимен

преди 8 години

Машините работят! Крадат нафта...

21

Анонимен

преди 8 години

За това ли сме ги избрали за да ние казват кога да излизаме и кога не !Управляващите да не се правят на синоптици а да си вършат работата

20

до 18

преди 8 години

Сухи не, но когато са обработени с магнезиеви смеси асфалтът лъщи черен. Просто си направи труда да отидеш някъде на запад от Унгария през зимата.

19

Анонимен

преди 8 години

Бойко смело напред народа е с теб.

18

София или не

преди 8 години

До do 2 Поне на кирилица да беше писал, та да те мисля за българин! А ако може да си приберете "стоката" по села и паланки отдето е дошла в София, ще има и друга част от България вероятно!

17

Ганчо

преди 8 години

Леле през зимата вали сняг, стана студено и веднага бедствие за да напълни някой гушка с извънредни пари за помощ при бедствие. АЛО Вие какво очаквате да става през зимата бе ***, ще вали сняг а не портокали, ще бъде студено, защото ако няма сняг респективно след стопяване вода през лятото ще ядете само на доматите колците, и отново ще бедстваме от сушата. ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ И ГЕОГРАФСКИ НЕОРИЕНТИРАНИ ИНДИВИДИ.

16

Анонимен

преди 8 години

Дебелата Берта да вдига троловете ,да облича лилавото елече и да тръгва из сутрешните блокове

15

Кирил Софийски

преди 8 години

Е,че нали от една седмица синоптиците това говореха. Защо управниците се правят на изненадани и не чистят. Нали има фирми за това! Защо не си вършат работа?!?! Иначе са първи когато има пари за усвояване. Нахалното Лиле защо ни събира толкова пари за винетки ?!?!

14

Стоун Снури

преди 8 години

Лилии, разтвори пазвата, разтопи снега Лилии!

13

Минч

преди 8 години

В Пловдив е относително добре,сега се прибрах,има снегорини чистят,но само главните булеварди,снега почти спря,но е мокър и тежък и нон стоп навсякъде падат буци,дано да няма щети...спираш на светофар и само туп туп по покрива.на колата,пада не сняг,а камъни все едно от клоните..

12

ганѝо

преди 8 години

лилето прасето кво ше каже вали сняг кво искате да има

11

vivian

преди 8 години

Блазе ви, че имате сняг. При нас вече 24 часа вали дъжд...

10

Анонимен

преди 8 години

kakvi sa tezi imena na qdki Fadikova,Oresharski,"bolen sikiderov"

9

WEST HAM UNITED

преди 8 години

До Анонименс ВИНЕТКИ ще се храним

8

Анонимен

преди 8 години

В нашият град, изгледа от прозорците на жилището е пасторален. Всичко е бяло, снегът се сипе при лек вятър. Затрупани от снега са не само междублоковите пространства, но и улиците, които в друго време са доста оживени. В тази неделна утрин няма абсолютно никакво движение. Не се забелязват дори снегорини. Областен център сме, а живота в нашия град тази сутрин едва мъждука. Снежинките продължават да падат и никой няма намерение да ги лови във въздуха. Днес ще се храним с дадените лани обещания.

7

Ястреб Османлията ®

преди 8 години

До Анонимен 2Знам че не ви пука. Затова Смолян и другите региони на вилайета, за които не ви пука, трябва да се отделят и привържат към Високата порта! И без това я изкензахте хубавата страна!!

6

make

преди 8 години

ухааааааа преди мако се събудих жената ми сипала винце а от тук надушвам пръжолите на скаратада се чуди човек как вчера си пийнах къде 15-16 килца вино

5

Анонимен

преди 8 години

Помаците в Смоленско са подготвени за зимата.

4

do 2

преди 8 години

ti kakvo si mislish che Balgariq se namira v Sofiq li ?

3

Анонимен

преди 8 години

Все пак е зима. Да му мислят тези които нямат свинско и винско.