120

Анонимен

преди 8 години

А откъде тези твърдения, че момчето му излезнало с метален бокс. Приятелката му казва, убиийците му извадили метален бокс. Мутренската държава се опитва да отвори чадър над мутрагените си или какво?

119

До 137

преди 8 години

Казваш първо трябва да те застрелят, намушкат, ударят за да можеш да предприемеш самоотбрана. Не те ли застрелят, намушкат, ударят с бокс няма как да има самоотбрана :)Дано и законодателя не мисли като теб, че страшна работа.

118

Анонимен

преди 8 години

Тва лапе е налитяло с бокс изяло е два шамара и починало,а приятелката му стои отстрани клекнала и гледа,хехехе,аз също бих го шамаросал

117

Анонимен

преди 8 години

До136 И аз съм на същото мнение, но за съжаление под натиск момчетата ще го отнесът, като предумишлено убийство!

116

?

преди 8 години

Много защитници на тези понички бе!Май криминалния контингент се е активизирал във форумите!Вижте фактите ,а не взимайте страна.

115

221

преди 8 години

Няма такъв вариант ако не ги е ударил,има налитане и заплахи ,има псувни,и да не ги е ударил ги е предизвикал,ако беше ударил и убил някой от братята щяхте днес друга песен да пеете.

114

Анонимен

преди 8 години

Засега не е ясно дали е хулиганско сбиване и двете страни са се държали хулигански или само братята са го нападнали. Ако е хулиганско сбиване братята ще се отърват, защото и ученика има вина и ги напада сам срещу двама. Ако е само нападение на братята, тогава са загазили яко. Има и други хора като любовницата или приятелката на ученика, която също може да е замесена. Зависи какво ще се докаже в съда.

113

браво

преди 8 години

двама срещу един? този един е убит? много снимки и клипове за случилото се? един криминален психолог лесно ще се справи със задачата кой колко и как е виновен, а те съдебни медици, няколко аутопсии и няколко различни версии. Ей тва не го разбирам, има ли експерти на място или не. После и 30 заплати да вземат и на 35 да ги пенсионират и пенсиите им да са до небето едно си личи, всички са компрометирани от разследващи , до съда.

112

221

преди 8 години

Ако ще с пет бокса да е бил.Ако не ги е ударил ,не е самоотбрана.

111

Анонимен

преди 8 години

При удар с бокс може да бъде убит човек.Ставаш си сутринта ,излизаш по работа и на пешеходна пътека някакъв недорасъл се прави на мъж и ти свири щот пресичаш бавно,после дърпа колата в страни вади бокс и слиза да те бие,е какво трябваше да направят двамата братя с риск за живота си да не се защитят ли ?Извинете аз също бих му надул кофата,аз не съм дете ,аз съм на 37 и да ме псуват на пешеходна пътека разни пубери е няма как да мине.Като слага бокса беше мъж,като пострада стана детето

110

Анонимен

преди 8 години

Защо е слязъл от колата и е тръгнал към братята с бокс в ръка?

109

психо

преди 8 години

липса на възпитание, най-обикновени човешки ценности , които не са възпитавани у поколения наред. Поощряване на лицемерие, лъжа, убийства, мутренско поведение ето докъде водят. Сега вече разбирам , защо се нехае за демографската криза. Каква е ползата от многото българчета? Още повече нещастници, убийци и страдалци в тази страна. Убит е българския дух , чест, достойнство, почтеност, честност, справедливост, свобода и трудолюбие. На какво да се надяваме?

108

221

преди 8 години

Нападение е ,ако той пръв ги е ударил!Аз такова нещо не чух никъде!Чух,че слязъл с бокс,ми то и аз може да държа пистолет,но не значи,че ще го използвам.

107

аз

преди 8 години

Тея двамата са свързани с власта и затова се мъчат да ги оневинят. Мутренска държава!

106

Анонимен

преди 8 години

До onzпри демокрацията, друже, никой няма да скрие чернобил, ще карам амг, и дядо ти дето ти е купил лада от корекома " с връзки" ще пенясва на кръстовищата.Никой не е крил за катастрофата в Чернобил. И щетите и радиацията бяха нищожни в сравнение с щетите в "модерната" Фукушима в Япония. А Лада е руска кола, не се е продавала в Кореком. Кореком беше само за западни играчки и екстри като шоколади, дънки, касетофони, но имаше и местни а всичко друго необходимо за живот беше осигурено.

105

врачанин

преди 8 години

Ако си над една пропаст и те бутна с пръст и ти паднеш,естествено ,че аз съм виновен.Так и тук ,превишили са правата на неизбежна самоотбрана.Щом е починал в резултат на техните удари те са виновни!Защита е било докато му вземат бокса,а след това единя да го държи ,а другият да го бие е убийство!

104

До 128

преди 8 години

Я лягай да спиш бе червей гноен. Умирай прасе грозно

103

шофиране

преди 8 години

Въпросът е за търпение, толерантност и възпитание. Няма никаква търпимост от страна на водачите на МПС към пешеходци и други МПС. Не спазват правилата, карат като бесни. В колите боксове, брадви, ножове. Засичат и не мислят , че другия водач може да е болен, неразположен или млад водач. Пешеходците са като зомбита. Пресичат, където им падне, разхождат се по пешеходните пътеки и улиците. Изскачат внезапно на улицата. Трябва взаимно да се уважаваме, да сме търпеливи. Но нищо не оправдава убийство.

102

Анонимен

преди 8 години

За кой ли път поуката е следната:Нетолерантността към пешеходците може да струва човешки живот!

101

Онзи

преди 8 години

Момчето на снимката.. като го гледам... ако е вярно, че той ги е нападнал... сигурно е бил дрогиран. Тия са по 90-100 кила двамата, а той едва ли тежи и 70...