163

Я

преди 8 години

Между другото думата "ликвидира" те издаде! Ще ти препоръчам все пак да внимаваш със злобата, защото от нея зъбите и без бой падат! А колкото до другото, за вас има специално запазено място в най-горещата точка на АДА!! и малко ви остава да го посетите! Желая ви Приятно Забавление!!!

162

перо ключа

преди 8 години

Предлагам да го пратят в некоя свинеферма. Тъкмо ще е при братята си

161

b

преди 8 години

В Бургас е пълно с *** 15-16 годишни същества,помпащи мускули по цял ден във фитнеса.Писна ми от простотията и агресията ,да ги вкарват на топло всички "батки" и да приключва всичко.

160

Анонимен

преди 8 години

Авиоинжинер е човека - има интелект преценил да не осакатява момчето. Повечето щяха да реагират първосигнално и да окичат ушите му с калните ботуши на несъобразителното гадже.

159

Анонимен

преди 8 години

брейн демидж

158

бай Пандел

преди 8 години

До ЯБатееее...Че те клатим та после да го изтришаш като самосвал!

157

Дедо Пенс

преди 8 години

До ЯНе искам уважение,искам такива като тоя и тебе да ги няма на Земята,да се ликвидират още с раждането...

156

Баба Василка

преди 8 години

Блокиран в дневник,Този "Я" е същия неадекват, не му обръщай внимание. Бас хващам, че се е назобало гомното.

155

Баба Василка

преди 8 години

да пукнат дано всички лигльовци!

154

Стършел

преди 8 години

Сега тези двамата: Христинка и Димитърчо да чистят автобусите на градския транспорт шест месеца след училище и ще се научат да не си качват краката по седалките и никой няма да им прави забележки.

153

Дедо Пенс

преди 8 години

До ЯДа ти дам адреса ??? Ама си шубелия и няма да дойдеш! Хем ще те бия ,хем ще те ,,шперплатя,, хомосексълче дребно...

152

Баба Василка

преди 8 години

Интелигентността, ума, културата, паднали в краката на тъпотата и наркотиците. Не е ли символ това на днешното вълче време, хора????Народе, събуди се! Не спи!

151

Анонимен

преди 8 години

Така ,на ушатия *** пожелавам раково заболяване, а на к**вата работа на околовръстното! !!

150

Дедо Пенс

преди 8 години

До ЯНе национални предатели вземат голяма пенсия ,а миньори Лефчо...Ама се иска кураож да слезеш под земята и да къртиш ***...А на мен не може да ми се случи-ножа ми е в джоба. Такива ги колям...

149

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До Я"Вместо да си мразите децата опитайте се да ги обичате, за да ви върнат любов а не "стиснати юмруци"----Мисля, че като отиде в затвора този нежен младеж ще получи достатъчно любов.С дядковците е лесно, ама в затвора има здрави батки и този ще ги зарадва.

148

да

преди 8 години

В Кръга на Шегата и Извън! ДА ТИ ПИКАМ НА СЕКСИСТКИТЕ КОМЕНТАРИ!!!

147

гара демо

преди 8 години

Малко лике с големи комплекси и с мозък на риба... демек почти липсва

146

анонимен

преди 8 години

Все някога някой трябва да ги научи да не си качват мръсните крака, където не им е мястото.Може да стане когато не го очакват и където ще им се стори странно и на тях. Но животът си знае работата, след като родители, учители, общество не са ги научили.

145

Анонимен

преди 8 години

До И още нещоВ кръга на шегата, и дано не засегна никоя жена, ще коментирам и мацката от снимката с два цитата, които зная от един леко алкохолизиран комшия :D"Топъл сняг и умна жена няма""Господ е събирач"- - - - - - Олекна ли ти и на тебе ?

144

И още нещо

преди 8 години

В кръга на шегата, и дано не засегна никоя жена, ще коментирам и мацката от снимката с два цитата, които зная от един леко алкохолизиран комшия :D "Топъл сняг и умна жена няма""Господ е събирач"