92

Ястреб Османлията ®

преди 8 години

До Анонимен 124"Има ли в Анкара подземни скривалища срещу термоядрени заряди?"Какво общо има полутрезвият балкански д3зурлатанчо с термоядрен заряд?

91

До гаргата:

преди 8 години

Турците миришат защото правят съпун от овча мас и не купуват съпуни от магазина защото били правени от свинска мас.

90

Анонимен

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

89

Анонимен

преди 8 години

че .... ъъъъ .... Анкара може да ви стане и столица!---------------Има ли в Анкара подземни скривалища срещу термоядрени заряди?

88

ЕЙ, БЪЛГАРИИИ....

преди 8 години

ДА ИЗРИНЕМ ЦЯЛАТА РУСКА ОБОРНА ВОНЯ ОТ БЪЛГАРИЯ!МЕСТАН ---ДОКАЗАНО , "НАШИЯ БЪЛГАРИН" и ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА НАДЕЖДА!МЕСТАН---ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА МЕЧТА В ЕС!МЕСТАН---ТОВА Е СИЛНОТО И ЕДИННО НАТО!!!

87

братчеда на Костов

преди 8 години

Поради различните наименования, които са давани на ромите (от византийски и други историци) не е ясно от кое време датират първите сведения за пристигане на роми на Балканите;Роми (под наименованието "атцингани") със сигурност са описани в Житие на Свети Георги от Атон (Х в);Същото наименование атцингани се среща и в по-ранни извори напр. Хронографията на Теофан Изповедник от началота на Х в., но не е ясно дали споменатите в нея атцингани са роми.След османското нашествие и сътресенията на Балканите големи групи роми тръгват към Западна Европа 15 в.

86

Ястреб Османлията ®

преди 8 години

До Анонимен 114Те са били от потурчените българи сигурно! Истинският турчин се подмива и пет пъти на ден взима абдест, ако знаеш какво е това чудо! Но потурчените българи продължават да живеят като българите - не се подмиват, не взимат абдест и вонят, та се не траят!!

85

Анонимен

преди 8 години

Ястре-бинчо да си вземеш бутилката с водата като Въ зачешът по всички Фланговеша ти требва ако неискаш да вониш на Оакан Скункс

84

Анонимен

преди 8 години

Ром пале Ром

83

пробвай пак

преди 8 години

До НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕНЯМА НИКАКЪВ "ИСЛЯМИЗЪМ"----ИМА САМО АЛЧНИ РУСКИ ИНТЕРЕСИ КЪМ НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ!...--------------------не знам от къде си черпиш информацията, но си в голяма заблуда. И стига писа с големи букви, това няма да направи смотаните ти твърдения верни. Дори и турците са против ердоган

82

Ястреб Османлията ®

преди 8 години

Турция е голяма и силна държава, която от регионална сила пак се превръща в световна сила. Колкото и да квичите, време е лека полека да почнете да свикавате с мисълта, че .... ъъъъ .... Анкара може да ви стане и столица! И да ви кажа, градът е пракерасен! Сигурен съм, че ще ви хареса много!

81

nisto ne razbirate

преди 8 години

turziq ni e strategicheski partnyor dalgosro4en pri tova az si mislq che malko hora razbirat kakvo ozna4ava tova tova e edna dalboka osnova nad koqto grasim vsi4kite si otnosheniq taka che edin dreben problem kato tozi ste mine i zamine

80

Анонимен

преди 8 години

Произход на Костов:Самите роми, идвайки в Европа са твърдели, че са потомци на изгонени от Египет християни: някои идват от областта Малък Египет във Византия; получават статут на мъченици за вярата и биват приети благосклонно в Европа.

79

Анонимен

преди 8 години

Ястребе, нямам нищо против турците ама направо воните бе. ЕДно време у влака беше ужас да си с турци.

78

Анонимен

преди 8 години

А как може Министър-джипси да управлява България

77

До проскубания ястре

преди 8 години

Скопо време ще се простите с голяма част от територията си, аако се правите на мъже Сатана ще рразшири пустинята Сахара в посока към диарбекир.И какво ще стане даже да окупирате част от България -коя млада туркиня ще се забули като пингвин или турчин ще бие темането по 10 пъти на ден вместо да отиде на дискотека?Парите от Америка вече свършват, а Саудитска Арабия ще бъде разбита от Иран.А на теб лично - ЕСПМ миpизлив ск'апаняк.

76

Шефкет Чападжиев

преди 8 години

Костова давам ти 1 000 000 долара ако докажеш с ДНК-експертиза че си българин а не балгаризирано джипси

75

НАПРЕД ,БЪЛГАРИ!

преди 8 години

МЕСТАН----Е НАШИЯ ЧОВЕК!!!ДОКАЗАН --ЕВРОАТЛАНТИК И ЗАЩИТНИК НА НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ В ЕВРОПА И ТУРЦИЯ .МЕСТАН----Е НАШИЯ , ЗАЩИТНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В ЕВРОПА И СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА И ИДЕИ В ЕС!!!МЕСТАН----ТОВА Е ЕС И НАТО !!!!!ДРУГИТЕ ВИ ЛЪЖАТ И ЗАБЛУЖДАВАТ-----МЕСТАН Е НАШЕТА НАДЕЖДА!!!!!

74

Анонимен

преди 8 години

И костоф да се обяви за персона нон грата абе всички

73

българизирани джипси

преди 8 години

Костов да ти кажа истината преди да си остарял и хвърлил топа , Византия са виновни че са ви допуснали по тези земи , затова ви има вас Дасикане-българизирани джипсита в България и цяла Европа