8

Анонимен

преди 8 години

аз имам пистолети в БГ автоматични и револвери, но ги прехвърлих ги на името на роднини. И кво от това? Не ми трябват в Ав$тралия. В БГ ако мислите че ще убиш някой с газов пищов сте смешни и манипулирани като стадо овце. Освен това в БГ се продават газови само от спецялна сплав която не може да издържи боен патрон.Не виждам какъв по голям контрол е необходим. Газов и въздушен става само да плашиш кучета което за БГ си е идеалноДовиждане от сидни ав$тралия

7

Анонимен

преди 8 години

РАЗРЕШЕТЕ свободното закупуване и носене на оръжие,ЗАЩОТО,който престъпник иска винаги си намира такова,а обикновеният,мирен човек,КОГАТО го нападнат с оръжие е като жертвено агне.С КАКВО И КАК да се защити от въоръжен престъпник?Друг е въпросът,че нашите политици ВИНАГИ са се страхували от въоръжен народ.

6

данъкоплатец

преди 8 години

Не е необходимо защото мафията сега се стрелят един друг. Това е спестени пари на данъкоплатеца и ще намали престъпността в бъдеще.

5

Ему

преди 8 години

Естествено че трябва да има контрол над оръжията. За справка свободната мурика - 33 000 на година и то много сред тях деца, невини хора за съжаление. Строг контрол и ефективни присъди. Нещо рода на:Притежание на незаконо оръжие: 2 г условноНосене на такова: поне 2 г ефективна присъдаНосене и изваждане на такова: 4г, при зареждане на патрон и сваляне на предпазител 6, изстрел 8, опит за убийство 10 и убийство поне 20Мерките трябва да са превантивни а не постфактум!

4

Анонимен

преди 8 години

VSEKI S PISHTOL V RAKA--TAKA SHTE SPRAT KRADZITE-R.OMI.

3

Анонимен

преди 8 години

С нарастването на малцинствата и идването на емигранти, не само че не трябва да се затяга ами трябва да се облекчи.

2

Алах .айнар.

преди 8 години

Необходимо е Русия и САЩ да престанат да въоръжават арабските държави за 2-3 месеца и всичко ще се оправи освен ако ония маймуни не почнат да воюват с камъни.

1

Анонимен

преди 8 години

Че то тези които искат да контролират извършват убийствата