15

Петър Кънев

преди 8 години

За пореден път се показа голата отвратителна истина за разпада на Европа.Това е ,жените съсипаха всичко .Дали ще стане така и в САЩ,Русия и на изток .Германия е пример как жените са овладяли 100 % властта .

14

дядо Николай да те н

преди 8 години

Много любопитен маркузиански начин да покажеш самоуважение.Винаги е свързано с голо дупе пред катедрала на Кат.Църква.

13

ivailo1403

преди 8 години

Много ще ги респектира тая акция разгонените мюсулмани хахаххх... Ако въобще деянието на момичето е с цел протест, а не реклама.

12

аз не съм Шарли

преди 8 години

Ако я изнасилят и убият вярвайте ще уволнят някой немец за това .

11

Буркина Фасото

преди 8 години

Иска й се да я пообарат *** сладурковци хахахаха! Мераклийка. Дърта ама са озърта.

10

глупости

преди 8 години

И сега ако папата си затрае ..... После пак ще има аз съм Шарли .

9

Булгар ченге

преди 8 години

Който га набарам да посяга на жените първо га бия четири тупалки над коляното, после искам документите за проверка.Последната най-боли... да кажа.После ако тряба - извиняваме са..., ама първо палка - тупалка...

8

ЕС-съюз на парите

преди 8 години

Така е ,уважавате само себе си и голия си *** ,затова и ни докарахте тия чумавите от Африка.

7

Анонимен

преди 8 години

Трябваше да отиде така при т.н. мигранти .

6

Ценител

преди 8 години

Тази мацка тази просто обича да се съблича голичка на публични места. Ама няма лошо. Хубава е. И има какво да види човек. Дори и ценителите я оценяват на шестица.

5

Вин Дизел

преди 8 години

Християнството в Европа го няма.Вещици обикалят катедралите и се предлагат на ислямски глудници .Европа може да бъде спасена само от рицар герой като Вин Дизел .За да спрем ислямизацията трябва да спрем либерализма .Това е пътят по който идва исляма.Ако не вярвате пак вижте клипчето на тази вещица.

4

Разума

преди 8 години

Убава е момата ОБАЧЕ дивашките прояви трябва да се СМАЗВАТ в зародиш със желязна ръка. Пъформансите... Нали знаете каква е разликата между двете високи "изкуства"пърформанс и инсталация. При инсталацията първо серррете пред блока и после натискате всички звънци за да видат хората резултата докато при пърформънса първо натискате звънците и после сееерееетеее.

3

Анонимен

преди 8 години

Тея загорелите с козичките, не разбират от цивилизован начин на протест. Толкова ли няма смели жени, които да резнат два-три мераклийски чучура и всичко ще спре. Те за това им режат ръцете и главите, при престъпления,от това имат страх.

2

Анонимен

преди 8 години

ЧЕ В ПУСТИНЯТА НЯМА ДИВЕЧ,ЗАТОВА ТУК ЛОВНИЯТ СЕЗОН Е ОТКРИТ.

1

Drobeca

преди 8 години

Само голи шарани ви трябва на вас.