16

до 15 ???

преди 8 години

Ами дори да са счупени ребрата не ти трябва травматолог ,защото не се гипсират........но е задължетелно да се явиш при личния си лекар и да се проследява със слушалка и /или и рентген за евентуални увреждания на белия дроб.Ето ти неоспоримо доказателства ,че Сам не си наясно какво е правилно и вярно.Има един вариант - да си платиш от джоба ,защото в България от 15 и повече години има и Чисто частно здравеопазване ,но да разходваш неправомерно солидарната сума е недопустимо!!Его гона трябва

15

Анонимен

преди 8 години

Пари за лекарства за онкоболните няма, пари за бебетата няма, пари за консумативи няма, но пари за четци за отпечатъци и за БМТ-то от 500 000 евро на Москов-наркомана - ИМА! Честита ви рИформа,

14

Ванката

преди 8 години

До Анонимен 15И какво ще ти направи травматологът на ударени ребра, ще ги цунка да ти минат ли?

13

Маскари

преди 8 години

ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ!ЗА ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ РАЗНИ ХОРА КАТО МОСКОВ И ШЕПА ХАЙДУТИ ЛИ;)НЯМА ДА СТАНЕ.

12

Анонимен

преди 8 години

Дискриминация! Защо не искат пръстови отпечатъци от клошарите за достъп до кофите с ***?

11

мдам

преди 8 години

Една хубава база данни за мвр, а и не се знае още за кого .

10

от и пак и пак

преди 8 години

уточнавам:В послединет 15 години точно това става .....пациента изисква - джипито отстъпва и плаща глоби за преразход?Доволни има ли?!?! НЕ!! Хаоса съществува ли?ДА!!!заглавието :"Направленията за специалист са гарантирани!" Не коректно!Трябва да има медеценски обосновано изискване.Д-р Москов го подчерта Не пожелателен характер за не би нещо да стане ? или от страх??или какво станало при съседите?!?

9

Анонимен

преди 8 години

Toplata voda!Toq obijda cqla Balgariq s ideqta za prastovi otpechataci! Pogleda mu mqza na chovek koito e otkril studenata voda!!!

8

Ванката

преди 8 години

Москов, недоразумение некадърно, спри да мислиш и правиш глупости, само и само да имитираш "реформа"!

7

BUDEN

преди 8 години

Министърът бе категоричен, че идентификаторът /пръстов отпечатък/ще бъде въведен със сигурност за аптеките и болниците, а после поетапно системата за въвеждане ще продължи и за други места. Спете още мили хора, сега пръстов отпечатък - за да свикнете с маркирането, а по късно и поставяне на чип в ръката или в главата / не се смейте, не е теория на конспирацията/,а си е чиста теория в действие. Тотален контрол /разбирай - контрол на мисли, респективно поведение/ Харесва ли ви- къде е свободата?

6

гнус

преди 8 години

Няма да си дам отпечатъка на някого, който един лист хартия неможе да опази.Кво прайм ако нямам пръсти.

5

пак и пак и пак

преди 8 години

Не коректна интерпретация на казаното от Министър Москов и заглавието на статията.Министър Москов:""Идеята, че вие трябва да си избирате на какъв лекар да ходите, е порочна, повярвайте", каза Москов и уточни,Абсолютно вярно! не може човек сам да прецени здравословното си състояние. В послединет 15 години точно това става .....пациента изисква - джипито отстъпваи плаща глоби за преразход?! НЕ!!!! Хаоса съществува ли?ДА!!!заглавието :"Направленията за специалист са гарантирани!" Не корекгно!

4

1

преди 8 години

Министърът да каже каква е ползата от тези отпечатъци и коя фирма ще се облагодетелства за доставка на апаратура! Ако има излишни пари да ги даде на спешна помощ, която обслужва главно неосигурените.

3

Аз Малдив

преди 8 години

Навили са си да продадат някъде отпечатъците на цялата държава и това е - не виждам друга истинска причина толкова да е дотрябвало това.

2

Аз

преди 8 години

Догодина с чип в главата

1

Анонимен

преди 8 години

Колко милиона ще се платят на фирмата която ще достави четците на пръстови отпечатъци и после ще поддържа базата данни и регистрацията. Колко милиона ще одидат от тази фирма в джобчето на Москов за "консултации", при това напълно законно, ще си плати и данък за тях както Доган за Цанков камък.