49

Анонимен

преди 8 години

'Бах тия кьолнски моми, цял ден само за тях в тоя сайт статии пускат. Браво на арапските юнаци! Юнака за това е юнак, да бърка под полата на момата, какъв юнак е този, който не бръкне под полата на момата! Впрочем в Германия и в Кьолн знаят ли за това?

48

Анонимен

преди 8 години

Още не разбират степента на глупостта си. Тези хора там не са ли учили история да видят истинското лице на мюсюлманите. Хем ги сринаха икономически, хем сега страх, ужас и несигурност. Поне вече няма да им вярват като плюят колко БГ била зле. Тук вече може да се спори

47

Румбо

преди 8 години

Ами драги германки,на последните избори не гласувахте ли за Баба Меркел?Сега ще търпите терора!И ние така-гласувахме за Тиквата,а сега,що станала 100лв винетката(то да беше само тя)!

46

Сас

преди 8 години

Як тупаник им трябва.... Онези крайните с обръснати те глави ще се задействат много скоро и после що се възраждал н а ц и З м а

45

АНТИ

преди 8 години

На карнавала в Кьолн всички ултраси се обличат като травестити. Арабелестите почват да ги опипват и ... ултрасте ги прбиват по най-бруталния начин и ги обладават с вибратори. Следващи случаи на насилие няма да има. Всички мангауи ще се приберат по родните си места бити, е..ани и т.н.

44

Анонимен

преди 8 години

След Меркел явно ще се появи новия фюрер иначе няма спасение от тази ***.

43

Анонимен

преди 8 години

Затова е най-добре нещо по умерено като бат Бойко например.-------------Те аутобани вече си имат, спортни съоръжения също. С какво ще ги впечатли?

42

Нз

преди 8 години

Ще станем като в ислямския свят - там жените не излизат сами дори "опаковани". Защо мнозинството трябва да се съобразява с някаква шайка ***? Защо трябва да променяме живота си вместо просто да пратим всеки да си гледа своя където му е мястото? Хора, събудете се! Ония горе са шепа, ония чуждите - също! Малко ли власти са сваляни от народа, малко ли завоеватели са прогонвани?

41

Коста Куртев

преди 8 години

Абе нацинализма е нож с две остриета. В един момент терора може да се обърне срещу собствения народ. Затова е най-добре нещо по умерено като бат Бойко например.

40

Анонимен

преди 8 години

За всеки влак си има пътници.А. Хитлер

39

Анонимен

преди 8 години

Причината да става така е, че не сте им раздали достатъчно памфлети с инструкции как да се интегрират. Грешката си е ваша, следващия път се подгответе с повече памфлети и по-добра разпространителска мрежа.

38

Обеля 1

преди 8 години

ами хак да им е на всички бай ***, емигрирали по белите държави. в англия и франция,а и в скандинавието положението не е по-различно и по-лошо ще става. България тепърва ще процъфтява, тук такъви ''емигранти'' не цъфтят, ще умрат от глад. Догодина очаквам наводнение в София от завръщащи се пишман родолюбци. Да се слагат КППта на входовете на столицата и да не се допускат гурбетчии, били по чуждо за по-дълго време от 6 месеца

37

Тиери Анри

преди 8 години

Не се оплаквайте братя...приемете го като изпитания:))

36

Рали1

преди 8 години

Шериатът,не Коранът са водещата идеология на ислямизма.Едната част от Исляма-муамалат, определя отношението и морала на мюсюлманите към други религии,жени,закон...и е с две думи средновековно МРАКОБЕСИЕ което няма място в цивилизованото общество.""в момента е хубаво жените да избягват централната зона на града""Меркел призова германците в новогодишното си слово да гледат на мигрантите като на бъдеща възможност.Канцлерът предупреди съмняващите се в това да не се поддават на расистки идеи."!!

35

Златан Ибрахимович

преди 8 години

Разбирам те Франк ,приятелю.Малко хора знаят колко много ние мюлюлманите сме малтретирани сексуално от белите европейски жени.

34

Анонимен

преди 8 години

Нали не си мислим, че това ще спре? Те няма да престанат, нито полицията може да ги възспре.

33

Анонимен

преди 8 години

Скоро немците ще запеят любимата си песен:- Черен влак сееее копозиираЧерен влак сееее композира ...

32

Батака

преди 8 години

Ха-ха-ха абе къде са германските скинари? Нещо ги е хванало шубето че на глутница от хиляда души окото няма да им мигне от няколко голи глави с вериги.

31

Анонимен

преди 8 години

Мамашките няма да откажат арабски ласки, да отиват в Русия ;)Нали натрупаха огромен опит в турските курорти и Египет !

30

сори,с Америка сме

преди 8 години

Петър Дънов е американски вещер,а баба Ванга тоже вещица .Другата даже името и такова.