94

Анонимен

преди 8 години

Защо не питате в Саудитска арабия относно различните религии и научните достижения, а питате само в изразено християнски страни? Защото където се настани мюсюлманството християнството се разтапя като сняг в пустиня, а защо..

93

Анонимен

преди 8 години

Е какво има да разбираш...ГД запали райхстага

92

Анонимен

преди 8 години

Кажи ми коя религия не е ретроградна от трите по тези ширини?Да не би да казваш,че християнството дори и сега е много прогресивно?Нека да спрем с глупостите.Науката си е наука религията религия.

91

123

преди 8 години

очакваното се случи--неочаквано

90

:-D

преди 8 години

Намерете работа на бежанците!Arbeit Macht Frei

89

Анонимен

преди 8 години

Ау, възмутена ли е Меркел??? Ами да вземе да си припомни собствените си думи "Wir schaffen das!" и бързо да се запъти със свалени *** към катедралата в Кьолн.

88

Анонимен

преди 8 години

Аз пък не се сещам за свтовно известен християнин...освен папата да речем.Както и да е,това не ме вълнува.

87

Ето защо

преди 8 години

"Бежанците" са били обидени на Меркел, че не ги е поздравила за Нова Година директно на арабски език, ами са пуснали само субтитри на арабски. Това не е нито гостоприемно, нито по европейски! Я веднага да се сезират Германския Хелзински Комитет, Хюман Райтс Уоч и още куп неправителствени организации на заплата при деда ви Шорош! Никой не може да третира така "бежанците", и те са хора! Освен това се дочу, че и безжичния интернет в безплатните им жилища бил слаб! Меркел веднага да се извини!!!!!

86

Анонимен

преди 8 години

През лятото жените в нормалния свят ходят леко облечени, потничета , минижупи, къси панталонкиПлажовете са пълни с жени по моникиниТогава как ще ги озъптят.....струва ми се че ще е страшно , но зачулят ли се жените означава че си потъпкват досегашния начин на живот и свободата....да видим

85

До104

преди 8 години

Разбира се, че няма значение, кой ще открие лекарство или нещо друго значимо за човечеството. Но е неоспорим факта, че няма световно известен мюсюлманин.

84

Анонимен

преди 8 години

До 113Това се опитвам да ти обясня,че това което изтъкваш за "голямата работа или постижение е едно безмислено нищо" Не знам ква обсерватория е строил тоя през девети век и какви записки си е правил но астрономията почва да става нещо смислено с откриването на електричеството и вторият голям скок е с навлизането на космическите полети.Преди тва са си били звездобройци и гледачи на боб и стъклено кълбо.Е вярно имало е и постижения ама определено не са били от араби още по-малко пък от мюсюлмани.

83

Анонимен

преди 8 години

Това,че ти не знаеш другите имена си е само твой проблем,не мой.Казах ти ,общата култура е въпрос и на самоограмотяване

82

:-D

преди 8 години

Време е и бръснатите глави да се включат във веселбата.

81

Анонимен

преди 8 години

Много велика е източната цивилизация, а пък все на запад ги тегли, на изток не искат и не искат!

80

Анонимен

преди 8 години

Вече преиздадоха Mein Kampf. Следват отрядите на щурмоваците.

79

До 98

преди 8 години

А ти знаеш ли в 9век какво е било в европа?И през ум не ти минава,че оня в 9век не беше поставил основите ,ти сега щеше да зяпаш луната и да благодариш на госпид,че ти е светнал осветлението.Добре е да се отдава всекимо заслуженото.

78

33 до 100

преди 8 години

Разбира се. Но имената, които съм ти споменал не е нужно да ги търсиш никъде. Тр се знаят от всички.

77

зоро

преди 8 години

До АнонименАбе ако знам къде си направо идвам да те кастрирам(скопя)!!!

76

:-D

преди 8 години

Ей сега е време за инвестиция в текстилната и обувната индустрия на Германия. Скоро ще завалят поръчки за кафеви ризи и подковани кубинки :-D

75

Анонимен

преди 8 години

Дебатът не трябва да е за поведението им, а за присъствието им тук и криворазбраната толерастия, която убива цивилизацията ни!