54

Васо

преди 8 години

Заговори ли се за отношения между Русия и България все ще се намеси някой, дето *** му плаче за османско присъствие.

53

Hiter

преди 8 години

На нас не ни трябва газ имаме си Борисов.

52

Persona non grata

преди 8 години

Да поясня и да поставя въпрос на тук блогуващите .В Русия, която била диктатура, тоталитарна и опетнена, гадна и изостанала държава, цените на ток, вода и газ се определят от Комисията по конкуренцията, чието (забележете) подзвено е техния КЕВР?В България Жаклен Коен(шеф на вертикалния и хоризонтален монопол БЕХ) и м-ра на Енергетиката (държавата) Петкова, се произнасят за цените на ток, газ, за доставките, за търговията с енергия?Кой от 2-та варианта е диктаторския и кой Пазарния?

51

Георги

преди 8 години

Само думите на този псевдоексперт , че имаме интерконектори са достатъчни за капацитета на разсъжденията му!

50

Анонимен

преди 8 години

ЕДНА ПАПУАСКА кина е 25 златни руски рубли и ще расте олигархо разбойническия бизнес модел на раша ще доведе до разпада на петролната им снежна джамахирия

49

до 46: капсолира

преди 8 години

капсулира

48

Исти

преди 8 години

Точките на наша земя не ги пише Москва,а София- не забравяйте това. Инак "Южен поток" нека да бъде възстановен- ако ще носи полза на България (а покрай нея и на Русия)- нека,няма лошо интересът да бъде двустранен и печалбите- взаимноизгодни. Ако договорите за това ще се сключват по стария начин от русофили- не,благодарим! Но ако ще се сключват от Българи при строго съблюдаване интересите на България в дух на приятелство и взаимно уважение- всеки такъв договор ще бъде добре дошъл!

47

Анонимен

преди 8 години

Сваленият от турците СУ напълно капсолира Русия, а КГБ рефлексите на кремълската клика отблъскват и най-голямите и доброжелатели !

46

до 41 аноним Пардон

преди 8 години

Да не говорим за убийства. Вижте как убиха свидетелите по делото на Галеви в демократична, европейска, правова България.Да не говорим за другите убийства, които са ежедневие на икономическия фронт в България, който е криминален. И след като Василев служи на икономическия криминален фронт на България, то и той е криминал, и с право не се допуска да прекрачва границите на държавата Русия,в която министъра на енергетиката не се изказва за цената на тока, а това го прави Комисията по конкуренцията.

45

ГАЗ

преди 8 години

А дано поумнеят наште дупетати, да спрат да се дупят на хамериканце и да направят всичко възможно да възстановят южен поток. И сега е момента да искаме повече пари от руснаците.

44

до 41 анонимен

преди 8 години

До АнонименДа не говорим за убийства. Вижте как убиха свидетелите по делото на Галеви, в демократична, европейска, правова България...Да не говорим за другите убийства, които са ежедневие на икономическия фронт в България, който е криминален.И след като Василев служи на икономическия криминален фронт на България, то и той е криминал, и с право не се допуска да прекрачва границите на държава,която министрите на енергетиката не се изказват за цената на това го прави Комисията по конкуренцията.

43

Анонимен

преди 8 години

нито южен нито северен ще има докато джуджи е на власт паняли крепостни мужици

42

Анонимен

преди 8 години

Сбогом Сашо Дончев, сбогом "Овергаз", сбогом стари олигарси ! Идват новите олигарси - Борисов и ГЕРБ !!! А за народа отново - трънки !!!

41

ЮП

преди 8 години

ще е изгоден за нас ако държим и сме платили 50 % от тръбата и русия се съгласи в нашите 50% от обема да можем да пускаме и транзитираме каквато газ намерим за изгодна-руска,от бившите им републики ,от иран,втечнена а дори и наша ако открием по-големи залежи .така руснаците няма да могат да надуват цената,ще имаме възможност за диверсификация и всички ще спечелят .

40

Българин

преди 8 години

яжте си нефта пийте си газа НЕ СТЕ НИ НУЖНИ бе алкаши

39

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНапротив, Северн Поток 2 е одобрен от ЕС. Имаше съпротива от Италиа (Южен поток е италианско-руски проекте, през България е само трасето) дори беше наредено на пудела Борисов да лобира - ето страната най-ощетена от Южен Поток подпрепя Северен поток 2 и нашия се цепеше в Брюксел колко е полезен Северен Поток 2 за Европа.

38

Анонимен

преди 8 години

do 34! Kakvo znaesh pak ti za Holandiq be? Jiveqt si kato Krale Holandcite! A nie Balgarite pochnah da bqgame ot glad i bezrabotica ot sobstvenata si Darjava!

37

Анонимен

преди 8 години

руснаците да си заврът трабата дълбоко в наглия и алчен дирникк

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимена А бе тези данни да не би пак палячовците от Пентагона да си ги получил, щото те станаха за смях пред журналистите незнаейки пак нищо: -за крим разбраха че имало зелени човечета чак на референдума, за възд.удари в Сирия разбраха от новините на СНН, за крилатите ракети калибър разпбара пак от новините , и от кумова срама казаха че половината паднали в Иран при което кореспондените им в СНН в Иран/ се пукнаха от смах.Великата им система Ейджис беще блокирана на печалното им корито Д.К.

35

Анонимен

преди 8 години

До Persona non grataНапротив, щом някой е нежелан от РФ то явно е човек на честта и истината, защото такива там просто не търпят. Вижте Немцов - каза истината и го убиха като в средновековието на площада, пред кметството?!