5

Членска карта №7

преди 8 години

И 50 цента да стане барелът, Русия ще я има!Следователно на 1/6 от земната суша, триполовите същества ще си стоят мирно в ъгъла. Брак ще има само между мъж и жена. Семейство ще е мама, татко и дете(с права като на хората, а на с права на дете)!

4

Анонимен

преди 8 години

,,И моля, някой от троловете или заблудени овце в промит мозък, след като сложи минусчето да даде пример за стока, произведена в фашистката ***, която е с по-добро качесто от съответната стока произведена на запад ?--------------------------------------------------------------------------------Хората на тази страна!

3

Членска карта №7

преди 8 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯДвигателите РД 180!!!Други въпроси имаш ли!???

2

Анонимен

преди 8 години

Велика страна! А първите четерима коментатори да лапат салама на Путин! След дни нефтът ще стане 100$.Само да кажат, как въпреки санкциите са увеличили добива?

1

Отчаян ход!

преди 8 години

Фалита на Руската *** наближава. Опитват се да компенсират загубите като увеличат добива, ама няма да се получи! Тая година се очаква цените да паднат под 30 долара за барел. Което все повече се доближава до производствените разходи за добив, особено при отдалечените находища където се сондира дълбоко.Арабите са следващите който ще духат супата.... BOOM and BUST....