64

Анонимен

преди 8 години

Какво е казал шамана Оббонго?Ще има ли шистов газ тази година.В годината на маймунката ще има ли добра реколта от банани?

63

Анонимен

преди 8 години

Просперитета на украйна - 1 долар = 7300 гривни. 1 лев = 40000 гривни. 1 барел петрол = 46 долара. Пожелавам да неонцисти все така да просперират!

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 92украина и просперитет, са две несъвместими неща!

61

Анонимен

преди 8 години

Просперитета на Русия - 1 долар = 73 рубли. 1 лев = 41 рубли. 1 барел петрол = 36 долара. Пожелавам да мужиците все така да просперират!

60

Анонимен

преди 8 години

Русия и просперитет, са две несъвместими неща!

59

Анонимен

преди 8 години

До Станой - вземи прочети форума на руснаците, които са се заселили в България. Няма нито едно оплакване, че някой ги приема лошо! Напротив! Навсякъде българите им помагат и ги канят на празниците си. Щом говорят за България с топлота, значи наистина срещат положително отношение.

58

Анонимен

преди 8 години

Другари, русофилията се лекува с живот в самата ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ. Така например Депардьо получи руско гражданство лично от Путин, но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов на Русия и Путин. Сътрудника на ЦРУ, Сноудън предателят след две години живот в Москва реши се се върне в САЩ и да бъде съден, като рискува да отнесе 30 години зад решетките. На българските русофили са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи

57

Анонимен

преди 8 години

До Ейййй!!!!Ти не беше ли роден преди няколко години когато спря газта за България?

56

Ейййй!!!!

преди 8 години

Наши медии писаха че Русия спира газта за битови нужди. Путин никога не би допуснал това. Както и да го злепоставяте той си остава номер едно на международната сцена. Поняли?!

55

Анонимен

преди 8 години

българският лев прехвърли новата психологическа граница 41 рубли за 1 лев. Откакто злото евразийско джудже се докопа до властта, рублата се обезцени 7,3 пъти спрямо лева и скоро обезценката й ще стане 10 пъти, просто факти но можеш ли им каза нещо на троловете?

54

MAKEDON

преди 8 години

Ah bre .. Bolgari sto loso vidovte od PUTIN, i Rusija .. vi dava najeftin gas, i pakne vi cini. Da mu go jadite na Putin negoviot Visimir Megjunogovic.... aaaahhahahahahah !!!

53

до 74

преди 8 години

Има няколко изтрити коментара, но както и да е. Българския е събрал повече коментари, но колко от тях са хубави?! Срам за институцията!

52

АК-47

преди 8 години

До ИванМного точно и ясно с две изречения го казваш. Речта на Путин беше човечна, топла, насочена пряко към душите на хората, а речта на така наречения президент Плевнелиев, но не мой, беше толкова разхвърляна, че човек се чудеше, поздравления за Нова година ли прави, на политическа конференция ли сме или на международен форум. Е, така е, той си живее в друг свят, и въобще не му пука за обикновените българи.

51

Анонимен

преди 8 години

Преди 12 години, на морето нямаше кьорав руснак. После "някой"наду ресурсния балон. Естествено не беше Путин. Сега балонът се спука, напомняйки че всичко на тоя свят е временно. Сега чакаме да видим, какъв ще бъде следващия балон. Ако излезна прав и това бъде селскостопанската продукция, това ще стопи всички американски задължения за не повече от година и половина. Добре ще се отрази и на нас. Ще ходим на лов в Сибир и пенсионерите ще си купуват дачи на Ладога. А руснаците ще плещят по форумите.

50

Анонимен

преди 8 години

Велик е Обама долара се покачва Ко праим с рублата

49

Анонимен

преди 8 години

Путин е велик, само за неговото слово има статия. Обама, Оланд и Меркел са ниска топка за Днес бг.

48

Иван

преди 8 години

Поздравлението на Путин е реч на голям политик за велик народ. Речта на Плевнелиев е дребнава и хаотична.

47

Анонимен

преди 8 години

Край Бодрум плуват трупове на пришълци,край Айвалък също.Ако искаш синхронно плуване с разложени трупове на талибани *** на море в Турция.Тази година хотелите им ще са полупразни.Руският туристически пазар беше най-големият.Лятото потокът от пришълци ще се увеличи.На някой гръцки острови пришълците опустошиха много луксозни хотели,това може да стане и в Турция.

46

РУСОФИЛ

преди 8 години

Толкова са зле , че всички търсят Руските туристи .

45

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Притежавам два буркана с жълти стотинки и съм решил да ги инвестирам в рубли... - курсът две стотинки за рубла ме устройва - надявам се, че рублата няма да се срине до стотинка - рубла...